Αστρολογια 22/07 Ηρθε η Φωτια

zwdio-lewn-ilios

Αστρολογια Ο Ήλιος σπίτι του, στον Λέοντα, 22 Ιουλίου – 22 Αυγούστου 2016

Το πρωταρχικό στάδιο του ζωδιακού κύκλου τέλειωσε και εισήρθαμε στη μέση σφαίρα. Τώρα ο Λέων, ο βασιλιάς του ζωδιακού κύκλου. Ο Λέων κυβερνάται από τον Ήλιο – στην αστρολογία λέμε ότι ο Ήλιος επιστρέφει “σπίτι” αυτή τη στιγμή. Ο κύκλος του Λέοντα έχει πολλά πρόσωπα. Μία πτυχή του Λέοντα είναι το παιχνιδιάρικο παιδί. Αυτός είναι ο Λέων στα πιο αθώα του, αποφασισμένος να έχει τόνους διασκέδασης. Μερικές φορές ο Λέοντας, είναι ο Βασιλιάς Ήλιος, κυβερνόντας με ίσα μέρη δύναμης και συμπόνιας.

Και έπειτα υπάρχει ο Λέων ο τύραννος, ένα παιδί που έχει χάσει τον έλεγχο των νεύρων του, το εγώ του τρέχει έξω φρενών. Λόγω της κυριολεκτικής κεντρικότητας του κυβερνώντος πλανήτη του, ο Λέων είναι ένα φαρισαϊκό πλάσμα, αλλά αυτό θα μπορούσε απλώς να είναι το φαίνεσθαι.

 

Ο Λέων αγαπά το δράμα και τις παραστάσεις όλων των ειδών και ίσως κάνει και μια μικρή, ξεδιάντροπη παράσταση και ο ίδιος. Παρά το γεγονός ότι στο εξωτερικό του εμφανίζεται βέβαιος (ναρκισσιστικός), ο Λέοντας κρατά τον εαυτό του σε πολύ υψηλά πρότυπα και μπορεί να είναι αρκετά ντροπαλός. Στο λιοντάρι δεν αρέσει να είναι λάθος και ως αποτέλεσμα, μπορεί συνεχώς να είναι σε άμυνα. Είναι πάντα οπλισμένος με αυτά που θεωρεί πως είναι «τα γεγονότα».

zodia-taro-45

Ο Λέων είναι επίσης εργατικός και δυναμικός. Ωστόσο, αυτό είναι δύσκολο να το φανταστεί κανείς αν τον πιάσει σε κατάσταση λειτουργίας «γάτας». Μια κοινή λιονταρίσια φαντασίωση είναι να ζήσει μια ζωή πλούτου και πολυτέλειας, να μην κάνει τίποτα, απλά να χαλαρώνει.

zwdia shmera

Πρέπει να προσέχουμε ορισμένα πράγματα κατά τη διάρκεια κάθε ζωδιακής σεζόν, αν και αρχίζω να επανεντάσσω την προοπτική μου στο ποια είναι αυτά τα ευαίσθητα σημεία. Στον Λέοντα, αυτό θα ήταν δηλαδή ο θυμός. Δεν πιστεύω ότι είναι δυνατόν να αποφευχθεί εντελώς η σύγκρουση – η ενέργεια κυλά από κάθε γωνιά της άστρο – σκεπής και εδώ είμαστε, απορροφώντας την όλη. Για να μην αναφέρουμε ότι η πρόκληση σημαίνει εξέλιξη, οπότε δεν πρέπει ποτέ να υποχωρούμε από αυτή.

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να μάθουμε πώς να διοχετεύουμε αυτή την ουράνια ενέργεια στην πιο αγνή της μορφή, αντί να την κατασπαταλάμε παρορμητικά. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα της αστρολογίας. Όσα περισσότερα μαθαίνουμε για τους εαυτούς μας και για τους φυσικούς ρυθμούς του Σύμπαντος, τόσο καλύτερα καταλαβαίνουμε τις ιδανικές συνθήκες για τη λειτουργία τους. Με τον Λέων, για παράδειγμα, μαθαίνουμε ότι η καλύτερη απελευθέρωση έρχεται μέσα από το χορό, τη μουσική, την τέχνη, το γέλιο. Αποσπάστε τον εαυτό σας, όπως θα κάνατε σε ένα παιδί.

zwdia-66

Το να εστιάζουμε στις αρνητικές ιδιότητες δεν μας ανυψώνει σε ένα υψηλότερο επίπεδο συνείδησης, οπότε ας μιλήσουμε για την υπερδύναμη του Λέοντα: τη δύναμη της θέλησης. Το μόνο πράγμα που στέκεται ανάμεσα σε εσάς και σε αυτό που θέλετε / έχετε ανάγκη, είναι η δύναμη της θέλησης, ή έλλειψη της. Όλοι γνωρίζουμε από προσωπική εμπειρία ότι τα εμπόδια, τα βάζουμε εμείς στον εαυτό μας και είναι όντως πολύ πραγματικά και μπορεί τελικά να εκδηλωθούν στο σώμα ως πόνος, σφίξιμο ή ακόμη και ως σοβαρή ασθένεια. Ο τόπος και η προέλευση των μπλοκαρισμάτων, είναι άπιαστα, ωστόσο. Γνωρίζουμε λογικά ότι το να λάβουμε μέτρα για να βελτιώσουμε τη ζωή μας θα … βελτιώσει τη ζωή μας. Γιατί λοιπόν λιώνουμε στον καναπέ και στεναχωριόμαστε για όλα τα πράγματα που θα μπορούσαμε να κάνουμε αντ’ αυτού;

Η απάντηση είναι διαφορετική για τον καθένα. Για κάποιους, η δύναμη της θέλησης δεν είναι θέμα και δεν υπήρξε ποτέ και αυτοί, μπορεί κάλλιστα να είναι οι Λέοντες. Ένας καρμικός σκοπός πίσω από την ενσάρκωση ως Λέων, είναι να διδάξει στους άλλους τα μυστικά της θέλησης. Η δύναμη της θέλησης είναι όμορφη, όχι μόνο γιατί μας ωθεί σε δράση, αλλά με τον τρόπο αυτό, διαγράφει επίσης τον πόνο μας και μας οδηγεί να κατανοήσουμε ότι ο πόνος υπάρχει ακριβώς για να μπορέσει να ξεπεραστεί.

zwdia-zodia-33

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οπότε, είτε αισθάνεστε συνεπαρμένοι, είτε απογοητευμένοι, μανιακοί ή εμπόλεμοι, συνθλίψτε όλα μαζί και αφήστε τα ελεύθερα, να φύγουν μακριά, αφήστε τα να τραγουδήσουν. Αυτός ο κύκλος έχει να κάνει με την εκδήλωση.

Αν δεν βγει έξω, θα συνεχίσει να κάθεται μέσα σας, είτε μεγαλώνοντας, μαύρο και σάπιο (όπως κάνει ο εσωτερικευμένος θυμός) ή ανήσυχο και ανυπόμονο (όπως οι λαμπρές ιδέες που απλά περιμένουν το πράσινο φως σας).

Μένουμε εκεί που είμαστε, γιατί είμαστε άνετα, μας αρέσουν τα πράγματα ήρεμα και οικεία και φοβόμαστε τι θα κάνουν οι γλώσσες μας και τα χέρια μας όταν τους δοθεί τελικά η άδεια να αποτινάξουν τα δεσμά τους. Ξέρω ότι όλοι σας έχετε μοναδικούς και δημιουργικούς τρόπους για να εκφράζετε αυτά που αισθάνεστε, γιατί να τους κρύψετε από τον υπόλοιπο κόσμο; Τα δώρα σας δεν είναι για εσάς – σας δόθηκαν έτσι ώστε να μπορείτε να τα μοιράζεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia