Αστρολογια 27/09 Η Αγαπη θελει Κοπο

flirt-zwdia

Αστρολογια Πρωτο Τεταρτο της Σεληνης στο ζωδιο του Αιγοκερω

Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου

Ο Ήλιος στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με την Σελήνη στον Αιγόκερω. Τα τέταρτα της Σελήνης προτρέπουν τις οριστικές αλλαγές. Αντιπροσωπεύουν ένα σημείο καμπής ή μια στιγμή αλήθειας.

zodia-taro-45

Αυτή η φάση της Σελήνης είναι η συνέχιση της συλλογικής μας προσπάθειας να θεραπεύσουμε τη θηλυκότητα. Το Γιανγκ εμποτίζει το Γιν με αποκαταστατικά τονωτικά και συστήνει ένα πρωτότυπο αρχέτυπο που δεν είναι επιθετικό ούτε σκληρό, αλλά ευγενικό και δείχνει κατανόηση.

 

Η ειρήνη έρχεται. Ο φόβος υποχωρεί, η αυτοκυριαρχία ακμάζει. Όταν στεκόμαστε στο ύψος μας, οι αλυσίδες του παρελθόντος εξανεμίζονται. Γιορτάστε τη συγχώρεση. Εισπνεύστε τη λύτρωση, εισπνεύστε την συμφιλίωση. Αφήστε το σπαθί σας. Το τέλος του τραγουδιού της εξιλέωσης ξεκίνησε πολύ παλιά και μας μαζεύει στην ολοκλήρωση.

Πόσο έχουμε γείρει, πέσει και γαντζωθεί με μάτια να γυρίζουν προς τα πίσω. Κάνουμε τα ίδια λάθη. Αλλά βλέπετε τη χρυσή κλωστή, έπρεπε να είστε εκεί, να είστε εδώ, οπότε να είστε εδώ τώρα.

Ο Αιγόκερως είναι ένας εραστής που αυτοπροσδιορίζεται από την εργασία. Ο Ζυγός είναι Σάκτι, εκπέμπει εμπειρική σοφία, χαμογελά επειδή ξέρει προσωπικά κάθε διαπροσωπική διαμάχη και δοκιμασία που υπάρχει. Ο Αιγόκερως είναι πεισματάρης, κάποιες φορές απορροφημένος από τον εαυτό του, αλλά δεν είναι εχθρός.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αν και ο χαρακτήρας του Αιγόκερω είναι χρόνια παρεξηγημένος, η σχέση του με τη δουλειά παραμένει αδιαμφισβήτητη. Είναι, πάνω απ’ όλα, αρχιτέκτονας της ζωής. Ο Αιγόκερως είναι παράγοντας της δομής, ο οποίος φέρνει νέα δουλειά στη ζωή μας έτσι ώστε να μας μάθει κάτι για τη δουλειά.

Σε αυτό το τέταρτο της Σελήνης χορεύει με τον Ήλιο στον Ζυγό, κάτι αφορά τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Αυτό το κάτι έχει να κάνει με την επικοινωνία και την συνύπαρξη, την καλή συνύπαρξη. Είναι ένας μεγεθυντικός φακός στην κοινότητα και στο τι σημαίνει να βρίσκεσαι μέσα σε μία, πώς να δημιουργήσεις μία χωρίς ρήγματα. Είναι μια κρύα, σκληρή ματιά στις επιτυχίες και τις αποτυχίες μας μέσα στην κοινωνία, και όμως, περιβάλλεται από γήινη ευημερία και αφθονία. Υπάρχει πλούτος, κατά βάση υλικός και είναι απόδειξη των προσπαθειών μας.

Υπάρχουν εκτάσεις έτοιμες να θεριστούν, και μια βαθιά αίσθηση ικανοποίησης αναδύεται από την γη, από τους κατόχους και από όλα τα ταλαιπωρημένα χέρια που θέρισαν και έσκαψαν με αγάπη.

zwdia-fotia

Μπορεί να βρεθείτε να μένετε και να δουλεύετε με άλλους σε αυτό το τέταρτο της Σελήνης, ίσως έξω στο δάσος, ίσως σε ένα σπίτι μέσα στην πόλη, ίσως για μόνο μία ημέρα σε ένα συλλογικό έργο. Και είναι σίγουρο ότι θα βρείτε τον εαυτό σας μπλεγμένο σε κάποια διαπροσωπική διαφωνία. Μπορεί ξαφνικά να σας διορίσουν διαμεσολαβητή μιας διαφωνίας. Μπορεί να πιεστείτε να αποφασίσετε τι είναι σωστό και τι λάθος. Η ζωή τώρα είναι σαν δικαστική αίθουσα, σαν μια παράξενη θεατρική παραγωγή, όπου οι καρμικοί σπόροι περνούν από στόμα σε στόμα.

Αλήθεια, έχετε βρεθεί ξανά εδώ, αυτή η διαμάχη δεν είναι καινούρια και, ναι, συμβαίνει ξανά. Το ίδιο αρχέτυπο βγαίνει στο φως με τα ίδια ακριβώς κόλπα. Είναι ο σοβινιστής εργοδότης σας, που αρνείται να έχει οπτική επαφή, που αγνοεί τις γυναίκες σε κάθε κοινωνικό περιβάλλον, που κάνει μόνο αντρικές κουβέντες; Είναι αυτή η γκρινιάρα φωνή που σας λέει ότι είστε χάλια και πόσο δεν σας αξίζει η ευτυχία; Είναι αυτός ο τρομακτικός γείτονας που βγάζει καπνούς από τη μύτη;

zwdia

Υπάρχουν πολλές περσόνες που δεν αρκούν σε κανέναν πια. Υπάρχουν πολλές βλακείες, πολλά λόγια αποτροπής, χειρισμού και υποτίμησης. Η συμβουλή μου είναι να φύγετε αμέσως από το πρότζεκτ ή από τον χώρο αν ένα τέτοιο αρχέτυπο Αιγόκερου εμφανιστεί. Για την ακρίβεια θα έπρεπε να συναντηθούμε σε ένα πολύ διαφορετικό μέρος, ένα ανδρόγυνο μέρος, όπου το εύρος είναι οργιαστικό, όχι πολωμένο και ματωμένο.

Έχω δει πώς μπορεί να είναι, και αν η πραγματικότητά σας είναι υπό κατάρρευση, προχωρήστε. Είμαστε ακόμα στη διαδικασία δημιουργίας του ιδανικού περιβάλλοντος, οπότε δεν λέω ότι υπάρχει ήδη. Αλλά υπάρχουν σπάνια πλάσματα του φωτός, που περιπλανιούνται σε αυτές τις βουνοπλαγιές και θα σας δώσουν καταφύγιο από το μίσος και την απληστία. Είναι εκείνοι οι σκεπασμένοι με βρύα με τα φωσφορίζοντα μάτια. Ακολουθήστε τους, κρατήστε το χέρι τους κάτω από τα αστραφτερά δέντρα. Τα φύλλα πέφτουν χωρίς ήχο παντού γύρω σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις