Αστρομαντική. Αλλαγές στις σχέσεις – Ζώδια Νερού

zwdia-toy-neroy

Αστρομαντική. Αλλαγές στις σχέσεις – Ζώδια Νερού

Μια πανάρχαια μαντική μέθοδος, που μελετά την κίνηση των πλανητών και μέσα από τα έμπειρα μάτια και γνώσεις του Αστρολόγου, φανερώνει αυτά που θα συμβούν σε κάθε ζώδιο.

Προβλέψεις για όλα τα υδάτινα ζώδια :

 

Καρκίνοι – Σκορπιοί – Ιχθείς :
Σίγουρα έχουν συμβεί πολλά αυτήν την σεζόν, αλλά εσάς τελικά τίποτα δεν σας σταματά και δεν σας πτοεί. Έχετε θέσει τα αυστηρά προγράμματα σας, και έτσι να πορευτείτε μέσα στον υπόλοιπο Καλοκαίρι.
Σε εργασιακά ζητήματα, θα πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και καχύποπτοι με προτάσεις εργασίας και συνεργασίας. Μελετήστε όλες τις παραμέτρους για αρχή, και στον δικό σας χρόνο… απαντήστε. Πάντως, όσοι ψάχνουν για μια νέα θέση εργασίας, θα την έχουν και μέσα στον τρέχοντα μήνα.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Καθυστερημένα λεφτά, εκκρεμείς νομικές υποθέσεις, και αγοραπωλησίες θα ολοκληρωθούν και αυτές στο επόμενο χρονικό διάστημα. Κάτι που θα ανοίξει έναν καινούργιο κύκλο καταστάσεων και ονείρων … για την ζωή σας.
Οι συναισθηματικά μόνοι, θα έχουν νέα πρόσωπα που τους πλησιάζουν ήδη, και που πιθανόν να τους κάνουν τις ερωτικές του εξομολογήσεις.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ακούστε … ζυγίστε … και στον δικό σας χρόνο, δώστε τις απαντήσεις που επιθυμείτε. Οι φίλοι και οι καλοί σας γνωστοί, αυτήν την φορά, ας μείνουν εκτός, από αυτά τα προσωπικά σας δεδομένα.

Οι ερωτευμένοι, που έχουν πια αποδείξει την αγάπη τους την αληθινή ο ένας για τον άλλον, θα συζητήσουν άμεσα, για δεσμεύσεις που θα έχουν μόνιμο και επίσημο χαρακτήρα. Ξαφνικά νέα, θα ακούσουν κάποιο από τα υδάτινα σας ζώδια, γύρω από εγκυμοσύνη.
Οι χωρισμένοι, ακόμη και μεγάλα χρονικά διαστήματα… θα έχουν τις ευκαιρίες, μέσα στις επόμενες 1- 2 εβδομάδες, να μιλήσουν, να επικοινωνήσουν εποικοδομητικά … αλλά και να έρθουν σε μια απόφαση μόνιμης και ισχυρής επανασύνδεσης.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μια προσοχή παραπάνω, θα χρειαστούν, αυτοί, που έχουν στην ερωτική τους πραγματικότητα, και διπλές – παράλληλες καταστάσεις, καθώς οι αποφάσεις και τα χρονικά όρια, έχουν αρχίσει και στενεύουν. Αυτό τον τρέχοντα μήνα, και χωρίς άλλη υπερβολή και νωθρότητα, κάντε το καλύτερο για εσάς και την ζωή σας, χωρίς να χαλάτε την εικόνα και την ψυχολογία σας.
Ερωτική εύνοια : 94 %
Money status : 93 %
Τύχη με ζώδια της Γης

zwdia - love