Αύγουστος, Ψίθυροι από το παρελθόν και προτάσεις δέσμευσης

beach_surrealism_surreal_shells_artwork_vladimir_kush_1478x1140_wallpaper_Wallpaper_1024x768_www.wall321.com

Αύγουστος, Ψίθυροι από το παρελθόν και προτάσεις δέσμευσης

Ο καινούργιος μήνας  Αύγουστος ξεκινάει με καταπληκτικές αστρολογικές όψεις, που θα επηρεάσουν άμεσα υποθέσεις κάθε τύπου, που είναι υπό το καθεστώς της συνενοχικής εκκρεμότητας.

Όλα τα ζώδια:

 

Κριός: Σίγουρα η εποχή του Λέοντα σας ταιριάζει. Μπορείτε να σηκώσετε επιτέλους το γάντι σε προτάσεις και προκλήσεις, που απλά μέχρι τώρα παρακολουθούσατε αμέτοχοι. Μπορείτε να λύστε και περιπλεγμένες καταστάσεις από το παρελθόν, που σε ερωτικό επίπεδο θα οδηγήσουν και σε μια επανασύνδεση.
Εύνοια με: ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

Ταύρος: Είσαστε σε μια μόνιμη αντιπαράθεση με όλους. Οι αστρολογικές θέσεις των εσωτερικών πλανητών, σας σπρώχνουν για να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε πριν λήξει αυτός η μήνας, όλες τις αισθηματικές παρεξηγήσεις που δεν πρέπει να σταθούν πρακτικό εμπόδιο σε μελλοντικά κοινά σχέδια. Ακόμη και αυτοί που είναι μόνοι, μπορούν να ελπίζουν σε μια επανασύνδεση.
Εύνοια με: ζώδια του Αέρα

Δίδυμοι: Πολλές οι αισθηματικές απολαβές, που θα έχετε προσεχώς, από άτομα που δε βάζει καν το μυαλό σας. Είσαστε στο επίκεντρο πολύ κόσμου που τον ενδιαφέρετε, άρα ετοιμαστείτε για αποκαλύψεις. Επίσης πολλές και οι ευχάριστες ειδήσεις, που θα εισπράξετε από τον εργασιακό σας τομέα.
Εύνοια με: ζώδια της Γης

Καρκίνος: Οδηγήστε στην επιτυχία με τον άνθρωπο που έχετε επιλέξει στην αισθηματική σας ζωή. Είσαστε από τα πιο τυχερά ζώδια της εποχής, και το μέλλον προδιαγράφετε λαμπρό. Ακόμη και αυτοί που δεν αντέχουν άλλο την μοναξιά, από την πανσέληνο του Αυγούστου και ύστερα, θα έχουν ευχάριστες γνωριμίες που θα γίνουν δυνατοί δεσμοί.
Εύνοια με: ζώδια της Φωτιάς

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων: Ολοκληρώνεται ένας μεγάλος κύκλος, που θα λήξει και υποθέσεις που μόνο πίσω σας γυρίζουν. Οι πλανήτες συναινούν, για να κάνετε τα βήματα με βασικό σκοπό να βρείτε νέους ανθρώπους που μπορούν να σας συμπληρώσουν την καρδιά, που τόσο έχει πληγωθεί από τα ακατάλληλα άτομα.
Εύνοια με: ζώδια της Γης

Παρθένος: Έχετε την ψήφο εμπιστοσύνης από τον άνθρωπο σας. Αυτό θα σας κάνει να σκεφτείτε πολύ πιο σοβαρά, από την νέα σεζόν του Φθινοπώρου, ίσως και μια παραπάνω δέσμευση. Σε αυτό θα βοηθήσει και η καλύτερη οικονομική σας κατάσταση που από τον Αύγουστο, σας επιφυλάσσει πολλές χαρές.
Εύνοια με: ζώδια της Γης

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

Ζυγός: Οι μέρες μέχρι την νέα σελήνη του Αυγούστου, θα σας βάλουν σε σοβαρές σκέψεις για το πρέπει να κάνετε με την αισθηματική σας ζωή, που πρέπει να παραδεχτείτε ότι έχει γεμίσει κόσμο και δημόσιες σχέσεις. Μπορείτε από τώρα να οργανώσετε τα πλάνα σας και να αποφασίσετε ποιοι είναι αυτοί που σας ταιριάζουν και σας συμπληρώνουν.
Εύνοια με: ζώδια της Φωτιάς

Σκορπιός: Όσο ο Άρης θα κάνει ερωτικές όψεις με την Αφροδίτη, εσείς θα είστε σίγουρα ακαταμάχητοι σε όλο το αντίθετο φύλλο. Μέσα σε όλα αυτά, να είστε προετοιμασμένοι για νέους πειρασμούς που θα σας ξεσηκώσουν, αλλά και παλιές ‘αμαρτίες’, που θα σας θυμηθούν και θα σας ξαναπλησιάσουν.
Εύνοια με: ζώδια της Γης

Τοξότης: Χρόνιες καταστάσεις προβληματικών σχέσεων και ξεθωριασμένων αισθημάτων, θα παρουσιαστούν μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες. Θα θελήσετε να βάλετε ένα μεγάλο στοπ σε όλα τα ανωτέρω, με την ευχή είτε κάτι να διορθωθεί είτε να φύγει μακριά και οριστικά από την ζωή σας. Κάντε τα σχέδια σας, και χωρίς άλλη καθυστέρηση, παρουσιάστε τα.
Εύνοια με: ζώδια του Αέρα

Αιγόκερως: Είσαστε σε μυαλό και καρδιά ακόμη επηρεασμένοι από μια ερωτική αποτυχία, του τελευταίου καιρού. Αυτό σίγουρα χρειάζεται τον χρόνο του για να θεραπευτεί. Μέχρι τότε οι εξωτερικοί πλανήτες σας αποδίδουν φρέσκιες γνωριμίες, που μπορούν να σας πάρουν τις άσχημες μνήμες του παρελθόντος.
Εύνοια με: ζώδια του Νερού

Υδροχόος: Ίσως και η πιο κατάλληλη χρονική στιγμή για να ανοίξετε τα χαρτιά σας στον άνθρωπο που αγαπάτε και σας ενδιαφέρει. Πολλά αυτά που θα καταφέρετε. Οι μέρες είναι εξαιρετικές και για προσπάθειες για επανασυνδέσεις, ασχέτως με το τι έχει συμβεί στο παρελθόν.
Εύνοια με: ζώδια της Φωτιάς

Ιχθείς: Όλος ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που θα δικαιωθείτε πανηγυρικά και σε κάθε επίπεδο. Ερωτικές υποθέσεις που σας είχαν αδικήσει, θα σας προσεγγίσουν ξαναζητώντας μια ακόμη ευκαιρία. Αυτοί που έχουν σχέση με χιλιομετρική απόσταση, θα έχουν ξαφνικές συναντήσεις.
Εύνοια με: ζώδια της Γης