Δεύτερο 15μερο Φεβρουαρίου ‘17

zygos-kai-feggaria

Δεύτερο 15μερο Φεβρουαρίου ‘17

Ένα ιδιαίτερο χρονικό διάστημα, ξεκινάει και μέχρι την λήξη του Φεβρουαρίου, που θα δώσει και τα χαρακτηριστικά της Άνοιξης, σε επίπεδο αισθηματικών αλλά και οικονομικών εξελίξεων. Η δεύτερη έκλειψη στις 26/02 που είναι και πιο δυνατή σαν Ηλιακή, θα φέρει αποκαλύψεις αλλά και ευκαιρίες για πρακτικές αλλαγές

Πιο αναλυτικά για όλα ζωδια:

 

Κριός: Εσείς δεν είστε και από τα πιο εύκολα ζώδια. Αν δεν περάσετε το δικό σας, δεν κάνετε ποτέ και σε τίποτα πίσω. Στις ερωτικές όμως σχέσεις και κάτω από αυτήν την δύσκολη αστρολογική εποχή με τις εκλείψεις, καλό θα ήταν να μην τραβάτε τις καταστάσεις στα άκρα. Θα σπάσουν και θα μείνετε μόνοι σας. Αυτοί, που έχουν διπλές – παράλληλες διαδρομές, ίσως και να πρέπει να πάρουν καθοριστικές αποφάσεις του ‘ μένω ή φεύγω΄! Ο ανάδρομος Δίας, μπορεί να προκαλέσει αποκαλύψεις που θα ενοχλήσουν.
Ερωτική τύχη: ***

zodia-taro-45

Ταύρος: Δεν χρειάζεται να πιέζεστε αλλά και να πιέζετε και κανέναν, για να τρέξουν οι υποθέσεις μέσα σε σχέσεις και γάμους. Μέσα σε αυτήν την εποχή. των αστρολογικών εκλείψεων, όλα δείχνουν πιο δύσκολα και απόμακρα. Καλό θα ήταν να περάσετε σε ένα επίπεδο συναισθηματικών επικοινωνιών. που θα δώσουν αποδεκτές λύσεις. Ευχάριστες ανατροπές σε υποθέσεις διαζυγίων. αλλά και χωρισμών θα φέρει η έλευση της εποχής των Ιχθύων. Αυτό θα έχει και την ισχύ του σε οικονομικές εξελίξεις υπέρ σας.
Ερωτική τύχη:****

Δίδυμοι: Όλα αυτά που βασανίζουν το μυαλό σας, τελικά ξεκινούν και τελειώνουν μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Αυτό σίγουρα. δεν είναι και ότι καλύτερο για ένα αέρινο ζώδιο. που έχει την ανάγκη της αλλαγής και της επέκτασης. Οι προβληματικές σχέσεις, δεν θα περάσουν και μέσα στον επόμενο μήνα και οι επανασυνδέσεις θα γίνουν πραγματικότητα, μόνο μέσα από σοβαρές και δομημένες προτάσεις εκατέρωθεν. Οι εργασιακές σχέσεις θα ξεκαθαρίσουν και αυτές.
Ερωτική τύχη:****

Καρκίνος: Η τύχη είναι στην γωνία και σας περιμένει. Όμως πρέπει να πάτε μέχρι εκεί, και χωρίς πια να ρίχνετε ματιές στο παρελθόν και την συνήθεια που σας έχει προκαλέσεις. Είναι μια καλή εποχή που μπορείτε, να ξεφύγετε από τα λάθη του παρελθόντος. αλλά και να βρείτε έναν καινούργιο σύντροφο που θα σας ζεστάνει και πάλι την καρδιά. Οι σχέσεις οι σοβαρές που συζητούν για δεσμεύσεις μέσα στον ερχόμενο μήνα, ίσως και να έχουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις – εμπόδια.
Ερωτική τύχη:***

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων: Δεν έχετε και μεγάλα πια περιθώρια χρόνου, για να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις γύρω από δεσμούς και συναισθήματα που πάνε και έρχονται, από το παρελθόν. Με τον Δία ανάδρομο. εσείς θα πρέπει να πάρετε την απόφαση που να είναι υπέρ της καρδιάς σας. Αυτοί που είναι μόνοι, θα δεχτούν από το τρίτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, καινούργιες προτάσεις από κόσμο που θα τους ξαναβάλει και πάλι μέσα στο παιχνίδι της χαράς της ζωής ….που λέγεται έρωτας. Όλα τα άλλα. αφήστε τα στον κυβερνήτη σας, που ποτέ δεν σας χαλάει χατίρι.
Ερωτική τύχη:***

Παρθένος: Από την πρώτη κιόλας ημέρα. που θα εισέλθει ο Ιχθύς, εσείς θα έχετε πολλές αλλαγές σε κάθε τομέα της ζωής σας, και όλες θα είναι θετικές. Οι σχέσεις με χιλιομετρική απόσταση, θα βρουν τους τρόπους για να είναι μαζί πια μόνιμα και σε φυσικό επίπεδο. Αυτοί που έχουν χωρίσει ένεκα ασήμαντων αφορμών, θα έχουν νέα από το πρώην ταίρι τους, με διάθεση για επανασύνδεση. Μέσα σε όλα αυτά, χρήμα και γενικότερη υλική άνεση είναι στο μενού του υπόλοιπου μήνα.
Ερωτική τύχη:****

Ζυγός: Εσείς και ο Δίας σε ανάδρομη φορά. έχετε μπλέξει τους πάντες μέσα στον ζωδιακό κόσμο. Δεν έχει σημασία μόνο τι ζητάτε εσείς, αλλά να μπορούν και οι άλλοι τελικά να σας το προσφέρουν. Οι δεσμοί, πια που έχουν φθαρεί από το πέρας του χρόνου αλλά και άλλες δυσκολίες, θα κάνουν ένα restart και δεν αποκλείεται μέσα στον Καλοκαίρι, να προχωρήσουν και σε επίσημες δεσμεύσεις. Μόνοι και εργένηδες, θα δεχτούν σωρεία νέων προτάσεων, που δεν θα τους αφήσουν ασυγκίνητους.
Ερωτική τύχη:****

Σκορπιός: Διορθώστε όλα αυτά, που έχετε κάνει λάθος και θα δείτε ότι το συντροφικό σας ταίρι, θα έρθει πιο κοντά σας. Αυτό είναι το γενικό μήνυμα του σύμπαντος προς το δύσκολο ζώδιο σας, για όλο το υπόλοιπο χρονικό διάστημα και μέχρι να φύγει αυτός ο μήνας. Δίας ανάδρομος και Αφροδίτη θα φανερώσουν στους χωρισμένους συντρόφους και συζύγους, τις καλές ευκαιρίες για διάλογο γύρω από επανασύνδεση και όχι μόνο.
Ερωτική τύχη:****

Τοξότης: Εσείς που τόσο έχετε κουραστεί, με την μετριότητα των συναισθημάτων και των σχέσεων γενικότερα, έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε ροή σε κάθε τι που σας ενοχλεί. Ο Ερμής σε καταπληκτικές όψεις με τον Κρόνο, σας κάνουν αυτούς που θα δώσουν λύσεις. Κάντε το αυτήν την φορά με τον σωστό τρόπο, και θα δείτε την διαφορά. Αυτοί που έχουν μείνει μόνοι του πολύ καιρό, μέχρι τις 26/02 θα έχουν γίνει κέντρο πολιορκίας από νέο πρόσωπο.
Ερωτική τύχη:***

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Μην λέτε τίποτα παραπάνω από τα βασικά σε άτομα που μόλις έχετε γνωρίσει. Οι μέρες ανάμεσα σε δύο ισχυρές εκλείψεις, δεν βοηθούν το ζώδιο σας να εξελίξει αισθηματικές υποθέσεις. Ακόμη και τα ζευγάρια που έχουν πολλά και σημαντικά να συζητήσουν, θα χρειαστεί να περιμένουν τον Μάρτιο που τα αστρολογικά είναι εξαιρετικά. Μέχρι τότε, μπορείτε να επικεντρωθείτε στα εργασιακά σας, που είναι πολλά υποσχόμενα.
Ερωτική τύχη:****

Υδροχόος: Μην γυρίζετε το πρόσωπο, σε αυτά που σας λένε. Με έναν Ήλιο πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, εσείς έχετε γίνει υπερόπτες και μάλλον πληγώνετε τον άνθρωπο σας. Όλα μπορούν να γίνουν αν υπάρχει αγάπη και κατανόηση μέσα στο ζευγάρι. Πολλές και οι επανενώσεις που θα προκύψουν μέσα στις τελευταίες ημέρες του Φεβρουαρίου και που θα οδηγήσουν σύντομα και σε δεσμεύσεις. Μόνοι του ζωδίου ή φρεσκο – χωρισμένοι, θα έχουν νέες επαφές να τους κυκλώνουν.
Ερωτική τύχη:****

Ιχθείς: Εσείς άνετα μπορείτε να κρυφογελάτε. Ένας Ήλιος να σας πλησιάζει και όλα είναι πιθανά. Οι σχέσεις που είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα, θα έρθουν πια σε πλήρη συνεννόηση και λήθη του παρελθόντος. Οι σύντροφοι που αυτήν την εποχή δεν μιλιούνται, μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα αυτού, θα έχουν και πάλι κανονικές επαφές. Οι ελπίδες για κάποιους που περιμένουν ένα σινιάλο από το παρελθόν θα αναζωπυρωθούν από μια ξαφνική είδηση.
Ερωτική τύχη:***