Εορταστικό 2ημερο και αφορμή για συναντήσεις!

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-3-6

Εορταστικό 2ημερο και αφορμή για συναντήσεις!

Αυτό το Σαββατοκύριακο, ένεκα της γιορτής, κάποιοι θα μετακινηθούν, κάποιοι γιορτάζουν και κάποιοι θα βρουν την διπλωματική ευκαιρία να επικοινωνήσουν ή να βρεθούν με αγαπημένα πρόσωπα.

Ευκαιρίες για όλα τα ζώδια:

 

Για τα παιδιά του Ερμή τους Διδύμους και τους Παρθένους, τα πράματα θα είναι αρκετά σύνθετα. Έχετε πολλές αισθηματικές εκκρεμότητες με τον παρελθόν σας, που σας κάνουν προβληματικό και το παρόν σας. Μέσα στις επόμενες ώρες, θα βρεθείτε δίπλα σε κάποιο άτομο, που θα σας αναστατώσει. Κρατήστε την αξιοπρέπεια και την ισορροπία σας.
Ευνοϊκή ημέρα: Κυριακή

zodia-taro-45

Οι Ταύροι που είναι σε μια μέτρια ψυχολογία και οι Υδροχόοι, που έχουν τόσο πολλά να κάνουν αυτό το διάστημα, θα δεχτούν προτάσεις από τον φιλικό τους κύκλο, που σίγουρα θα τους ενδιαφέρουν. Μέσα σε αυτόν τον κόσμο που θα συναντήσετε αυτό το 2ήμερο, ίσως και να έρθει μια παλιά σας γνωριμία, επίτηδες, με σκοπό, να σας μιλήσει πια ανοιχτά.
Ευνοϊκή ημέρα: Σαββάτο

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι Κριοί και τα αδέλφια τους οι Λέοντες, είναι και πιο τυχεροί αυτών των ημερών. Όλα τα αστρολογικά τους ευνοούν, για να ξεκαθαρίσουν συνεργασίες αλλά και σχέσεις –αισθήματα που δεν τους ταιριάζουν πια. Όσοι είναι μόνοι, είναι πιθανόν, με τόσο κόσμο, που θα μαζευτεί γύρω σας, να βρείτε και τον επόμενο έρωτα της ζωής σας.
Ευνοϊκή ημέρα: Κυριακή

Οι Αιγόκεροι και τα αγαπημένα Ψαράκια, θα εισπράξουν πολλή αγάπη και φροντίδα από τον άνθρωπο τους. Είναι σημαντικό να αποδώσετε κάτι ανάλογο και από την πλευρά σας. Ακόμη και τα ζευγάρια, οι σύντροφοι- σύζυγοι, που έχουν τσακωθεί αυτές τις ημέρες, θα μπορέσουν να βρουν και πάλι τους κανονικούς τους ρυθμούς.
Ευνοϊκή ημέρα: Κυριακή

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

Οι δύσκολοι σε όλα τους Καρκίνοι και τα ζωηρά παιδιά οι Ζυγοί, θα έχουν πάρα πολλά να κάνουν και να διευθετήσουν μέσα στις επόμενες ώρες – ημέρες. Παρελθόν, νέες ερωτοφιλίες αλλά και εκκρεμότητες, θα σας πλησιάσουν. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, προτάξτε την απόλυτη λογική σας και απαντήστε σε όλους, με το χέρι στην καρδιά.
Ευνοϊκή ημέρα: Κυριακή

Εσείς τα δύσκολα παιδιά του ζωδιακού οι Σκορπιοί και οι γείτονες Τοξότες, είσαστε το μάτι νέου κόσμου, που έχει συναισθήματα για εσάς, και δεν αποκλείεται μέσα στις ερχόμενες ημέρες, να σας τα πει – ανακοινώσει. Εσείς που είστε ήδη μέσα σε σχέση, καλό είναι να είστε περισσότερο εγκρατείς!
Ευνοϊκή ημέρα: Σαββάτο