Εορταστικό 3ήμερο που θα φανερώσει παλιούς Έρωτες

agapiste-ton-eayto-sas

Εορταστικό 3ήμερο που θα φανερώσει παλιούς Έρωτες

Σε κάθε πιθανή ευκαιρία οι ερωτευμένοι και ο αδικημένοι στον έρωτα, ψάχνουν τον τρόπο για να προσελκύσουν το άτομο του πόθου τους. Σε αυτό το τριήμερο λοιπόν, Παρασκευή 28 έως Κυριακή 29/10, όπου και τα αστρολογικά θα είναι άκρως ευνοϊκά, για την αγάπη, είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν ευχάριστα γεγονότα που θα ανατρέψουν τα δεδομένα.

Για όλους:

 

Κριός: Ετοιμαστείτε για άμεσες εξελίξεις. Κάποια παλαιότερη σας γνωριμία, περίμενε υπομονετικά για μια δικαιολογία – ευκαιρία. Την έχει ….και λέγετε κάποιο διπλωματικό μήνυμα – επικοινωνία, για να σας τραβήξει την προσοχή. Προσέχετε τι τάζετε.
Τυχερή ημέρα: Σαββάτο

zodia-taro-45

Ταύρος: Κρατηθείτε θα γίνουν μεγάλες αλλαγές. Είσαστε περικυκλωμένοι από τουλάχιστον 2 άτομα, που ζητάνε την ερωτική σας αποκλειστικότητα. Προσοχή μην στεναχωρήσετε τον άνθρωπο της ζωής σας.
Τυχερή ημέρα: Κυριακή

Δίδυμοι: Προσπαθήστε να μην δείξετε την ανυπομονησία σας. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα έρθει κοντά σας μέσα τις επόμενες ημέρες, ή έστω θα κάνει μια επικοινωνία προς εσάς. Έχετε πολλά να πείτε και να αποφασίσετε.
Τυχερή ημέρα: Παρασκευή

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Καρκίνος: Η τεράστια ανάγκη σας για αποκατάσταση των σχέσεων με το άτομο που αγαπάτε, αλλά έχετε απομακρυνθεί στο τώρα, θα καλυφθεί με δική του πρωτοβουλία μέσα στις προσεχείς ημέρες.
Τυχερή ημέρα: Κυριακή

Λέων: Κινηθείτε με μέτρο και σύνεση, σε αυτά που θα σας μεταφέρουν από κάποιο τρίτο άτομο. Ίσως τα πράματα να μην είναι και τόσο διάφανα ή περίπλοκά. Όπου εμπλέκονται, γνωστοί – φίλοι και συγγενείς, γίνεται παρεξήγηση.
Τυχερή ημέρα: Παρασκευή

Παρθένος: Πρακτικές ενέργειες θα δείτε από το άτομο που σκέφτεστε! Κρατήστε τα χαρτιά σας κλειστά. Επικοινωνίες και συναντήσεις αναμένονται, που θα ανοίξουν τον δίαυλο για επανασυνδέσεις και που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα.
Τυχερή ημέρα: Σαββάτο

Ζυγός: Κεραυνός για εσάς, θα είναι μια συνάντηση που θα γίνει με πρωτοβουλία ενός πρώην συντρόφου – γνωριμίας σας, που θα ζητήσει πια αυτό που θέλετε και οι δύο. Τα αστρολογικά πάντως, είναι εξαιρετικά για τα συναισθηματικά θέματα.
Τυχερή ημέρα: Κυριακή

Σκορπιός: Εσείς είστε στο επίκεντρο πολύ κόσμου, που θα επιχειρήσει να κατακτήσει το μυαλό σας. Μέσα σε αυτούς υπάρχει και μια ξεχωριστή προσωπικότητα που έχει ήδη δώσει στίγμα ερωτικό. Υπομονή μερικές ώρες και όλα θα σας φανερωθούν.
Τυχερή ημέρα: Παρασκευή

Τοξότης: Είσαστε ευτυχείς με την σχέση σας, αλλά κάτι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, θα σας ανατρέψει αυτήν την κατάσταση. Υπόθεση, δική σας από το παρελθόν, θα σας προσεγγίσει με σκοπό να δώσετε μια ακόμη ευκαιρίας αγάπης.
Τυχερή ημέρα: Κυριακή

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Μαντέψτε ποιος σας σκέφτεται?! Σωστά! Έρχεται με διαφορετικές σκέψεις και προτάσεις, έτσι ώστε να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη σας. Ακούστε, σκεφτείτε και μετά στους δικούς σας χρόνους αποφασίστε.
Τυχερή ημέρα: Σαββάτο

Υδροχόος: Δεν θα επιτρέψετε σε κανέναν να σας κάνει να αισθανθείτε και πάλι άσχημα και μέσα στην ανασφάλεια. Καλύτερα παραμείνετε μόνοι σας και χωρίς άλλα ερωτικά βαρίδια.
Τυχερή ημέρα: Παρασκευή

Ιχθείς: Ένα ιδιαίτερο – σοβαρό πρόσωπο έρχεται και σας δίνει λευκή επιταγή στην αγάπη. Μπορεί να είστε εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι, αλλά αυτό μέσα στις επόμενες ημέρες αλλάζει. Ίσως και το καρμικό σας έτερο, να είναι ώρες μακριά σας.
Τυχερή ημέρα: Κυριακή