Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 11/03 Σάββατο

zwdio-aderfi-psyxi

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 11/03

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Από τα λόγια σας, το συντροφικό σας ταίρι έχει βγάλει τα πορίσματα του για εσάς και το τι μπορείτε να κάνετε μαζί. Προτάσεις σας πλησιάζουν.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Λέων

Ταύρος: Δεν έχετε καμία διάθεση να ξαναπάτε πίσω στο παρελθόν, σε μια σχέση που σας ταλαιπώρησε. Οι μέρες σας βάζουν ανάμεσα σε νέες γνωριμίες.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ιχθείς

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Έχετε ανοιχτούς ακόμη λογαριασμούς με το παρελθόν. Μετά την πανσέληνο στις 12/03, μπορείτε να κάνετε τις κινήσεις σας και να ξεκαθαρίσετε.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Καρκίνος: Οι προθέσεις σας, δεν είναι ξεκάθαρες στον άνθρωπο σας, που θα τον δείτε να σας πλησιάζει με αρκετά παράπονα. Μήπως να διαφωτίσετε παραπάνω τον δεσμό σας?!
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων: Και εσείς αντιλαμβάνεστε ότι η σχέση σας, δεν εξελίσσεται όπως την είχατε ονειρευτεί. Με τόσα καλά αστρολογικά πάνω στον οίκο σας, εσείς πρέπει να βρείτε την άκρη.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Παρθένος: Πολλά λόγια έχουν γίνει μέσα στον δεσμό σας, που έχουν πληγώσει και τις δύο πλευρές. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να διορθωθεί.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Λέων

Ζυγός: Είστε σε μια εξαιρετική φάση της ζωής σας, που όλα κυλούν όπως τα είχατε προγραμματίσει. Σειρά έχει να φτιάξετε και την προσωπική σας καθημερινότητα.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Παρθένος

zwdia

Σκορπιός: Οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας, είναι μπερδεμένα και σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Αυτό που μένει είναι να μιλήσετε και με τον άνθρωπο σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Αιγόκερως

Τοξότης: Έχετε ξοδέψει πολύ χρόνο για να γίνεται κατανοητοί στον άτομο που σας έχει τραβήξει το ερωτικό ενδιαφέρον. Τώρα έχει η δική του σειρά να κάνει τις κινήσεις του προς εσάς.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Οι προτάσεις σας θα πέσουν στο κενό. Το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε ακόμη για τις προτάσεις σας, για το κοινό σας μέλλον.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Υδροχόος: Οι τσακωμοί και οι εντάσεις δεν είναι για εσάς. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να εκλείψει άμεσα. Μια συζήτηση θα βοηθούσε.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Ιχθείς: Αυτά που λέτε έχουν τραβήξει την ερωτική προσοχή κάποιου καινούργιου ατόμου, που αυτό που ζητά είναι να σας γνωρίσει καλύτερα.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Ιχθείς

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.