Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 09/05 Τρίτη

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 09/05

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Η χρήση της γοητείας σας, μόνο σε μπελάδες θα σας βάλει. Είσαστε μέσα σε πολλές νέες γνωριμίες, που θα πρέπει να διαλέξετε, τελικά ποια σας αρέσει – ταιριάζει.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Καρκίνος

Ταύρος: Όλα αυτά που έχετε πει πολλάκις στον άνθρωπο σας, θα γίνουν από την δική του μεριά πραγματικότητα. Σίγουρα και η καλυτέρευση των οικονομικών θα βοηθήσει.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ιχθείς

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Κάποιος που σας έχει δώσει όλη την ερωτική του προσοχή, έρχεται να σας κάνει μια ερωτική εξομολόγηση, που θα σας εκπλήξει ανέλπιστα.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Λέων

Καρκίνος: Μην φοβάστε κανέναν. Εσείς και όλες αυτές οι εμπειρίες που έχετε περάσει στο παρελθόν σας, σας κάνουν δυνατούς και με γνώση του τι θέλετε.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Λέων: Είσαστε μέσα σε πολλές και ενδιαφέρουσες αισθηματικές επιλογές. Μετά την αλλαγή του ζωδίου, βρείτε αυτόν που σας ταιριάζει καλύτερα.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Παρθένος: Το μυαλό και η καρδιά σας έχει δοκιμαστεί πολύ αυτό το διάστημα. Μην κάνετε άλλες υποχωρήσεις. Πείτε αυτό που θέλετε.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Τοξότης

Ζυγός: Ο μήνας αυτός σας πάει πάρα πολύ. Θα δείτε ξαφνικά, κόσμο και χρήμα να σας πλησιάζει και να σας δίνει όλα αυτά που ζητούσατε.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Δεν έχετε άλλες πια δικαιολογίες και καθυστερήσεις να προβάλετε. Πείτε ευθέως αυτά που υπάρχουν στ ην καρδιά σας. Ο αντίλογος δεν σας τρομάζει.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Τοξότης

Τοξότης: Μπορεί στο τώρα, να έχουν δημιουργηθεί κάποια σύννεφα μέσα στην σχέση σας, αλλά μετά την πανσέληνο στις 11/05….θα φύγουν!
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Λέων

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Πολλά τα σχέδια που έχε τε καταστρώσει με τον άνθρωπο σας, για αυτό το Καλοκαίρι. Κοιτάξτε πια και τα οικονομικά σας νούμερα.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Υδροχόος: Σκέφτεστε να κάνετε την σχέση σας, πιο επίσημη. Τα άστρα πάντως είναι συμμαχικά, και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το ανακοινώσετε στο ταίρι σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ιχθείς

Ιχθείς: Μην έχετε τόσα μούτρα, επειδή το άτομο που θέλετε, δεν ανταποκρίνεται. Μάλλον είναι κάποια στρατηγική του. Θα αλλάξει!
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Παρθένος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.