Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 19/08 Σάββατο

toxiki-sxesi

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 19/08

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Η αλήθεια τελικά είναι σχετική. Δεν χρειάζεται να πιέζετε ούτε τον εαυτό σας, ούτε και την άλλη πλευρά. Αν σας πείσουν… καλώς!
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ιχθείς

Ταύρος: Κάποιος έχει να σας φέρει μαντάτα, από μια πιο παλιά σας αγάπη, που ψάχνει τον έμμεσο τρόπο να σας βρει και να σας κάνει τις προτάσεις της.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Λέων

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Οι σκέψεις σας κάπου εδώ θα τελειώσουν, και την θέση τους, θα πάρουν οι αισθηματικές σας πράξεις. Το παιχνίδι είναι κερδισμένο ήδη.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Καρκίνος: Πολλά θα ακούσετε και ελάχιστα θα δείτε, από το άτομο που τώρα τελευταία έχει μπει στην ερωτική σας ζωή. Μάλλον δεν είναι ιδανικός για εσάς.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ζυγός

Λέων: Προσπαθείτε να δείτε με την καλή σας διάθεση, όλα αυτά που σας προτείνει ο άνθρωπος σας. Αν τελικά κάτι δεν σας αρέσει, απλά πείτε το.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Παρθένος

Παρθένος: Αυτά που έχετε προσφέρει στον άνθρωπο σας αλλά και στην σχέση σας, σίγουρα δεν έχουν βρει ακόμη το ανάλογο αντίκρισμα.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζυγός: Οι θέσεις και οι απόψεις σας είναι ξεκάθαρες και δεν πρόκειται να κάνετε άλλες εκπτώσεις, για να γίνεστε αρεστοί και σε κανέναν.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Ιχθείς

Σκορπιός: Όλα τα αστρολογικά, είναι υπέρ σας και σας δίνουν τις ευκαιρίες, για να πάρετε πιο σωστές και μόνιμες αποφάσεις για την αισθηματική σας ζωή.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Τοξότης: Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος πια για να πάτε και πάλι πίσω στο παρελθόν και να ψάξετε για σπίθες. Μια νέα γνωριμία, ήδη ζητά την προσοχή σας.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Ιχθείς

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Μην πείτε ακόμη όλα σας τα μυστικά σε άτομα, που δεν ξέρετε το παρελθόν τους. Με τις νέες γνωριμίες να είστε άκρως προσεχτικοί.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

Υδροχόος: Όλα είναι πια ελεγχόμενα. Εσείς ξέρετε τι ζητάτε, ο άνθρωπος σας, έχει ξεμπλέξει από το παρελθόν του… άρα πάρτε τις αποφάσεις σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Ιχθείς: Για τα πάντα υπάρχουν εξηγήσεις. Αν τελικά κάποιος δεν θέλει να σας τις δώσει, ουδέν πρόβλημα. Προχωράτε πιο κάτω.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Τοξότης

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.