Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 17/09 Κυριακή

efbdc38s-960

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 17/09

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Η επικοινωνία η έντονη με τον άνθρωπο σας, δεν βοηθάει. Θα πρέπει να μιλήσετε και να βρείτε τις κοινές λύσεις. Τολμήστε το.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Ταύρος: Πολλά τα θέματα, έχουν παρουσιαστεί μέσα στην σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που έχει προκύψει, λόγω της αλλαγής των οικονομικών συνθηκών του ανθρώπου σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Αν δεν θέλετε να μείνετε μέσα στην σχέση που έχετε τώρα, καλό θα ήταν να μην δημιουργείτε τεχνητές εντάσεις. Απλά μιλήστε ειλικρινά.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Καρκίνος: Υπάρχουν πολλά θέματα στους τρίτους τομείς της ζωής σας …που θα πρέπει πρώτα να τα λύσετε, και μετά να προχωρήσετε σε κάτι αισθηματικό.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Λέων: Μάλλον έχετε χάσει το μέτρο! Ο σκοπός σας είναι να βελτιώσετε την σχέση σας, και όχι απλά να καταγγέλλετε τα λάθη του συντρόφου σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Παρθένος: Σίγουρα οι χιλιομετρικές αποστάσεις, δεν βοηθούν καμία μορφή σχέσης, για να ανθίσει… και το ξέρετε. Πάρτε τις αποφάσεις σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Παρθένος

Ζυγός: Μην ανακυκλώνετε τις καταστάσεις, μέσα στον δεσμό σας, και σε αυτά που έγιναν παλιά. Κάντε τις προτάσεις σας για το μέλλον σας.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Τοξότης

Σκορπιός: Δεν θα χρειαστεί να κάνετε κάτι υπερβολικό για να τραβήξετε την ερωτική προσοχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Θα σας προλάβει!
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης: Είσαστε πάνω στα φτερά ενός νέου έρωτα, που σίγουρα σας έχει κάνει να αισθανθείτε και πάλι καλά. Όσο για τα παλιά, κλείστε του την πόρτα.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Αιγόκερως: Αν υπάρχει η δυνατότητα, για να μείνετε ένα μικρό χρονικό διάστημα μόνοι σας, επιλέξτε το για να βρείτε την πολύτιμη σας ισορροπία.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Υδροχόος: Αν δεν ξέρετε πώς να φέρετε κάποιες συζητήσεις που σας ενοχλούν στην επιφάνεια μέσα στην σχέση σας, καλύτερα δώστε χρόνο στον εαυτό σας.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Ιχθείς: Η σχέση που διατηρείτε αυτήν την εποχή, ίσως και να είναι και ότι καλύτερο σας έχει τύχει. Αυτό φροντίστε να μην το χαλάσετε.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.