Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 27/08 Σάββατο

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-18-25-5

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 27/08

Οι Κριοί, είναι στην καλύτερη τους κατάσταση, μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που όλα ήταν παγωμένα και χωρίς διάθεση για πραγματικές αλλαγές.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ιχθείς

Ζητάτε Ταύροι την προσοχή κάποιου συγκεκριμένου ατόμου. Αυτό θα μπορούσε να γίνει, αν πράττατε διαφορετικά από ότι συνήθως. Δοκιμάστε το.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Αιγόκερως

 

Εσείς οι φλύαροι Δίδυμοι, ιδίως μέχρι την έκλειψη 1-09, καλό θα ήταν να μην πείτε και πιέσετε παραπάνω. Δεν θα δεχτεί κανείς να σας ακούσει.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

zodia-taro-45

Αυτή την εποχή το σύμπαν Καρκίνοι, έχει τις καλές του με όλα τα υδάτινα ζώδια, αλλά και ειδικά με εσάς, που το άτομο που αποζητάτε θα σας το φανερώσει.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ζυγός

Είσαστε με τις σκέψεις Βασιλιάδες, γύρω από άτομα που σας πλήγωσαν στο πρόσφατο παρελθόν. Δεν βγάζει πουθενά αυτή η παθητική νοοτροπία.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Παρθένος

Διαθέτετε όλα τα καλά Παρθένοι, αυτή την περίοδο. Μην τα αφήσετε για να τα φανερώσετε αργότερα. Τώρα όλα τα αστρολογικά είναι ευνοϊκά… πολύ.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Τοξότης

Μπορεί τα πράματα Ζυγοί να μην είναι ακριβώς έτσι. Ίσως και να υπάρχει παραπληροφόρηση. Από τις 2-09 και μετά το τοπίο θα σας φωτιστεί.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Με το να κατακρίνετε συνεχώς τον εαυτό σας Σκορπιοί, για τις λάθος σας κινήσεις, δεν θα προοδεύσετε. Αυτοί είστε… και σε όποιον αρέσετε!
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Σκεφτείτε και το ενδεχόμενο να μείνετε για ένα μικρό χρονικό διάστημα μόνοι σας, Τοξότες. Πιθανόν να εντοπίσετε τι είναι αυτό που λείπει από τη ζωή σας.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Καρκίνος

Όλες σας οι σκέψεις Αιγόκεροι, κινούνται και εγκλωβίζονται σε μια παλιά σας ερωτική ιστορία, που θα σας κάνει να πάρετε πρωτοβουλίες για να ξεκαθαρίσετε το τοπίο.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ζυγός

Σκεφτείτε μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες τι είναι αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους, Υδροχόοι. Σίγουρα μην το κολλήσετε μόνο, δίπλα σε έρωτες και συναισθήματα.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Σκορπιός

Αν σκοπεύετε να κάνετε κίνηση επανασύνδεσης Ιχθείς, ιδανικά η περίοδος που είναι αστρολογικά ευνοϊκή για εσάς, είναι μετά τις 5/09.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Ιχθείς

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.