Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 20/10 Πέμπτη

77666665

Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 20/10

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας

Εσείς οι Κριοί, που είστε συνεχώς σε περίπλοκες σκέψεις για το μέλλον σας, δεν χρειάζεται σε επόμενο στάδιο να πιέζετε και τον άνθρωπο σας για κάτι ανάλογο.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Καρκίνος και Λέων

Μπορείτε Ταύροι, να σκεφτείτε τι θα κάνετε με τον σύντροφο σας, από αυτό το μήνα και μέχρι τη λήξη του έτους. Πολλές οι ευκολίες και οι ευκαιρίες τελικά για δεσμεύσεις.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Παρθένος και Σκορπιός

zodia-taro-45

 

Τώρα που η Αφροδίτη είναι απέναντι σας Δίδυμοι, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να περιμένετε το άτομο που σας ενδιαφέρει να κάνει την κίνηση του.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Τοξότης και Αιγόκερως

Είναι ασταμάτητες οι εξελίξεις, Καρκίνοι. Άτομα από τον κοινωνικό – εργασιακό – φιλικό σας κύκλο, σας προσεγγίζουν με ερωτική διάθεση. Προσοχή στις ισορροπίες.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Τοξότης και Ιχθείς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν τελικά Λέοντες, δεν αισθάνεστε τόσο άνετα με τον σύντροφο σας για να συζητήσετε τις επόμενες κινήσεις περί δέσμευσης, μην το τολμήσετε. Όλα μπορούν να περιμένουν.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Τοξότης

Είναι άκρως σημαντικό για εσάς Παρθένοι, πριν λήξει αυτός ο μήνας, να ξεκαθαρίσετε με τον άνθρωπο σας το τι θέλει για το προσεχώς έκαστος.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Λέων και Παρθένος

Εσείς οι Ζυγοί, έχετε μερικές μέρες στη διάθεση σας για να ξαναφτιάξετε τη σχέση σας με το ταίρι σας. Ξεκινήστε με το να διώξετε τους πειρασμούς.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ζυγός και Σκορπιός

Η δική σας η αντίληψη Σκορπιοί, έχει αλλάξει και πρόκειται να αλλάξει κι άλλο. Ο Ήλιος θα σας λύσει τα χέρια, και το άτομο που αγαπάτε θα έρθει και πάλι πίσω στην ζωή σας.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Είσαστε μέσα σε όλα, Τοξότες. Επαγγελματικά και αισθηματικά ίσως και να έχουν γίνει ένα. Αυτό πιθανόν και να προκαλέσει και κάποιες ζήλιες στον άνθρωπο σας.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Τοξότης και Ιχθείς

Οι Αιγόκεροι που αναμένουν μια ελπιδοφόρα κίνηση από την μεριά ενός πρώην συντρόφου τους, ίσως και να χρειαστεί τελικά να ανοίξουν την πόρτα των συνομιλιών πρώτοι.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Ταύρος

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Διαθέστε περισσότερο χρόνο Υδροχόοι, στην σχέση σας. Έχετε χαθεί ανάμεσα σε κοινωνικές υποχρεώσεις και εργασία. Ο Οκτώβριος θα σας αλλάξει τα δεδομένα, ευχάριστα.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ταύρος και Καρκίνος

Οι προσωπικές σας φιλοδοξίες Ιχθείς, το βλέπετε και εσείς οι ίδιοι ότι δεν συνάδουν με αυτές του συντρόφου σας. Κάτι πρέπει να τροποποιηθεί από κοινού.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Καρκίνος και Ζυγός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.