Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 21/05 Σάββατο

sxesi-sex

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 21/05

Οι γόνιμες ημέρες είναι μπροστά σας Κριοί. Τώρα που ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους και ο Ερμής έρχεται σε ορθή πορεία, όλα είναι πιθανά να εξελιχτούν στην προσωπική σας ζωή.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Ιχθείς

Από σήμερα Ταύροι, θα αρχίσετε να αισθάνεστε πολύ καλύτερα με όλα τα θέματα που είχαν μείνει σε στασιμότητα. Οι μέρες που έρχονται σας δίνουν και μια καλύτερη ψυχολογία.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

 

Εσείς είστε οι Πρωταγωνιστές των ημερών, Δίδυμοι. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και για εμφανίσεις – επικοινωνίες, που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Ζυγός

zodia-taro-45

Οι Καρκίνοι, που ζουν μέσα σε μια μόνιμη ανασφάλεια για το αισθηματικό τους μέλλον, το μόνο σίγουρο είναι από την ερχόμενη εβδομάδα, θα τους δοθούν πολλές ευκαιρίες για ξεκαθαρίσματα.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Οι Βασιλιάδες, είναι στο μεταίχμιο του να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις για το μέλλον της ερωτικής σας σχέσης. Ο Ήλιος στους Διδύμους, θα σας φωτίσει.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Μέχρι την λήξη του μήνα Παρθένοι, θα δείτε απίστευτες αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Αυτοί που μέχρι τώρα σας γύριζαν την πλάτη, τώρα επιθυμούν την παρέα σας.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Σκορπιός

Ζυγοί, χρειάζεστε ανανέωση σε όλα τα επίπεδα. Οι μέρες των Διδύμων, θα σας δώσουν την δυναμική για να κάνετε πράματα και να βελτιώσετε την ζωή σας.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Όλοι οι Σκορπιοί, είναι προ τελικών αποφάσεων για την προσωπική τους κατάσταση, και την επανασύνδεση ή τον τερματισμό συναισθημάτων.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Ιχθείς

Οι Τοξότες που έχουν ζοριστεί αρκετά με την συγκατοίκηση Άρη – Κρόνου, θα έχουν μια ευκαιρία ίσως και το ερχόμενο Σαββατοκύριακό, για να βρουν τις λύσεις σε αισθηματικές υποθέσεις.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Είσαστε οι Αιγόκεροι, αυτές τις ημέρες, άκρως δημοφιλείς. Αυτό θα μαζέψει και πολύ κόσμο στα αισθηματικά απόκρυφα σας, και κάποιος θα σας πλησιάσει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Λέων

Είστε κοντά σε μια λύση, Υδροχόοι, που οι ίδιοι δεν την είχατε σκεφτεί ποτέ. Η ερχόμενη Πανσέληνος, σας δίνει συναντήσεις και επικοινωνίες που θα λήξουν παρεξηγήσεις.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ταύρος

Το ερωτικό σας ενδιαφέρον Ψαράκια, έχει πάλι μετατοπιστεί σε λάθος άτομο. Αποφασίστε ποιον και τι τελικά θέλετε και πράξτε προς αυτήν την κατεύθυνση.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Ιχθείς

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.