Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 24/05 Τρίτη

astrologia-171014-synodos-ermi-afroditi

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 24/05

Η διάθεση σας είναι πεσμένη Κριοί, καθώς και η πύρινη ενέργεια σας. Όλα σας φαίνονται στραβά και τους ασκείτε κριτική. Έχετε ξεφύγει όμως του μέτρου.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ιχθείς

Αναζωογονημένοι είστε αυτές τις ημέρες Ταύροι. Αυτό θα έχει και τον θετικό του αντίκτυπο σε κάποια προσωπικότητα που εδώ και καιρό σας πολιορκεί διακριτικά, και τώρα θα κάνει την καθοριστική της κίνηση.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

 

Ήλιος και Αφροδίτη σας θέτουν κάτω από αυστηρή αξιολόγηση Δίδυμοι. Αυτό σαφώς έχει και τα καλά του, καθώς θα δείτε πιο καθαρά, όλα αυτά που πρέπει να διορθώσετε.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

zodia-taro-45

Είσαστε με το ένα χέρι απλωμένο στο παρελθόν και το άλλο στην τσέπη Καρκίνοι. Το μυαλό σας είναι μπερδεμένο από πολλές προτάσεις, και σίγουρα αυτό σας ταλαιπωρεί.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Πιστεύετε στην δυναμική του λόγου σας Λέοντες. Αυτό θα πρέπει με διπλωματία να το εφαρμόσετε στο άτομο που έχετε βάλει, στον ερωτικό σας στόχο.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Σκορπιός

Οι αποφάσεις σας είναι προ των ανακοινώσεων τους Παρθένοι. Δώσατε τα χρονικά περιθώρια που σας ζήτησαν, και τώρα περιμένετε τις απαντήσεις.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Ιχθείς

Οι μέρες απαιτούν χαλάρωση Ζυγοί, καθώς το προηγούμενο διάστημα, όλα σας παίδεψαν. Μετρήστε μερικές ημέρες και θα δείτε το σύμπαν να σας φανερώνει ευκαιρίες.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Ζυγός

Κοιτάτε το μέλλον με αβεβαιότητα Σκορπιοί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν συνεχίσετε να είστε μπλεγμένοι με πολλά μέτωπα, τίποτα δεν θα ολοκληρωθεί.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Ζυγός

Προφυλάξτε την καρδιά σας Τοξότες, από σχέσεις που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Καλύτερα μείνετε μόνοι σας, παρά με μια άσχημη επανάληψη.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Σκορπιός

Αντιλαμβάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά Αιγόκεροι. Μην κάνετε κάτι αυτές τις ημέρες. Από την αρχή του Ιουνίου, τα αστρολογικά είναι συμμαχικά και θα σας κάνουν τις αποκαλύψεις.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Αιγόκερως

Λειτουργείτε σε υψηλούς ρυθμούς και σύντομους χρόνους Υδροχόοι. Άρα οτιδήποτε σας προταθεί, καλύτερα απορρίψτε το καθώς, τέτοιες ημέρες μόνο λάθος και παραπλάνηση μπορεί να είναι.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Τοξότης

Ολοκληρώστε τις σχέσεις σας, κάντε Ψαράκια το πρόγραμμα σας και ακολουθήστε το. Έχετε πολλούς πειρασμούς και διλήμματα προσεχώς, που θα προσπαθήσουν να σας βγάλουν από τον δρόμο.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.