Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 3/07 Κυριακή

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 03/07

Έχετε Κριοί, όλο το επόμενο διάστημα για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα που δημιουργήθηκαν μέσα σε ζευγάρια και οικογένειες. Μην το επαναλάβετε.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Ιχθείς

Η διάθεση σας Ταύροι, είναι στα πατώματα. Εσείς είστε υπεύθυνοι για αυτό. Συνήθως δεν ακούτε κανέναν και τώρα έχετε μείνει εσείς και ο εγωισμός σας.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Αιγόκερως

 

Οι Δίδυμοι, μπορούν να πουν ότι πια είναι έτοιμοι να προσπαθήσουν να κάνουν κάτι νέο στην αισθηματική τους ζωή. Το παρελθόν έχει ξεχαστεί.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Τοξότης

zodia-taro-45

Το κλίμα μέσα στις τάξεις των Καρκίνων έχει αρχίσει και βελτιώνεται αισθητά. Υπερβολές και εντάσεις έχουν σταματήσει. Εκμεταλλευτείτε τον Ήλιο στον οίκο σας.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Για τους αμετακίνητους Βασιλιάδες το μόνο σίγουρο είναι θα καταφέρουν να περάσουν εύκολα σχετικά την γνώμη τους, για την αναψυχή και τις διακοπές του Καλοκαιριού.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Ετοιμαστείτε για ευχάριστες εκπλήξεις Παρθένοι. Οικονομικά, οικογενειακά και φυσικά ερωτικά ζητήματα είναι ένα βήμα, πριν σας δικαιώσουν για τις προσπάθειες σας.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

Όλοι οι Ζυγοί, είναι με το ρολόι στο χέρι και περιμένουν τον έρωτα να τους χτυπήσει την πόρτα. Κάντε και εσείς κάτι για αυτό, όπως πχ, να ανοίξετε την πόρτα της καρδιάς σας.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Λέων

Σκορπιοί, μέχρι να περάσει η επήρεια της νέας σελήνης στις 04-07, μην κάνετε κάτι καθοριστικό στην αισθηματική σας ζωή, θα αποδειχτεί λάθος.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Σκορπιός

Μπορείτε εδώ και τώρα να δείτε την αλήθεια Τοξότες, που κρυβόταν μέσα στην σχέση σας. Αν κάτι τελικά δεν σας ενδιαφέρει, καλύτερα διορθώστε το.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Μέχρι να λήξει το πρώτο μισό του Ιουλίου Αιγόκεροι, θα έχετε λάβει ειδήσεις που συσχετίζονται με το παρελθόν σας και τις σκέψεις του ατόμου εκείνου για επανένωση.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Παρθένος

Είσαστε πολύ τυχεροί Υδροχόοι. Αυτό θα διαρκέσει όλο τον Ιούλιο. Αποφασίστε πως θα συνεχίσετε και που και με ποιον θα πάτε διακοπές!
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Σκορπιός

Έχετε κλειστεί πολύ στον εαυτό σας Ιχθείς. Όλοι περνάνε απογοητεύσεις αλλά εσείς το έχετε πάρει κατάκαρδα, και απλά μπλοκάρετε την καθημερινότητα σας.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.