Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 27/07 Τετάρτη

astrologia-161014-synodos-ilioy-ermi

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 27/07

Όλοι οι Κριοί είναι σε μια καλή διάθεση με την συναισθηματική τους ζωή. Αν και οι περισσότεροι είναι μόνοι, αυτό όμως προκύπτει μέσα από συνειδητή επιλογή.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Σκορπιός

Είσαστε πληγωμένοι εσείς οι Ταύροι. Έχετε υποστεί πολλά και το μόνο που επιθυμείτε πραγματικά αυτό το χρονικό διάστημα, είναι να μείνετε μόνοι σας και ήρεμοι.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

 

Έχετε τελικά απογοητευτεί εσείς οι Δίδυμοι από αυτά που βιώνετε. Ίσως για ένα μικρό διάστημα καλύτερα να μείνετε μόνοι σας, για να βρείτε τις ισορροπίες σας.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

zodia-taro-45

Το χιούμορ σας Καρκίνοι είναι αυτό που θα σας βγάλει από τις δύσκολες περιστάσεις που ζείτε. Μην τα πάρετε όλα τις μετρητοίς… υπάρχουν και τα καλύτερα μπροστά σας.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Έχετε δημιουργική φαντασία εσείς οι Λέοντες, κάτι που ίσως ελάχιστοι να το καταλαβαίνουν. Συνεχίστε την πορεία σας ανενόχλητοι και ασταμάτητοι.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Ζυγός

Πολλά αυτά που έχετε να πείτε Παρθένοι, αλλά δεν είστε ακόμη έτοιμοι και αποφασισμένοι για αυτό. Από τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου… ξαναπροσπαθήστε το
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Ιχθείς

Έχουν εκτιμήσει Ζυγοί, αυτοί που στέκονται γύρω σας, όλα αυτά που τους προσφέρετε. Αυτό θα το δείτε σαν έκφραση αγάπη προς το πρόσωπο σας, προσεχώς.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Καρκίνος

Τα λόγια σας δεν πιάνουν τόπο Σκορπιοί. Μην καταναλώνεστε με το να ασχολείστε με άτομα, που δεν δείχνουν την καλή θέληση να σας ακολουθήσουν.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Σκορπιός

Οι ευαισθησίες σας Τοξότες είναι και τα τρωτά σας σημεία. Δείξτε τα, αποκαλύψτε τα, μόνο εκεί που αισθάνεστε ότι είναι ασφαλή και πολύτιμα.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Τοξότης

Δεν είστε εσείς για συμβατικές συμπεριφορές Αιγόκεροι. Οι μέρες του καινούργιου μήνα, σας κάνουν και βλέπετε πια τα πάντα πιο πρακτικά.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Είσαστε σε μια εξαιρετική περίοδο που όλα δείχνουν ότι μπορείτε Υδροχόοι, να γυρίσετε τον τροχό πια των δυσκολιών και να βρείτε πια άκρη με την αισθηματική σας ζωή.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

Φοράτε τον μανδύα της απομόνωσης Ιχθείς, ενώ στην πραγματικότητα θέλετε να βρείτε ένα σωστό σύντροφο. Ο Αύγουστος έχει πολλά δώρα να σας παρουσιάσει.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Λέων

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.