Ερμής στον Υδροχόο Θυσία πόνος και απώλεια

zwdia-erwtikes-22-7-14

Ερμής στον Υδροχόο Θυσία πόνος και απώλεια

Στις 14 Φεβρουαρίου ο φτερωτός Ερμής εισέρχεται στο ιδιαίτερο ζωδιο των Υδροχόων και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 05/03. Ο ανταγωνιστικός στα πάντα, αέρινος Υδροχόος, δέχεται στον οίκο του τον υπέρ-κινητικό και φλύαρο Ερμή. Ένας συνδυασμός αστρολογικός, που θα δώσει πολλές αφορμές για να λυθούν σχέσεις που δεν έχουν ισχυρές βάσεις και αληθινά αισθήματα.

Αναλυτικά:

Κριός: Οι όψεις του Ερμή με τον Ουρανό, θα δώσουν ανατροπές σε οτιδήποτε συσχετίζεται με θέματα καρδιάς. Αυτοί που έχουν θλίψη για την παρούσα δυσκολία μέσα στην ερωτική τους ζωή, θα κάνουν την υπέρβαση και θα ξεκαθαρίσουν μέσα από παρατεταμένους διάλογους και συναντήσεις την πορεία τους. Πολλοί απλά θα θελήσουν αν παραμείνουν μόνοι τους.
Προσοχή στους γεννημένους στις: 25/03, 05/04, 15/04

zodia-taro-45

Ταύρος: Οι μικροπρέπειες και οι ανταγωνισμοί δεν χωρούν στις σχέσεις των Ταύρων. Πολλές οι διαφοροποιήσεις που θα γίνουν πραγματικότητα από τις 20/02 και ύστερα. Όσοι πια αισθάνονται ότι χάνουν τον χρόνο τους μέσα σε ανούσιες σχέσεις, θα απομακρυνθούν χωρίς να αφήνουν περιθώρια για διπλωματικές επανασυνδέσεις.
Προσοχή στους γεννημένους στις: 29/04, 01/05, 09/05

Δίδυμοι: Ο κυβερνήτης σας βρίσκεται μέσα σε έναν ζωδιακό οίκο… που το μόνο που μπορεί να σας προκαλέσει είναι… αναποδιές και παρεξηγήσεις. Όλοι όσοι είναι σε σχέση, θα χρειαστεί να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί καθώς, πολλά από τα λάθη και τις υπερβολές του παρελθόντος, πιθανό να φανερωθούν. Όσοι είναι ακόμη μόνοι, καλό θα ήταν να περιμένουν την ολοκλήρωση του φαινόμενου.
Προσοχή στους γεννημένους στις: 30/05, 08/06, 10/06

Καρκίνος: Δικαιούστε πολλών αισθηματικών δώρων από το σύμπαν… και αυτό είναι κάτι που θα αρχίσει να συμβαίνει από τα τέλη του Φεβρουαρίου και ύστερα. Οι μέρες για τους ελεύθερους που σκεπτόντουσαν το παρελθόν και την τυχόν αναθέρμανση του, έχουν λήξει οριστικά. Οι καινούργιες γνωριμίες θα συσσωρευτούν γύρω σας, κοντά στην πανσέληνο του μήνα.
Προσοχή στους γεννημένους στις: 29/06, 07/07, 20/07

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Λέων: Είσαστε στο επίκεντρο πολλών αστρολογικών όψεων, που σίγουρα σας έχουν διαταράξει την ηρεμία μέσα στην προσωπική σας πραγματικότητα. Αυτοί που είναι σε διαδικασίες χωρισμού – διαζυγίου, θα τερματίσουν τις εχθροπραξίες και θα προχωρήσουν σε εκκαθαρίσεις. Αυτοί που είναι μπλεγμένοι σε διπλές καταστάσεις, θα πρέπει να αποφασίσουν τελικά τι επιθυμούν.
Προσοχή στους γεννημένους στις: 25/07, 06/08, 17/08

Παρθένος: Είναι θεαματικές οι αλλαγές που θα βιώσετε από τις 24/02 και μετά, είτε είστε μόνοι σας, είτε είστε μέσα σε σχέση. Το σύμπαν θα προσφέρει απλόχερα ευκαιρίες για να φανερωθούν αληθινά συναισθήματα αλλά και λύσεις για περίπλοκες υποθέσεις. Όσοι Παρθένοι, είναι σε σκέψεις για να χωρίσουν, θα περιμένουν ακόμη λίγο, μέχρι κάποια οικονομικά ζητήματα να ολοκληρωθούν.
Προσοχή στους γεννημένους στις: 26/08, 11/09, 19/09

Ζυγός: Έχετε ανοιχτεί στον ερωτικό σας τομέα σε πολλά μέτωπα, που όμως δεν μπορείτε να ελέγξετε. Ποικίλες γνωριμίες από το παρελθόν, δεσμευμένα άτομα με περιορισμένο χρόνο για εσάς, μέτριες καταστάσεις θα σας κουράσουν. Οι μέρες του νέου μήνα, θα σας βάλουν σε μια νέα λογική, για να κρατήσετε κοντά σας μόνο ότι σας ταιριάζει.
Προσοχή στους γεννημένους στις: 30/09, 02/10, 09/10

Σκορπιός: Είσαστε κοντά στο να βρείτε αυτό που τελικά σας συμπληρώνει. Οι περισσότεροι Σκορπιοί με τον Ερμή σε έναν αέρινο οίκο, θα βρουν ίσως και το άλλο τους μισό. Πολλές και οι επανασυνδέσεις που θα γίνουν πριν λήξει ο Φεβρουάριος. Όλοι που έχουν θέληση για να φτιάξουν την προσωπική τους ζωή… θα βρουν και τους κατάλληλους τρόπους.
Προσοχή στους γεννημένους στις: 25/10, 27/10, 07/11

Τοξότης: Δώρα αγάπης θα λάβετε από το αγαπημένο σας πρόσωπο, που θα σας κάνουν να αισθανθείτε πιο ασφαλής. Από τις 24/02 και ύστερα που ο Κρόνος θα κάνει θετικές και ευεργετικές όψεις με τον Ερμή και την Αφροδίτη πολλά αυτά που θα φανερωθούν στους αδέσμευτους και θα τους γοητεύσουν.
Προσοχή στους γεννημένους στις: 27/11, 03/12, 18/12

Αιγόκερως: Έρχεται αυτό το αστρολογικό φαινόμενο να συμπληρώσει και τον δικό σας γήινο οίκο, με τον πιο προσοδοφόρο τρόπο. Πολλές οι ευχάριστες επικοινωνιακές εκπλήξεις από τον άνθρωπο σας, που ακόμη έχει πολλά να σας δώσει. Όσοι διατηρούν παράλληλους δεσμούς, θα βρεθούν προ απροόπτων, που θα τους τρέξουν σε φυγή.
Προσοχή στους γεννημένους στις: 29/12, 04/01, 08/01

tarw-wroskopio-4

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Υδροχόος: Είσαστε σε μια εγρήγορση. Αυτό θα πολλαπλασιαστεί με τον Ερμή μέσα στον οίκο σας. Αυτό πιθανόν να σας βάλει και σε μια διαδικασία παρελθολογίας όπου και θα αναζητήσετε πια τις κατάλληλες διεξόδους από αισθηματικά θέματα, που ίσως και να έχουν μείνει στάσιμα επί μήνες. Αυτοί που οδεύουν προς γάμο – συγκατοίκηση – οικογένεια θα έχουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις.
Προσοχή στους γεννημένους στις: 26/01, 10/02, 15/02

Ιχθείς: Έχετε πολλά να πείτε και άλλα τόσα να κάνετε. Μέχρι να έρθει ο Ήλιος στον ζωδιακό σας οίκο, θα χρειαστεί να πάρετε μέσα σας πρώτα τις αποφάσεις για την σχέση που διατηρείτε. Οι πλειοψηφία των Ιχθύων, θα θελήσει να αποχωρήσει μόνιμα από σχέσεις, που πια μόνο σας πικραίνουν και σας προσβάλλουν. Η κίνηση του Ερμή στις 06/03, στον δικό σας οίκο, θα σας δώσει νέα πνοή και προοπτική.
Προσοχή στους γεννημένους στις: 04/03, 10/03, 17/03