Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 19.07 Τετάρτη

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 19.07 Τετάρτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης 20. Ο Πύργος ( 06 Μπαστούνι )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Οικογενειακή σταθερότητα
2) Νέα ερωτική επανασύνδεση
3) Εργασιακή εξέλιξη

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Έχετε κάνει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς μέσα στο μυαλό σας, και δεν καταλήξατε ακόμη κάπου. Μάλλον χρειάζεται περισσότερος χρόνος, για να διαβάσετε μια άλλη προσωπικότητα.

ζωδια – Καρκίνος: Δεν έχετε πολλά να κάνετε αυτό το χρονικό διάστημα και πριν τις διακοπές σας. Τα έχει αναλάβει όλα και καλώς… ο άνθρωπος σας.

ζωδια – Ζυγός: Υπάρχουν κάποια ζητήματα, μέσα στην σχέση σας, που δεν έχουν ακόμη ανοίξει. Κάντε το τώρα, που τα αστρολογικά σας ευνοούν.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Αιγόκερως: Δεν μπορεί να μείνετε μέσα σε σχέσεις, που δεν σας δίνουν αυτά που και εσείς προσφέρετε. Αυτό είναι και κάτι που στο τώρα σας, πρέπει να διορθωθεί

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Όλα αυτά που έχετε μέσα στο κεφάλι σας και σας κάνουν να αγχώνεστε θα καταφέρετε να τα σβήσετε, μέσα από έναν καινούργιο έρωτα.

ζωδια – Λέων: Από τα νέα που σας έρχονται από τον άνθρωπο σας, θα έχετε και κάποια ακούσματα, από κάποιον παλιό σας έρωτα… που σας ξανα – ψάχνει.

ζωδια – Σκορπιός: Δεν έχετε και πολλά ακόμη χρονικά περιθώρια, για να είσαστε μέσα σε αυτήν την σχέση που και εσείς οι ίδιοι την αποκαλείτε μετριότητα.

ζωδια – Υδροχόος: Ο άνθρωπος σας, έχει πολλά καλά να σας πει. Μέσα σε αυτά έχει να σας αναφέρει, τον πλήρη πια απεγκλωβισμό του, από τα παλιά.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Δεν χρειάζεται να κυνηγάτε και να παρακαλάτε εσείς κανέναν. Όποιος σας θέλει και μπορεί να σας έχει στην ζωή του, θα έρθει από μόνος του.

ζωδια – Παρθένος: Υπάρχουν άπειρα καλά που σας προσεγγίζουν και μέσα σε αυτόν τον μήνα. Αυτό συμπεριλαμβάνει και την οικονομική σας καλυτέρευση.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια – Τοξότης: Η αισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα που προσφέρετε στον άνθρωπο σας, σίγουρα τον έχει κάνει πλέον να σκέφτεται κάτι πιο δεσμευτικό μεταξύ σας.

ζωδια – Ιχθύς: Όλα αυτά που έχουν συντελεστεί μέσα στον δεσμό σας, σας κάνουν και είσαστε πια πιο προσεχτικοί σε αυτά που πρέπει να πείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia