Ημέρα των Ερωτευμένων και συναισθηματικές επικοινωνίες

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

Ημέρα των Ερωτευμένων και συναισθηματικές επικοινωνίες

Ιδιαίτερες είναι οι μέρες για όσους αγαπάνε, ή έστω ψάχνουν . Η ιδανική θέση του πλανήτη της Αγάπης σε ένα απόλυτο ζωδιο, σίγουρα θα βοηθήσει, στην ολοκλήρωση των εκκρεμοτήτων μεταξύ των συντρόφων.

Οι Κριοί, είναι αυτοί που έχουν και την περισσότερη εύνοια, για μια σειρά από αλλαγές στον ερωτικό τους τομέα. Μέχρι και τις 18/02, ευνοούνται για να διαμορφώσουν ένα καλύτερο επικοινωνιακό κλίμα, που θα φέρει κοντά τους απόμακρους συντρόφους.

Προβληματισμός υπάρχει στις τάξεις των Ταύρων, που έχουν χάσει την εσώτερη τους ισορροπία, και αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο στην κοινή τους πορεία με τον άνθρωπο της επιλογής τους

zodia-taro-45

Οι ελεύθεροι Δίδυμοι, θα έχουν ευχάριτες επικοινωνίες και συναντήσεις, με παλιές γνωριμίες που ακόμα κρατάνε το ερωτικό τους ενδιαφέρον. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αναμένεται γεμάτο εκπλήξεις.

 

Η συναισθηματική ταλαιπωρία των Καρκίνων, των τελευταίων εβδομάδων, θα τελειώσει μέσα στις προσεχείς ημέρες. Το άτομο που έχει πληγώσει την καρδιά σας, θα βρει τον ιδιαίτερο τρόπο να σας ξαναπλησιάσει, και κάτι καλύτερο αυτήν την φορά.

Εξελίξεις θα τρέξουν για τους Λέοντες, από σήμερα με ανακοινώσεις από τον σύντροφο τους. Όλο τα άστρα είναι ευθυγραμμισμένα, προς την καλυτέρευση του αισθηματικού τομέα όλων των ζωδίων της φωτιάς.

Σταυροδρόμια αποφάσεων για τους Παρθένους. Πολλές οι προτάσεις και ο νέος κόσμος που υπάρχει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, στην ζωή τους, και που επιβάλλεται να ξεκαθαρίσουν, προσεχώς.

Όλοι οι Ζυγοί, που δεν θέλουν αυτήν την εποχή, να προχωρήσουν σε κάτι σημαντικό στην ζωή τους…θα έχουν προτροπές μέσα από τον κοινωνικό τους κύκλο. Οι μέρες είναι γεμάτες με ευχάριστες γνωριμίες.

Για τους Σκορπιούς που αγαπάνε χωρίς ανταπόκριση, θα υπάρχουν εξελίξεις, όχι όμως από την μεριά τους. Επιθέσεις για εκκρεμότητες και προδοσία συναισθημάτων θα πέσουν στο τραπέζι μέχρι τις 14/02.

Οι Τοξότες, που είναι μόνοι, θα βρεθούν μέσα σε διλήμματα μεταξύ παλιάς αγάπης και φρέσκιας γνωριμίας. Ο Κρόνος σε μοιραίες όψεις με την Αφροδίτη – Ερμή… θέτει χρονικά όρια για αποφάσεις και ξεκαθαρίσματα.

 

 

Θα χρειαστεί περισσότερη προσοχή στον λόγο των Αιγόκερων, αυτές τις μέρες. Η Αφροδίτη σας δίνει δυναμική και γοητεία για να κατακτήσετε την καρδιά αυτού, που σας έχει μαγνητίσει το δύσκολο σας ενδιαφέρον.

Ο Ήλιος στέκεται στον οίκο των Υδροχόων, και κάνει θαυματουργές όψεις με τον Ερμή. Αυτό θα σας προσθέτει, ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας σας. Ιδιαίτερη προσοχή στις 10/02, που θα γίνετε το ερωτικό επίκεντρο, ιδιαίτερου προσώπου από τον κοινωνικό σας κύκλο.

Τα Ψαράκια που είναι σε φάση απομάκρυνσης, θα χρειαστεί να το διαχειριστούν με διπλωματία. Οι όψεις του Ερμή βοηθούν και ενισχύουν τις προτάσεις …που θα υποστηριχτούν από πράξεις.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Εκμεταλλευτείτε την ημέρα των Ερωτευμένων, για να στείλετε ένα μήνυμα αγάπης, και να ενεργοποιήσετε και πάλι τα αληθινά συναισθήματα του προσώπου που επιθυμείτε.