Η τράπουλα KINKS, φωτίζει τα μελλούμενα για Ελευθερους

zwdia-ilios-karkinos-21-6

Η τράπουλα KINKS, φωτίζει τα μελλούμενα. 

Μια τράπουλα που ανήκει στον Ευρωπαϊκό άξονα των μαντικών τεχνών, που μέσα από τις 75 κάρτες τις μπορεί να δώσει άμεσες απαντήσεις, σε υποθέσεις σχέσεων κάθε μορφής.

Πιο αναλυτικά:

 

Κριός: Ο ΑΣΠΡΟΣ ΠΑΠΥΡΟΣ
Τα όρια που έχετε βάλει με κάποιον εραστή σας, θα εξαφανιστούν. Οι καταστάσεις και τα πάθη, έχουν βγει εκτός ελέγχου και το μόνο βέβαιο, είναι ότι άμεσα και οι δύο πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Ειδικά εσείς, που μέσα σε όλο αυτό, έχετε και κάποια άλλη παράλληλη σχέση στην ζωή σας.
Εύνοια τύχης: 8/10

zodia-taro-45

Ταύρος: Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
Δεν χρειάζεται εσείς να στρογγυλεύετε τα λόγια σας, για να είστε πάντα αρεστοί. Αυτός που σας αγαπά και ξέρει τα ιδιαίτερα κουμπιά σας, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα σας πλησιάσει με σκοπό να κάνετε τα επόμενα βήματα, μαζί και σταθερά. Ευκολίες που έρχονται στα οικονομικά, θα σας υποστηρίξουν επίσης.
Εύνοια τύχης: 9/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Δίδυμοι: ΤΟ ΡΟΖ ΚΟΡΑΛΛΙ
Δεν είστε από τα άτομα που μπορούν να καθίσουν μέσα σε μια αισθηματική σχέση, αν δεν σας έλκει πνευματικά. Αν η εποχή σας βρίσκει τελικά μόνους, αυτό είναι και κάτι που δεν θα διαρκέσει πολύ, καθώς καινούργιος σύντροφος, εισέρχεται στην ζωή σας και σας την ανατρέπει.
Εύνοια τύχης: 8/10

Καρκίνος: ΤΟ ΒΟΥΝΟ
Μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες στην εξέλιξη της σχέσης σας, αλλά αυτό κατά κύριο λόγο βαραίνει, την άλλη πλευρά, τον σύντροφο σας που θα πρέπει να τακτοποιήσει τελικά, τις εκκρεμότητες του με το παρελθόν. Σε αυτό μην εμπλακείτε εσείς, είναι μόνο δική του μάχη.
Εύνοια τύχης: 9/10

Λέων: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΦΘΟΝΙΑ
Άμεσα θα βγείτε από την οικονομική αδυναμία και ανασφάλεια. Κάτι που σίγουρα θα σας διορθώσει την διάθεση, αλλά και θα ανοίξει τις πόρτες, για όλα αυτά τα πλάνα που έχετε σχεδιάσει με τον άνθρωπο σας, για το Καλοκαίρι αυτό. Λύσεις θα υπάρξουν και σε καταστάσεις τρίτων… και από τα παλιά.
Εύνοια τύχης: 10/10

Παρθένος: ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ
Μην ακούτε τι σας λένε – συμβουλεύουν οι άλλοι. Εσείς ξέρετε καλύτερα τι πρέπει να κάνετε και πώς να χειριστείτε τις δύσκολες καταστάσεις που υπάρχουν, αυτήν την εποχή μέσα στον δεσμό – γάμος σας. Το καλύτερο, θα ήταν να πάρετε μια απόσταση και να μιλήσετε εκ νέου και σε πιο χαμηλούς τόνους.
Εύνοια τύχης: 9/10

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζυγός: Ο ΚΟΣΜΟΣ
Μπορείτε τελικά να χαλαρώσετε και να ανακουφιστείτε μέσα από τις ειδήσεις, που εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος, θα σας αποκαλύψει ο άνθρωπος σας. Παλιές του ιστορίες οικονομικές – αισθηματικές, έχουν πια τερματιστεί, και τα πλάνα σας μπορούν πια να ανθίσουν για την σχέση σας.
Εύνοια τύχης: 10/10

Σκορπιός: ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗ
Δεν χρειάζεται να ασκείτε ψυχολογική πίεση στον άνθρωπο σας, για να πάρει τις αποφάσεις του πιο σύντομα. Δεν υπάρχει λόγος. Αν δεν είναι έτοιμος, ίσως και αν δεν θέλει, δεν θα το κάνει. Ωστόσο, και εσείς από την δική σας πλευρά, συνεχίστε την δική σας ζωή, και τν καθημερινότητα σας.
Εύνοια τύχης: 9/10

Τοξότης: ΤΟ ΚΑΡΟ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΑΛΟΓΑ
Πολλά τα θέματα που πρέπει να ολοκληρώσετε μέσα, σε αυτόν τον μήνα. Σίγουρα είστε ικανοί να τα προλάβετε όλα. Μικρές εκπλήξεις θα έχουν κάποιοι, που από τα μέσα του μήνα και μετά, θα έχουν ακούσματα από κάποια παλιά τους σχέση, που θα ζητά ευκαιρίες και επανένωση συναισθημάτων.
Εύνοια τύχης: 9/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: ΝΕΑ ΑΡΧΗ
Η βαθιά αγάπη που έχετε για κάποιο άτομο, που αυτήν την εποχή δεν υπάρχει ενεργός – σαν παρουσία στην ζωή σας, τελικά δεν θα πάνε χαμένα. Έχετε χτίσει πολλά μέσα του και είναι μόνο θέμα λίγων ημερών, να σας χτυπήσει την πόρτα και να γίνετε και πάλι αγαπημένο ζευγάρι.
Εύνοια τύχης: 10/10

Υδροχόος: ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ
Οι βάσεις που έχετε βάλει πια στην ζωή σας, είναι και ικανές για να σας σπρώξουν σε ένα άλλο επίπεδο με τον άνθρωπο σας. Οι σχέσεις που έχουν πλέον εξασφαλίσει την οικονομική άνεση και των δύο μερών, μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι θα γίνουν μόνιμες – επίσημες δεσμεύσεις.
Εύνοια τύχης: 9/10

Ιχθείς: ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ
Δεν είστε οι άνθρωποι που αρέσκονται σε αντιθέσεις. Σίγουρα πια αισθάνεστε κουρασμένοι από αυτά που συντελούνται, μέσα στον δεσμό σας. Ωστόσο… όποιος και να είναι ο λόγος, που σας τα δημιουργεί, το καλύτερο θα ήταν να κάνετε και από την δική σας την πλευρά τις προτάσεις.
Εύνοια τύχης: 10/10

zwdia shmera