Κινέζικο Ωροσκόπιο και Ερωτικό I-CHING

zwdia-ilios-karkinos-21-6

Κινέζικο Ωροσκόπιο και Ερωτικό I-CHING

Ο κινέζικος μήνας του Πύρινου Προβάτου, δένει την φωτιά με την γη. Η ροή των καταστάσεων σε σχέσεις και άμεσα γεγονότα είναι ασταμάτητη, και προσφέρει τις ευκαιρίες, για να κινηθεί έκαστος με βάση τα θέλω και τις επιθυμίες του.

Πιο αναλυτικά:

 

ΠΟΝΤΙΚΟΣ: ΣΟΥΝ
Η δουλειά είναι κατά κύριο λόγο, που σας απασχολεί αυτή την εποχή. Όλα τα άλλα θα έρθουν και μέσα από τις πρακτικές πρωτοβουλίες και των άλλων. Νέοι έρωτες πλησιάζουν και για τους μόνους.

zodia-taro-45

ΒΟΔΙ: ΛΙ
Μπορεί να έχετε μια εσώτερη απογοήτευση, για όλα αυτά που δεν γίνονται μέσα στον δεσμό σας, αλλά αυτό τελικά δεν είναι και μόνο δική σας ευθύνη. Μην εστιάζετε μόνο σε αυτό. Οι μέρες που έρχονται, σας σταθεροποιούν και οικονομικά.

ΤΙΓΡΗΣ: ΚΑΝ
Υπάρχει μια έντονη κινητικότητα στα αισθηματικά σας, που σίγουρα θα σας δώσει ικανοποίηση, για όλα αυτά που έχετε κοπιάσει και στο τώρα περιμένετε την δικαίωση.

Διαβαστε τις  ερωτικες προβλεψεις  Καλοκαιρι 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

ΛΑΓΟΣ: ΤΣΙΕΝ
Είσαστε παραπάνω αυστηροί με τον άνθρωπο σας, και αυτό ίσως και να προκαλεί τριγμούς μέσα στην σχέση σας. Αν τελικά δεν μπορεί, ή δεν επιθυμεί να κάνει μαζί σας ακόμη κάποια πιο σοβαρά βήματα, θα πρέπει να το σεβαστείτε.

ΔΡΑΚΟΣ: ΝΤΟΥΙ
Απρόβλεπτες καταστάσεις, θα εισβάλουν στην καθημερινότητα σας, και θα σας αναστατώσουν. Παλιές ιστορίες – αμαρτίες θα σας προσεγγίσουν, και θα κάνουν προτάσεις, που πολύ δύσκολα θα τις παρακάμψετε.

ΦΙΔΙ: ΣΟΥΝ
Όλα τα ζυγίζετε και τα προσέχετε εσείς. Ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια. Σίγουρα είναι μια τακτική που σας έχει μείνει από το άσχημο σας παρελθόν. Ωστόσο, αυτό το Καλοκαίρι αναμένεται ερωτικό και οικονομικά δυνατό.

ΑΛΟΓΟ: ΛΙ
Οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας, θα πρέπει κάποια στιγμή να εκφραστούν, προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ίσως και να είναι ο μόνος τρόπος, για να έρθετε επιτέλους και πιο κοντά.

ΠΡΟΒΑΤΟ: ΚΟΥΝ
Οι ενδείξεις δείχνουν ότι το άτομο που αγαπάτε, έχει ήδη αρχίσει και σκέφτεται πολύ πιο σοβαρά, την μεταξύ σας ερωτική σχέση, και πιθανόν μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Ετοιμαστείτε για εκπλήξεις και αλλαγές ευχάριστες.

ΠΙΘΗΚΟΣ: ΓΚΕΝ
Μην σκέφτεστε συνέχεια τα παλιά. Ίσως και να μην αξίζει να χάνετε την ενέργεια σας, σε κάτι που στο τώρα, δεν κινείται όπως το θέλετε. Το Καλοκαίρι συνεχίζεται και σας δίνει νέες γνωριμίες και ξαφνικό χρήμα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ΠΕΤΕΙΝΟΣ: ΚΑΜ
Είσαστε μέσα σε όλα, και αυτό σας δίνει μια πολλή καλύτερη ψυχολογία. Εσείς που έχετε χωρίσει αυτό το διάστημα, μην κοντοστέκεστε μόνο σε αυτά που έγιναν. Αρπάξτε τις ευκαιρίες, που πλησιάζουν και σε κάθε τομέα της ζωής σας.

ΣΚΥΛΟΣ: ΤΖΕΝ
Είστε το ερωτικό τρόπαιο για κάποιον. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα δεχτείτε ερωτικές εξομολογήσεις, που θα σας αφήσουν έκπληκτους. Ίσως και να προέλθουν από το άτομο, που εσείς επιθυμείτε.

ΧΟΙΡΟΣ: ΤΣΙΕΝ
Όλα τα σχέδια σας σαν ζευγάρι, θα εξελιχτούν όπως τα έχετε και οι δύο προγραμματίσει. Καλύτερα οικονομικά, ποιοτικές διακοπές, αλλά και πιο σοβαρές δεσμεύσεις μέσα στο Καλοκαίρι αυτό.

Διαβαστε τις  ερωτικες προβλεψεις  Καλοκαιρι 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65