Κινέζικο ωροσκόπιο και ερωτικό Feng Shui 2107

sxeseis-drakoy-me

Κινέζικο ωροσκόπιο και ερωτικό Feng Shui 2107

Οι μέρες που είναι να έρθουν είναι διαφορετικές, για όλους τους εκπροσώπους του Κινέζικου ζωδιακού κύκλου και ακόμη περισσότερο για αυτούς που αποζητούν να κάνουν αλλαγές, σε κάθε τομέα της ζωής τους. Οι θετικές ενέργειες του σύμπαντος είναι ήδη παρούσες… και αναμένουν τις ευχές – επιθυμίες όλων.

Για το 2017:

 

Ποντικός: Μέταλλο
1) Το σύμπαν σας προσκαλεί για να κάνετε έναν σύντομο απολογισμό για όλα αυτά που συνέβησαν και με εσάς, πιθανόν δηλαδή αυτόν που ευθύνεται το λιγότερο.
2) Οι αγάπες και τα αληθινά συναισθήματα, που δώσατε μέσα στο πρώτο δίμηνο του έτους, θα τα εισπράξετε από καινούργιο έρωτα που θα σας εκπλήξει.
Σύμβολα που προάγουν την αγάπη και το χρήμα: Διπλές πάπιες και το καθιστός Βούδας.

zodia-taro-45

Βόδι: Γη
1) Η ροή των εξελίξεων είναι ασταμάτητη. Το καινούργιο έτος σας προσφέρει από τις πρώτες κιόλας μέρες του, χρήμα, σταθερότητα και μεγάλες αγάπες.
2) Μην σκέφτεστε αυτά που έγιναν και χάθηκαν. Υπάρχουν πολλά ακόμη που θα σας προσφερθούν, από τις πρώρες εβδομάδες του έτους.
Σύμβολα που προάγουν την αγάπη και το χρήμα: Τα τρία τυχερά Νομίσματα και ο Λωτός

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τίγρης: Νερό
1) Εσείς και η έντονη σας προσωπικότητα, έχετε δοκιμαστεί σε κάθε επίπεδο. Αυτό σημαίνει, ότι πια θα έρθουν οι καταστάσεις σύμφωνα με τα δικά σας θέλω.
2) Οι ελπίδες και οι προσδοκίες σας, για μία επανασύνδεση, θα γίνουν πραγματικότητα. Σίγουρα θα έχετε ειδήσεις που θα σας εκπλήξουν.
Σύμβολα που προάγουν την αγάπη και το χρήμα: Το Γιν – Γιανγκ και το Ο Βάτραχος των Χρημάτων.

Λαγός: Φωτιά
1) Είναι θέμα μόνο λίγου χρόνου για μπορέσετε να ξεφύγετε και εσείς και ο σύντροφος σας, από τα άσχημα του παρελθόντος. Λίγη υπομονή ακόμη.
2) Είσαστε αυτάρκεις οι μόνοι στην αγάπη. Ίσως χρειάζεστε λίγο χρόνο για να ισορροπήσετε και μετά να ασχοληθείτε, και με τα ζητήματα καρδιάς.
Σύμβολα που προάγουν την αγάπη και το χρήμα: Το Σιντριβάνι και το ζεύγος των Περιστεριών.

Δράκος: Μέταλλο
1) Οι συναισθηματικές ανταλλαγές, θα πρέπει να είναι ισόποσες. Στην δική σας περίπτωση έχετε αδικηθεί και το μόνο, που μπορείτε να κάνετε είναι να μιλήσετε.
2) Όσοι έχουν θέσει όρια χρόνου, για την επιστροφή κάποιας παλιάς γνωριμίας, μέσα στο πρώτο δεκαήμερου του έτους, θα έχουν ευχάριστες ειδήσεις.
Σύμβολα που προάγουν την αγάπη και το χρήμα: Τα εννέα Κινέζικα Νομίσματα και το Δρακόψαρο

Κινέζικο ωροσκόπιο και ερωτικό Feng Shui 2107

Φίδι: Γη
1) Οι σκέψεις σας θα ξεφύγουν από τα παλιά, που μόνο θλίψη σας γεμίζουν, μέσα από την έλευση νέου ανθρώπου, που μπορεί να σας ανατρέψει
2) Οι σχέσεις – γάμοι που έχουν επανενωθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα, θα καταφέρουν μέσα σε μικρό διάστημα, να περάσουν και σε επόμενες δεσμεύσεις.
Σύμβολα που προάγουν την αγάπη και το χρήμα: Τυχερή Γάτα του Πλούτου και οι κρεμαστοί Μελωδοί.

Άλογο: Νερό
1) Πολλές οι αλλαγές οι ευχάριστες, που είναι στα μονοπάτια σας. Αυτό σημαίνει ότι η αισθηματική σας καθημερινότητα θα γεμίσει με τον σωστό άνθρωπο.
2) Πολύς κόσμος θα χρειαστεί την πολύτιμη βοήθεια σας, και εσείς για ακόμη μια φορά θα πρέπει να σπεύσετε για να εξυπηρετήσετε…. όπως πάντα κάνετε.
Σύμβολα που προάγουν την αγάπη και το χρήμα: Ιδεόγραμμα Αγάπης και το Μπαμπού της Αφθονίας.

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Πρόβατο: Φωτιάς
1) Έχετε περάσει πραγματικά μέσα από συμπληγάδες αγάπης και οικονομικής στασιμότητας, που μόνο σας πίκραναν. Το νέο έτος αυτό θα το αλλάξει.
2) Υπάρχει ένα άτομο, που για το οποίο παίζετε σημαντικό ρόλο στην ζωή του. Την πρώτη εβδομάδα του νέου έτους, θα σας εμφανιστεί με προτάσεις.
Σύμβολα που προάγουν την αγάπη και το χρήμα: Το Ενυδρείο με τα Χρυσόψαρα και το Δέντρο των Χρημάτων.

Πίθηκος: Ξύλο
1) Έχετε την ανάγκη να φύγετε από τα ίδια και τα ίδια. Αυτό η καινούργια χρονιά θα σας το παρουσιάσει μέσα από την εμφάνιση, ενός καινούργιου έρωτα.
2) Καινούργιες συνεργασίες, που θα προκύψουν θα σας κάνουν να αισθανθείτε καλά και πια να λύσετε αυτά που σας πιέζουν.
Σύμβολα που προάγουν την αγάπη και το χρήμα: Ο Καθιστός Βούδας και ο Χρυσός Χοίρος

Κινέζικο ωροσκόπιο και ερωτικό Feng Shui 2107

zwdia

Πετεινός: Φωτιά
1) Αυτά που σας έλειψαν τους τελευταίους μήνες είναι ένα βήμα, πριν γίνουν πραγματικότητα και σας δώσουν αυτό που επιθυμείτε, και κυρίως στην αγάπη.
2) Πολλά αυτά που το αγαπημένο σας πια ταίρι, θα σας προσφέρει. Μην απορήσετε αν σας έρθει και κανένα μονόπετρο- πρόταση γάμου.
Σύμβολα που προάγουν την αγάπη και το χρήμα: Οι Παιώνιες και ο Χρυσός Δράκος.

Σκύλος: Γη
1) Το επόμενο διάστημα είναι σημαντικό, για εσάς και τις πρακτικές σας επιδιώξεις σε αισθηματικά. Πιθανόν, και να υπάρξει σκέψη για οριστικό χωρισμό.
2) Αυτό το έτος ,θα είναι σίγουρα μεταβατικό για εσάς. Θα αλλάξετε εργασία – σπίτι και καινούργιος έρωτα θα σας πάρει στα φτερά του.
Σύμβολα που προάγουν την αγάπη και το χρήμα: Ο Λωτός και Ιδεόγραμμα διπλής Ευτυχίας.

Χοίρος: Νερό
1) Τις βάζεις τις έχετε. Αυτό από μόνο του θα σας απογειώσει μέσα στις πρώτες εβδομάδες του καινούργιου έτους. Χρήμα και υλική ασφάλεια.
2) Το αισθηματικό σας τομέα, θα πρέπει να τον πάρετε τελικά από τα χέρια και τα ανοιχτά στόματα των τρίτων. Δεν βοηθά πουθενά.
Σύμβολα που προάγουν την αγάπη και το χρήμα: Τα Χρυσά Χρυσόψαρα και οι Κρυστάλλινες μπάλες.

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις