Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 01/10 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Προβλέψεις Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός

Απόψε είναι η βραδιά σας. Πολλά άτομα θα σας προσεγγίσουν και θα σας ζητήσουν να ασχοληθείτε μαζί τους. Σας τυχαίνει συχνά, διαχειριστείτε το.

Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 21:00

zodia-taro-45

Ταύρος

Φροντίστε να ευχηθείτε σε όλους καλό μήνα. Είναι και ένα καλό μήνυμα, για να προσεγγίσετε με διπλωματικό τρόπο το άτομο, που σας ενδιαφέρει.

Ερωτική ένταση: Very Good γύρω στις 23:00

Δίδυμοι

Οι βραδινές ώρες είναι ανυπόφορες. Μην κάνετε κάποια επιπόλαιη κίνηση, που ίσως και να κάνουν την ψυχολογία σας, σε δεύτερο τόνο να χαλάσει.

Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 24:00

Καρκίνος

Οι ώρες οι νυχτερινές είναι αβάσταχτες για εσάς. Ασχοληθείτε με τον άνθρωπο σας και μην τραβήξετε τις παλιές συζητήσεις, στα άκρα.

Ερωτική ένταση: ΗΟΤ γύρω στις 22:00

Λέων

Από τις πρώτες πρωινές ώρες είσαστε μέσα στην αναστάτωση, για το αν ένα συγκεκριμένο άτομο, από το παρελθόν σας, θα σας θυμηθεί. Είναι πολύ πιθανόν.

Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 22:00

Παρθένος

Σε καθημερινή βάση όλη την εβδομάδα, ήσασταν μέσα στο μυαλό 2 ατόμων. Το ένα από αυτά, απόψε θα κάνει κάτι που θα σας ξαφνιάσει – εκπλήξει

Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 23:00

Ζυγός

Μην στέκεστε σαν τον κέρβερο πάνω από το κινητό σας. Θα υπάρξει ανταπόκριση από εκεί που το περιμένετε τις επόμενες ώρες. Λίγη υπομονή.

Ερωτική ένταση: Very Good γύρω στις 20:00

Σκορπιός

Οι αποφάσεις του ατόμου που σας ενδιαφέρει είναι έτοιμες να σας ανακοινωθούν. Απλά περιμένετε το βράδυ και θα εισπράξετε αυτό που ζητάτε.

Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 20:00

Τοξότης

Αν απόψε βγείτε ή ψάξετε στα social το πιο πιθανόν είναι να βρείτε κάποιες πληροφορίες- απαντήσεις που ψάχνατε. Μην κάνετε κάτι που θα σας αποκαλύψει.

Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 21:00

Αιγόκερως

Κάποιος τρώγεται στην πραγματικότητα για να σας στείλε ένα μήνυμα, ή να σας πάρει τηλέφωνο. Κάτι από το παρόν σας, που το παίζει δύσκολη προσωπικότητα.

Ερωτική ένταση: Very Good γύρω στις 23:00

Υδροχόος

Η βραδιά θα εξελιχτεί πολύ καλά. Το άτομο που σκέφτεστε, σας σκέφτεται και αυτό. Δεν έχει σημασία, αν έχετε καιρό να συναντηθείτε και να τα πείτε. Αυτό θα γίνει… προσεχώς.

Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 22:00

Ιχθείς

Ο πολύς συναισθηματισμός που εκπέμπετε ίσως και να τρομάζει το άτομο που σας νοιάζει. Οι βραδινές ώρες είναι ακατάλληλες, για να κάνετε κάποια κίνηση…. ίσως γίνει από την άλλη πλευρά.

Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 22:00

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις