Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 14/07 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Όλα έχουν τον τρόπο τους για να γίνουν. Σίγουρα η ένταση σας, δεν σας οδηγεί πουθενά, αντιθέτως σας κάνει και δείχνετε «άγριοι»!
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Μια παλιά σας αγάπη θα ζητήσει ανακωχή. Μέσα στις επόμενες ημέρες … θα υπάρξουν αλλαγές στον ερωτικό ορίζοντα. Ο μήνα τους Λέοντα έχει εκπλήξεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Εσείς και οι υπερβολικές σας δημόσιες σχέσεις, έχουν προκαλέσει εντάσεις μέσα στον δεσμό σας. Αυτός ο κυβερνήτης σας, μόνο προβλήματα σας δημιουργεί!
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Όλα έχουν ένα όριο υπομονής. Όσο και να αγαπάτε τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας, θα πρέπει να μιλήσετε για όλα αυτά, που σας ενοχλούν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Από τις πρωινές ώρες … θα έχετε κάποιες ειδήσεις, από έναν πρώην σύντροφο σας, που σας ψάχνει, έντονα. Σας έρχονται μεγάλες εκπλήξεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia-3-zodia

Παρθένος
Δεν ξέρετε τίποτα! Σας έρχονται εκπλήξεις από κάποιο άτομο που ανήκει στον εργασιακό σας χώρο. Είναι πιθανή μια ισχυρή νέα σχέση.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Θα σας έρθουν λόγια, από τον άνθρωπο σας, που θα σας σοκάρουν. Επιθυμεί να κάνετε μαζί και άμεσα το επόμενο βήμα σας. Τα καλύτερα σας έρχονται.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Μέσα σε αυτό το Σαβ / Κο, θα υπάρξουν νεότερα, σε εργασιακά σας ζητήματα, που θα σας ανοίξουν τις πόρτες για την ερωτική σας ζωή.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Χρειάζεστε άμεσα διακοπές. Είσαστε υπερβολικά κουρασμένοι, από όλα αυτά που σας έχουν συμβεί. Πάρτε τον άνθρωπο σας… και απολαύστε το Καλοκαίρι σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Υπάρχουν σκέψεις για μόνιμη δέσμευση. Αυτό είναι και κάτι που το θέλει και ο άνθρωπο σας. Τα άστρα… σας υποστηρίζουν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Αδράξτε τις ευκαιρίες που σας έρχονται από τον οικονομικό σας τομέα, και λύστε όλα αυτά, τα μικρά και τα μεγαλύτερα… που σας μπλοκάρουν από την ολοκλήρωση, της αισθηματικής σας ζωής.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Υπάρχουν κάποιες ερωτικές σας εκκρεμότητες με το παρελθόν, που σας αναγκάζουν να μην ανοίγετε τα μάτια σας σε νέα πρόσωπα του παρόντος.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia - love