Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 24/09 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Προβλέψεις Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός

Έχετε κουραστεί όλη την ημέρα να περιμένετε να χτυπήσει το τηλέφωνο. Μην χάσετε και αυτό το βράδυ σε καρτερία. Πάντως επικρατείτε στο μυαλό 2 ατόμων.

Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 24:00

zodia-taro-45

Ταύρος

Το να στεναχωριέστε για ένα άτομο που βάζει ανάμεσα σας, τον εγωισμό του, δεν αξίζει. Με αυτό στο μυαλό, απόψε μην κάνετε κάποια κίνηση που θα σας εκθέσει.

Ερωτική ένταση: ΗΟΤ γύρω στις 22:00

Δίδυμοι

Δεν θα σας φταίει κάτι από την δική σας πλευρά, που ο άλλος δεν σας καλεί. Περάστε το βράδυ σας όπως εσείς επιθυμείτε, και ίσως κάτι ιδιαίτερο να σας συμβεί.

Ερωτική ένταση: Very Good γύρω στις 23:00

Καρκίνος

Έχετε χαλάσει το μανικιούρ σας να πληκτρολογείτε μηνύματα και να καλείτε το άτομο, που επί τούτου δείχνει την αδιαφορία του. Μην το κάνετε, εκθέτετε τον εαυτό σας.

Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 20:00

Λέων

Κάποιες από τις αισθηματικές σας επιθυμίες απόψε θα γίνουν πραγματικότητα. Αυτό το πρόσωπο που έχετε στο μυαλό σας, θα σας αποκαλύψει κάτι.

Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 22:00

Παρθένος

Αποφύγετε να δημιουργήσετε έντονα σκηνικά, για να τραβήξετε την προσοχή του ανθρώπου που έχει στοιχειώσει το μυαλό σας. Μην γίνεστε πια τόσο προβλέψιμοι και δεδομένοι.

Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 23:00

Ζυγός

Δεν σας παρηγορεί τίποτα αυτές τις βραδινές ώρες. Το μόνο που ζητάτε είναι ‘κάποιος’ να σας ψάξει. Μιας και ο Ήλιος είναι επάνω σας, όλα είναι πιθανά.

Ερωτική ένταση: Very Good γύρω στις 20:00

Σκορπιός

Δεν χρειάζεται να είτε τόσο έντονοι με τον άνθρωπο σας, αυτές τις νυχτερινές ώρες. Η Αφροδίτη στον οίκο σας, σας τροφοδοτεί μόνο με ερωτικές δράσεις.

Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 21:00

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις    ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας    astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης

Η βραδιά είναι δύσκολη. Σίγουρα αισθάνεστε μόνοι. Μπορείτε να κρατήστε τις επικοινωνίες γύρω από τους φίλους σας. Μην ψάξετε το εν λόγο άτομο που σας πονά.

Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 22:00

Αιγόκερως

Η προσωπική σας ευτυχία δεν περνάει από την ζωή κάποιου άλλου. Άρα αυτό το βράδυ μην ψάξετε για κάποιον …που δεν σας ψάχνει.

Ερωτική ένταση: Very Good γύρω στις 23:00

tarw-wroskopio-4

Υδροχόος

Η εγωπάθεια που τελικά εσάς σας λούζει….είναι και η αιτία που συνεχώς απορρίπτετε προτάσεις από ένα άτομο, που σας θέλει αλλά και το θέλετε. Ξεκαθαρίστε το μυαλό σας.

Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 21:00

Ιχθείς

Το τηλέφωνο το έχετε ματιάσει. Δεν θα χτυπήσει αν το άλλο άτομο δεν θέλει. Μπορείτε όμως να περάσετε ένα καταπληκτικό βράδυ, με τις δικές σας δραστηριότητες.

Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 22:00

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις