Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 27/05 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Δεν ξέρετε ούτε και εσείς τι πρέπει να κάνετε με τα λάθη που συνεχώς συντελούνται μέσα στον δεσμό σας. Ίσως μια συζήτηση να βοηθούσε.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Αυτό το Σ / Κ, θα γίνουν πολλά και ευχάριστα. Αυτό συμπεριλαμβάνει, επικοινωνίες, ξαφνικές συναντήσεις, αλλά πολλές προτάσεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Τα λόγια που έχουν πικράνει, θα σταματήσουν. Αυτό το τελευταίο διάστημα του Μαΐου, θα υπάρξουν προτάσεις, που θα φέρουν τους συντρόφους πιο κοντά.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Αν τελικά υπάρχουν ακόμη μέσα σας, συναισθήματα, για μια παλιά σας ερωτική ιστορία, τότε ίσως και να πρέπει να κάνετε την επικοινωνιακή σας κίνηση άμεσα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Είσαστε μοναδικοί σε οτιδήποτε κάνετε. Αυτό σας βάζει στο ερωτικό στόχαστρο νέου κόσμου, που επιθυμεί να σας γνωρίσει σε ένα πιο ιδιαίτερο βαθμό.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia-fotia

Παρθένος
Είσαστε μέσα σε ένα άγχος και ανασφάλεια, που πηγάζει από την μετριότητα που ζείτε, μέσα στην ερωτική ζωή. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει άμεσα, να το λύσετε.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Μπορεί να έχετε πολλές επιλογές αλλά το μόνο βέβαιο, είναι ότι θα υπάρξουν και κάποιες εμφανίσεις, από το παρελθόν που θα σας σοκάρουν!
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Υπάρχουν δύο άτομα, που σας κυκλώνουν με έρωτα. Αυτό θα σας φτιάξει την ψυχολογία, αλλά και θα σας βάλει και πάλι σε νέους κύκλους έρωτα και συναισθημάτων.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Η τύχη σας, έχει ακόμη πολλά να σας προσφέρει σε κάθε τομέα. Αυτό πιθανόν και να συμπεριλαμβάνει και κάποιον νέο έρωτα, που θα σας ανανεώσει.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Υπάρχουν πολλά σχέδια στο μυαλό σας, και σίγουρα θα πρέπει από την δική σας, την πλευρά, να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας, για να ακούσετε και τα δικά του.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Υπάρχει μια ακατανίκητη έλξη με έναν ιδιαίτερο άνθρωπο, που κατά καιρούς μπαίνει και βγαίνει, στην ζωή σας. Ίσως να είναι και η αδελφή – ψυχή σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Μην δώσετε ακόμη απαντήσεις, που ίσως και μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα, να μην ισχύουν. Άρα σκεφτείτε περισσότερο και πιο μακροπρόθεσμα.
Ερωτική έλξη: 8/10