ΡΩΤΑΤΕ … ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ 27/12

astrologia-27-7-2-8

ΡΩΤΑΤΕ … ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Astro – Live ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ…ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!!!

Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια. Τα ενεργειακά προϊόντα Love – Talks είναι στην διάθεση σας για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Δείτε όλη σειρά από τα προϊόντα και τις προσφορές τους στην ιστοσελίδα μας.

zodia-taro-45

Κάποια σχόλια σας…

Γεωργία Παρ.- Να σας αναφέρω ότι, το γούρι αγάπης Baharkta, μας έχει φέρει σαν ζευγάρι πιο κοντά. Τα ‘τρίτα’ πρόσωπα, τον έχουν αφήσει ήσυχο!

Πάνος Κιλκίς – Ευχαριστώ για το ζωδιακό κερί. Το ανάβω καθημερινά μέσα στο μαγαζί και όλα πραγματικά είναι πια ήσυχα με τον συνεργάτη μου!

Έλενα Καζ.- Δεν το πίστευα. Κι όμως συμβαίνει. Ο πρώην σύντροφος μου ήδη έχει αρχίσει και με πολιορκεί μετά από 4 μήνες απομάκρυνσης. Το Ενεργειακό πουγκί ευχών…σίγουρα δουλεύει.

Ζωή Β.- Από την ημέρα που χρησιμοποιώ το προϊόν ‘Yaleaze’, η σχέση μου με τον κατά 12 έτη νεαρότερο σύντροφο μου, πηγαίνει πραγματικά καλύτερα.

Στα ερωτήματα σας…

ΑΖ- 08/78
O Τοξότης του 80, ο σύζυγος σου, δεν είναι έτοιμος ακόμα για το μεγάλο βήμα της ανατροπής, έτσι ώστε να σε διεκδικήσει. Χρειάζεται τον χρόνο του. Κάποια στιγμή από το νέο έτος ξαναμίλα του.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Παναγιώτα-12/79
Ο Παρθένος ο παντρεμένος που σε απασχολεί, είναι ακόμα σε μια ψυχολογική φάση που αδυνατεί να πάρει τις αποφάσεις του. Δεν προβλέπεται διαζύγιο στον γάμο του.

Ειρήνη Σ.-87
Ειρήνη δεν σε πήραν τα χρόνια…άρα μην άγχεσαι. Από την Άνοιξη και μετά πολλά είναι τα ευχάριστα που θα προκύψουν στον αισθηματικό σου τομέα. Και μέσα σε αυτά και ένας νέος και πολλά υποσχόμενος έρωτας, που θα οδηγήσει σε δέσμευση τα επόμενα 2-3 χρόνια.

Άννα -Κριός
Ο Χ. που σε ενδιαφέρει, δεν έχει αυτήν την εποχή σκέψεις γύρω από επανασύνδεση. Υπάρχουν πολλά θέματα που τον απασχολούν και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Δανάη –Παλ.
14 χρόνια σχέση με έναν παντρεμένο…δεν τα λες λίγα! Η απόφαση του να μην θέλει να συνεχίσει με εσένα, τώρα που γίνεται για 4η φορά παππούς…. ακούγεται λογική. Πάρε τις αποφάσεις σου!

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Αδράξτε την ευκαιρία των Εορτών και των Ευχών και στείλτε τα ‘κοινωνικά’ σας μηνύματα…ακόμα και σε αυτούς που νομίζετε…ότι σας έχουν ξεχάσει !!!