Ροδομαντεία. Ερωτική μαντεία μόνο για λίγους!

astrologia-maioy-2014

Ροδομαντεία. Ερωτική μαντεία μόνο για λίγους!

Μια σπάνια μέθοδος ερωτικής μαντείας, που ελάχιστοι μελλοντολόγοι στον κόσμο μπορούν να την υποστηρίξουν. Χαρισμένα λουλούδια ιδίως τριαντάφυλλα από άτομο ερωτευμένο, μπορούν να “διαβαστούν”, κάτω από συγκεκριμένες σεληνιακές όψεις. Αυτό σε πιο ευρεία έννοια, μπορεί να εφαρμοστεί και πάνω σε οποιοδήποτε δώρο αγάπης.

Πιο αναλυτικά για όλους:

 

Κριός: Οι μέρες που έρχονται και μέσα από την δική σας προσπάθεια, θα δείτε ότι το άτομο που αγαπάτε, να σας προσεγγίζει με έναν διπλωματικό τρόπο που θα σας γοητεύσει. Οι επανασυνδέσεις είναι κοντά.

zodia-taro-45

Ταύρος: Υπάρχει μια αστάθεια μέσα στον δεσμό σας, που ξεκινάει και συνεχίζει από την πλευρά του συντρόφου σας. Αυτό είναι και κάτι που έχει να κάνει με το άσχημο παρελθόν του, που ακόμη αδυνατεί να το ξεκαθαρίσει.

Δίδυμοι: Ότι και να έχει συμβεί μεταξύ σας, με τον σύντροφο σας, θα πρέπει να το συζητήσετε και μέσα στον τρέχοντα μήνα που η σελήνη σας ευνοεί, για να λύσετε τις επικοινωνιακές σας διαφορές. Τα οικονομικά είναι υπέρ σας.

Καρκίνος: Μπορεί και να χρειαστεί να δώσετε λίγο χρόνο παραπάνω στον άνθρωπο σας, έτσι ώστε να σταθεί καλύτερα στα πόδια του οικονομικά, και μετά να κάνει κάτι περισσότερο για την σχέση σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Λέων: Τα λόγια που έχουν ανταλλαχτεί στο μεταξύ σας, δεν είναι λοιπόν αρκετά για να σας απομακρύνουν. Αυτό δεν είναι… και κάτι που θα πρέπει να το συνεχίσετε για πολύ ακόμη.

Παρθένος: Πολλά τα καινούργια άτομα, που θα εισέλθουν στην καθημερινότητα σας, και θα σας κάνουν να ξεχάσετε, όλα αυτά τα άσχημα που περάσετε από κάποιον παλιότερο σας σύντροφο.

Ζυγός: Μην κάνετε κάτι διαφορετικό από ότι κάνατε στο παρελθόν, προς τον άνθρωπο σας. Αφήστε τον από μόνο του, και με τις δικές του τις δυνάμεις, να προσπαθήσει να σας ξανακερδίσει.

Σκορπιός: Ακούστε για ακόμη μια φορά, τι σας λέει το αλάνθαστο ένστικτο σας. Αυτό είναι και κάτι που σας σώσει από τις δύσκολες καταστάσεις, αλλά και τα λαθεμένα άτομα.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης: Μάλλον έχετε κάνει κάποια λάθος επιλογή στον άνθρωπο που θα θέλατε να έχετε στο πλάι σας. Και εσείς οι ίδιοι, πια καταλαβαίνετε ότι τα αισθήματα, έχουν ξεθωριάσει.

Αιγόκερως: Υπάρχουν πρακτικές και αντικειμενικές δυσκολίες από τον άνθρωπο σας. Δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα και εξέλιξη, κάτι που θα πρέπει να σας βάλει σε πιο σοβαρές σκέψεις.

Υδροχόος: Οι θετικές αλλαγές που βλέπετε μέσα στην σχέση σας, είναι θέμα χρόνου να σας οδηγήσουν και σε πιο σοβαρές – επίσημες δεσμεύσεις με τον άνθρωπο σας.

Ιχθείς: Από την ερχόμενη περίοδο, ίσως και από τον νέο μήνα, θα πρέπει να συζητήσετε πιο σοβαρά με τον άνθρωπο σας, για αυτά που σας πικραίνουν. Σίγουρα θα βρεθούν λύσεις.