Χρήμα, Καριέρα, Οικονομικά για όλα τα ζώδια ΔΕΚ’16

Χρήμα, Καριέρα, Οικονομικά για όλα τα ζώδια ΔΕΚ’16

Για τις υποθέσεις των οικονομικών, σίγουρα ο καλύτερος μήνας. Όλα τα ζώδια θα βρεθούν με ένα κομπιουτεράκι ανά χείρας και θα κάνουν απολογισμούς του προηγούμενου έτους, αλλά και προϋπολογισμούς για αυτά που αναμένονται.
Πιο αναλυτικά:

Κριός: Είστε οι σπάταλοι του ζωδιακού. Δεν βάζετε μυαλό. Ωστόσο, το αστρολογικό κλίμα είναι άκρως θετικό για εσάς, και σας αποδίδει ευκαιρίες και προτάσεις για συνεργασίες και νέες θέσεις εργασίας. Τύχη και σε νομικά θέματα.
Χρήμα: 3/5

Ταύρος: Εσείς αυτοί που μετράτε το χρήμα και το σπαταλάτε ποιοτικά και όπως πρέπει. Αυτός είναι και ο λόγος που έχετε, και πάντα θα έχετε. Οι συνεργάτες σας προσεχώς, σας έχουν φρέσκιες ιδέες που θα σας ενθουσιάσουν.
Χρήμα: 4/5

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Είσαστε τετραπέρατοι και αυτό είναι κάτι που δημιουργεί ασφάλεια και χαρά στους γύρω σας. Μέσα σε αυτόν τον καινούργιο μήνα, θα έχετε περισσότερη όρεξη για εξερεύνηση νέων επαγγελματικών δραστηριοτήτων. Αυτοί που αναζητούν μια νέα εργασία, θα την βρουν σχετικά γρήγορα.
Χρήμα: 5/5

Καρκίνος: Μπορείτε να γίνετε και πιο οικονόμοι, αν διορθώσετε την ψυχολογία σας. Αυτό σημαίνει, ότι αν τελικά κάτι σας ενοχλεί στην υπόλοιπη σας, μην το θεραπεύετε μόνο με το να ξοδεύετε αλόγιστα. Καινούργιες ευκαιρίες για όλους.
Χρήμα: 4/5

Λέων: Είσαστε σε μια υπερδραστηριότητα. Αυτό είναι και κάτι άλλωστε που σας δίνει χαρά και αισιοδοξία. Σε πρακτικό επίπεδο, θα δείτε λίαν συντόμως χρήμα και φήμη να σας περιτριγυρίζει. Προαγωγή και ταξίδια, για τους υπολοίπους.
Χρήμα: 5/5

Παρθένος: Είσαστε άκρως εργατικά και παραγωγικά άτομα. Αυτό είναι κάτι που σας δίνει και την αντιστοιχία του σε χρήμα, και οικονομική σταθερότητα. Ακόμη καλύτερα για τον Δεκέμβριο, που θα αποδώσει σε αυτούς που ψάχνουν κάτι καινούργιο, αυτό που ακριβώς θα ήθελαν.
Χρήμα: 3/5

Ζυγός: Εσείς είστε γεννημένοι αριστοκράτες, και το ξέρετε. Διατηρήστε το γόητρο σας και συνεχίστε να εργάζεστε και να είστε δημιουργικοί. Πολλές οι προτάσεις, που θα σας γίνουν για νέες συνεργασίες, ακόμη και για το εξωτερικό. Σκεφτείτε τα πάντα.
Χρήμα: 4/5

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Είστε ευφυέστατοι πάνω σε όλα τα θέματα της εργασίας. Είστε αγωνιστές και για αυτό πάντα θα έχετε χρήμα και δεν θα έχετε ανάγκη κανέναν. Προαγωγή, ξαφνικό χρήμα και νομική δικαίωση για πολλούς.
Χρήμα: 5/5

Τοξότης: Έχετε πολλά να αντιμετωπίσετε αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά σίγουρα θα βγείτε νικητές. Κάποια έκτακτα έσοδα, θα σας λύσουν τα χέρια. Νέες συνεργασίες είναι στο μενού που και θα σας τραβήξουν την προσοχή.
Χρήμα: 4/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Έχετε το επιχειρηματικό πνεύμα εσείς. Ότι και να κάνετε θα σας πάει καλά και θα σας αποδώσει γρήγορα καρπούς. Ειδικά ο τελευταίος μήνας, είναι γεμάτος από εκπλήξεις με νέες εργασίες, δρομολόγια και οικονομική δύναμη.
Χρήμα: 3/5

Υδροχόος: Είσαστε κοντά στην απόλυτη επιτυχία και την οικονομική ασφάλεια. Οι κόποι σας δικαιώνονται και σας δίνουν την ευκαιρία να κάνετε την επόμενη κίνηση σας. Αυτοί που αναζητούν μια νέα θέση εργασίας, θα την βρουν μέσα από τους δικούς τους γνωστούς.
Χρήμα: 5/5

Ιχθείς: Εσάς σας έχουν όλοι πρότυπο στα οικονομικά. Έχετε δυνατό μυαλό και γνώσεις. Εκμεταλλευτείτε και αυτήν την καλή περίοδο, έτσι ώστε να γίνετε και πιο αποτελεσματικοί για τον εαυτό σας. Πολλά τα ταξίδια, και οι νέοι συνεργάτες.
Χρήμα: 3/5