Χωρισμός? Η αγάπη δεν είναι παιχνίδι νίκης ή ήττας!

9-logoi-xwrismoy

Χωρισμός? Η αγάπη δεν είναι παιχνίδι νίκης ή ήττας!

Μια περίεργη εποχή διανύει ο αστρολογικός κόσμος, με τόσους ανάδρομους πλανήτες, να προσφέρουν κρυμμένες ευκαιρίες για προσέγγιση αγαπημένων ατόμων, διαχείριση ανικανοποίητων συναισθημάτων, οικονομική άνεση αλλά και απαραίτητες αλλαγές… προς χάριν προσαρμογής.

Για όλους… αυτή την εποχή!

 

Κριός: Μην δίνετε και πολλή σημασία σε αυτά που σας λέει κάποιος πρώην σας. Αν ήξερε να σας διαχειριστεί καλύτερα δεν θα άνηκε τώρα στο παρελθόν σας. Ωστόσο αυτό που έχετε να βιώσετε με τον Κυβερνήτη σας, στους Διδύμους, είναι πολλές προσπάθειες και αισθηματικά δώρα, από κάποιο πρόσωπο που ακόμη έχει σπίθα αγάπης για εσάς.
Ερωτική ζωή: Καλή

zodia-taro-45

Ταύρος: Διαλέξτε τι και ποιον θέλετε. Δεν έχετε και πολύ χρόνο ακόμη. Το άτομο που έχετε μέσα στην καρδιά σας, σίγουρα έχει και άλλες επιλογές. Ενεργοποιηθείτε και πάρτε τις καταστάσεις, στα ικανά σας χέρια. Μιλήστε – συναντηθείτε και σαν ώριμοι άνθρωποι, ορίστε τις τελικές σας αποφάσεις.
Ερωτική ζωή: Καλή

Δίδυμοι: Έχετε όλα τα δίκια του κόσμου, να παραπονιέστε για τις άδικες συμπεριφορές του ατόμου, για το οποίο ενδιαφέρεστε. Το ότι είναι, ένας δύσκολος άνθρωπος, δεν είναι και κάτι που φυσικά θα σας πτοήσει ή θα σας ρίξει στο καναβάτσο. Με τον Άρη επάνω σας, ποιος σας πιάνει?!
Ερωτική ζωή: Τέλεια

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Καρκίνος: Εσείς θα πρέπει να κάνετε κάτι καλύτερο, από το να κάθεστε σκεφτικοί και να περιμένετε, την κίνηση από την άλλη πλευρά. Αν τελικά το άτομο που ενδιαφέρει, σας κρατάει την πόρτα ανοιχτή, ίσως και μέσα σε αυτόν τον μήνα, να πρέπει να μιλήσετε πιο ανοιχτά.
Ερωτική ζωή: Καλή

Λέων: Τα επικοινωνιακά τρικ που σας κάνει το άτομο που σας ενδιαφέρει, είναι μόνο και μόνο για να σας τραβήξει την ερωτική σας προσοχή. Σίγουρα αυτό, δεν είναι και ότι καλύτερο, για να επανασυνδεθείτε με κάποιον, αλλά και εσείς σας βασιλιάδες, θα πρέπει να καταλάβετε, ότι έκαστος έχει τον τρόπο του.
Ερωτική ζωή: Πολύ Καλή

Παρθένος: Εσείς εκτός από το να πράττετε, για τους άλλους θα πρέπει να ασχοληθείτε και πιο ενεργά με τον εαυτό σας. Καλή η αγάπη και η προσφορά, αλλά μην γίνεστε τόσο… δεδομένοι. Κρατήστε την γοητεία και τον μυστικισμό σας, ειδικά, να πρόκειται για νέα σχέση.
Ερωτική ζωή: Άριστη

tarw-wroskopio-4

Ζυγός: Έχετε ζορίσει πολύ το μυαλό σας και αυτό σας κάνει νευρικούς. Αφήστε λοιπόν και τον σύντροφο σας, να σκεφτεί κάτι που μπορεί λοιπόν, να αναθερμάνει το κλίμα στο μεταξύ σας. Ίσως και μια υποτυπώδης αδιαφορία …κινητοποιήσει καταστάσεις!
Ερωτική ζωή: Πολύ Καλή

Σκορπιός: Ζητάτε κάποιες εξηγήσεις από τον άνθρωπο σας, για το παρελθόν του. Σίγουρα δεν θα σας τα πει όλα. Από πλευράς σας, βάλτε ένα χρονικό όριο μέχρι πότε μπορείτε να περιμένετε, κάτι καλύτερο – διαφορετικό και σίγουρα πιο ασφαλές, και μετά πάρτε τις αποφάσεις σας.
Ερωτική ζωή: Καλή

Τοξότης: Σίγουρα έχετε πολλά παράπονα από τον άνθρωπο σας, που η απουσία του, σας έχει δημιουργήσει πολλές ανασφάλειες. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να το διαχειριστείτε εσείς καλύτερα. Οι άλλοι είναι αυτοί που είναι, και αποκλείεται έτσι απλά να αλλάξουν χαρακτήρα.
Ερωτική ζωή: Πολύ Καλή

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Αυτά που κάνετε είναι απλά ακατανόητα. Ποιος σας ζήτησε να στείλετε δώρα και να κάνετε εκπλήξεις?! Εσείς σίγουρα ξέρετε καλύτερα τι υπάρχει μέσα στο μυαλό σας. Το καλύτερο πάντως, για να μην διαλύσετε, συνεργασίες, σχέσεις και ότι άλλο σας ενδιαφέρει, είναι να κατεβάσετε τους τόνους.
Ερωτική ζωή: Άριστη

Υδροχόος: Δηλαδή… δηλώνετε ότι θέλετε να χωρίσετε τελικά?! Είναι γνωστά τα αχαλιναγώγητα νεύρα σας και η γλώσσα σας η δεικτική. Ευτυχώς, το άτομο που σας ενδιαφέρει έχει τεράστια κατανόηση, και περιμένει πια μια καλύτερη επικοινωνιακή προσέγγιση από σας. Πάντως, τα αστρολογικά είναι υπέρ, όλων των αέρινων ζωδίων.
Ερωτική ζωή: Μέτρια

Ιχθείς: Διατηρείστε μέσα στο μυαλό σας μόνο τις καλές εικόνες, που έχετε από αυτήν την σχέση. Το σύμπαν σας δίνει τις ευκαιρίες για να κάνετε κάτι περισσότερο, που θα ευχαριστήσει και τις δύο πλευρές. Εσείς οι αδέσμευτοι, θα έχετε πολλά νέα φλερτ… που θα σας φτιάξουν την ψυχολογία.
Ερωτική ζωή: Πολύ Kαλή