Ψυχολογία- Τι θέλουν οι άντρες από τις γυναίκες?!

maxresdefault-erwtikes-zwdia

Ψυχολογία- Τι θέλουν οι άντρες από τις γυναίκες?!

Πολλά τα ερωτήματα γύρω από τον μόνιμο πόλεμο, που υπάρχει ανάμεσα στα δύο φύλλα… που ίσως και υποσυνείδητα να τον καλλιεργούν. Κάθε ζώδιο, έχει τα κουμπιά, τις ιδιοτροπίες και τις επιθυμίες του.

Πιο αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

 

Κριός: Είσαστε μπλεγμένοι, συνήθως με πολλά και διαφορετικά πρόσωπα, μόνο επιφανειακά όμως, καθώς οι συναισθηματισμοί, δεν είναι για εσάς. Αποζητάτε έναν μόνιμο σύντροφο, που να έχει το πλήρες ΄πακέτο’! Εμφάνιση – χαρακτήρα – δυναμική!

zodia-taro-45

Ταύρος: Συνήθως η καλύτερη περίπτωση για εσάς θα ήταν, ένας μόνιμος σύντροφος για πάντα. Αυτήν την φιλοσοφία επιθυμείτε, να έχει και το άτομο που θα βρείτε. Κάτι άλλο, σας προκαλεί ανασφάλεια, και σας αφήνει παγερά αδιάφορους.

Δίδυμοι: Με το δικό σας το ζώδιο, όλοι βρίσκουν τείχη. Μπορεί να είστε άκρως φιλικοί και κοινωνικοί με όλους, αλλά δύσκολα κάποιος θα κατακτήσει την καρδιά σας. Η μόνη προσπάθεια κάποιου, θα ήταν να σας φλερτάρει στο μυαλό με κάτι έξυπνο και διαφορετικό.. Από αυτό άλλωστε έλκεστε.

Καρκίνος: Εσείς και τα όμορφα μάτια που έχει το ζώδιο σας, κάνουν πολύ κόσμο να σας ερωτεύεται εύκολα. Αν κάποιος καταφέρει να σας κάνει να διαγράψετε το άσχημο παρελθόν, ο δρόμος προς την ψυχή σας, είναι… λεωφόρος.

Λέων: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Για να κατακτήσετε έναν Βασιλιά, θα πρέπει σίγουρα να κινήστε στους δικούς του χώρους. Μια όμορφη – ντελικάτη και σεμνή παρουσία, σίγουρα θα μαγνήτιζε την προσοχή του. Τα επόμενα βήματα, είναι δικά του.

Παρθένος: Μια δύσκολη περίπτωση, που για να έχετε την ερωτική του προσοχή, θα πρέπει να κινηθείτε φιλικά και με ευχάριστη διάθεση, χωρίς υπερβολές. Τρομάζουν εύκολα καθώς δεν έχουν παρελθούσες εμπειρίες. Με επιμονή και καλή διάθεση, θα τους έχετε δίπλα σας μια ζωή.

Ζυγός: Τα παιδιά της Αφροδίτης, έχουν μια παραπάνω έπαρση, καθότι γνωρίζουν το γκελ που κάνουν στο αντίθετο φύλο. Μόνο μέσα από τεχνητή αδιαφορία…θα κινητοποιηθούν. Κάντε κίνηση και οπισθοχώρηση, και έτσι θα μπορείτε να στρέψετε το βλέμμα ενός Ζυγού, επάνω σας.

tarw-wroskopio-4

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Αν ο Σκορπιός, ρίξει την ματιά του επάνω σας, έστω και κατά λάθος, και του αρέσετε… εμφανισιακά, όλα τα άλλα θα τρέξουν με υψηλές ταχύτητες. Προσέξτε μόνο τους τρόπους σας και την εξωτερική σας εμφάνιση.

Τοξότης: Ο γιός του Δία, έχει απαιτήσεις, από το ταίρι του. Πρέπει κάποιος να έχει εξαιρετική εξωτερική εμφάνιση, στρωμένη ζωή και εμπειρίες όλων των ειδών, για να δελεάσει έναν Τοξότη. Αυτό δεν θα πρέπει να είναι κάτι, που θα υπάρχει μόνο στην αρχή, αλλά και κατά την διάρκεια της γνωριμίας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Συνήθως βαριέται να ασχοληθεί με τα ερωτικά θέματα και τις σχέσεις και τις αισθηματικές εντάσεις και τα λόγια και τα μπερδέματα… μπλα, μπλα, μπλα! Αν σας ενδιαφέρει ένας Αιγόκερως, θα πρέπει εσείς να επωμιστείτε την πρώτη κίνηση και προτάσεις προς αυτόν. Θα το εκτιμήσει!

Υδροχόος: Με το καλημέρα θα εισπράξετε, μέσα στα μούτρα, ένα ΣΤΟΠ! Δηλώστε διακριτικά και ευγενικά την διάθεση σας, για να τον γνωρίσετε, και τα υπόλοιπα θα πρέπει να τα αφήσετε, στους δικούς του ρυθμούς και θέλω. Αν του αρέσετε, να είστε βέβαιοι, ότι θα σας ικανοποιούν στα πάντα!

Ιχθείς: Τα απίστευτα Ψαράκια, έχουν όλη την καλή διάθεση, να σας βάλουν μέσα στην καρδιά και στην ζωή τους! Το μόνο που επιθυμούν από εσάς, είναι να τους εκφράσετε ευθέως αυτό που έχετε μέσα στο μυαλό σας. Θα το σκεφτούν και σύντομα θα έχετε τις απαντήσεις σας.