αστρολογικες προβλεψεις για δυο 02/02 Πέμπτη

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 02/02 Πέμπτη

ζωδια κριός
Μην βιάζεστε να δίνετε απαντήσεις σε όλα όσα αφορούν τη σχέση σας. Αυτή η τακτική δεν βοηθά αυτή την περίοδο, ίσως μάλιστα να φέρει αντίθετο αποτέλεσμα. Καλύτερα να σκέφτεστε λίγο περισσότερο τι θα πείτε.

ζωδια ταύρος
Πρέπει να σβήσετε κάποια πράγματα από τη λίστα των υποχρεώσεών σας. Αν αυτό σημαίνει να ακυρώσετε κάποια σχέδια που είχατε με το ταίρι σας, να είστε βέβαιοι ότι θα δείξει κατανόηση. Αρκεί να μην το κάνετε συνέχεια…

 

ζωδια δίδυμοι
Σας είναι εύκολο να κατευθύνετε το ταίρι σας σε κάποιες κινήσεις του, ειδικά όταν θεωρείτε ότι δεν κάνει τα βήματα που «πρέπει»… Πρέπει να αποβάλετε αυτή την τακτική σας άμεσα, γιατί η χειραγώγηση δεν θα σας βγει σε καλό.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Το μόνο που έκανε το ταίρι σας, ήταν να σας ρωτήσει αν θέλετε βανίλια ή σοκολάτα παγωτό! Δεν υπήρχε λόγος να κάνετε 20λεπτο κήρυγμα ή να μιλήσετε απότομα. Αν τα νεύρα σας είναι τεντωμένα, πείτε το ευθέως για να λύσετε μαζί αυτό το θέμα πρώτα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις Φεβρουαριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια λέων
Πάλι τηλεόραση και σουβλάκια; Δεν είναι δυνατόν να θεωρείτε ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι παραπάνω με το ταίρι σας! Είναι καιρός να ζωντανέψετε λίγο και να βγείτε από τη ρουτίνα, για να μην ψάχνετε σύντομα για άλλο ταίρι…

ζωδια παρθένος
Εσείς και το ταίρι σας έχετε τη δυναμική να μετακινήσετε ακόμη και βουνά αυτή την περίοδο, γι’ αυτό αρχίστε τις προπονήσεις! Δεν έχει σημασία αν θα καθαρίσετε τις ντουλάπες σας ή θα βάλετε μπροστά για έναν απόγονο, το ζητούμενο είναι να ξεκινήσετε.

ζωδια ζυγός
Ένα σώμα που βρίσκεται σε δράση, διατηρεί αυτή την ενέργεια ακόμη κι όταν δεν κινείται. Αξιοποιήστε αυτή την αρχή με το ταίρι σας, για να διασκεδάσετε πολύ περισσότερο – εκτός και εντός σπιτιού!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια σκορπιός
Μην αναρωτιέστε γιατί το ταίρι σας θέλει να είστε συνεχώς στο πλάι του. Είναι γεγονός ότι μαζί επιφέρετε την αρμονία όπου κι αν βρεθείτε, γι’ αυτό αποζητά τη γοητεία και τον μαγνητισμό σας σε κάθε κοινωνική σας δραστηριότητα!

ζωδια τοξότης
Όσο θετικό χαρακτηριστικό σας κι αν είναι η ευθύτητα, αυτή την περίοδο είναι καλύτερα να την κρατήσετε μόνο για τον εργασιακό σας χώρο. Το ταίρι σας έχει ανάγκη από πιο τρυφερές προσεγγίσεις, γι’ αυτό εστιάστε σε πιο εποικοδομητικά και θετικά σχόλια!

ζωδια αιγόκερως
Έχετε πάρα πολλές ιδέες αυτή την περίοδο, ειδικά όσο αφορά τη μελλοντική πορεία της σχέσης σας. Μπορεί κάποιες από αυτές να τις εγκρίνει το ταίρι σας, ενώ άλλες να φαντάζουν πιο ιδιόρρυθμες, ωστόσο το βέβαιο είναι ότι δεν είστε μονότονοι!

zwdia shmera

ζωδια υδροχόος
Αν έχετε μια καινοτόμα πρόταση για το ταίρι σας που αφορά την βελτίωση της σχέσης σας, μην διστάσετε καθόλου να την συζητήσετε. Να είστε βέβαιοι ότι όχι μόνο θα σας κάνει καλό για αλλαγή, θα μπείτε μαζί στη διαδικασία να την πραγματώσετε πιο γρήγορα απ’ όσο θα περιμένατε!

ζωδια ιχθύες
Το οικονομικό μέλλον με το ταίρι σας διαγράφεται αρκετά ομαλό, ενόσω και οι δύο έχετε συμφωνήσει στον τρόπο που θα χειρίζεστε τα χρήματά σας. Εστιάστε στις ανάγκες σας και μείνετε πιστοί στον προϋπολογισμό σας, χωρίς να παρασύρεστε από κινήσεις του φιλικού σας κύκλου!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις Φεβρουαριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia