αστρολογικες προβλεψεις για δυο 26/01 Πέμπτη

astrologia-eksagwno-ari-ermi

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 26/01 Πέμπτη

ζωδια κριός
Όταν περνάτε καλά με το ταίρι σας, προτιμάτε να μένετε στο σπίτι να χουζουρεύετε μαζί. Μην κάνετε όμως τον καναπέ τον καλύτερό σας φίλο. Κάντε ένα μικρό διάλειμμα και βγείτε για έναν περίπατο. Θα γυρίσετε και θα συνεχίσετε από εκεί που σταματήσετε, με πιο πολλή όρεξη!

ζωδια ταύρος
Μια έντονη μέρα στη δουλειά μπορεί να σας εξουθενώσει, γι’ αυτό είναι απόλυτα αποδεκτό να αποζητάτε μόνο μια χαλαρή και ήσυχη βραδιά στο σπίτι με το ταίρι σας. Παραγγείλετε φαγητό και απολαύστε ο ένας την παρέα του άλλου.

 

ζωδια δίδυμοι
Δημιουργική έμπνευση μπορείτε να αντλήσετε από παντού, αρκεί να έχετε ανοικτά τα μάτια και τα αφτιά σας. Κάντε μια «κουλτουριάρικη» περιδιάβαση με το ταίρι σας, για να γυρίσετε στο σπίτι και να δημιουργήσετε τα δικά σας αριστουργήματα!

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Εσείς και το έτερό σας ήμισυ είστε η πραγμάτωση της φράσης «τα ετερώνυμα έλκονται». Αλλά ενώ συνήθως οι διαφορές σας τονώνουν τη σχέση σας, σήμερα είναι πιθανό να μην ελέγχετε τα νεύρα σας. Προσπαθήστε να σκέφτεστε συνεχώς ότι στην αρένα της αγάπης, το ζητούμενο δεν είναι να είστε πάντα οι νικητές…

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια λέων
Αναδείξτε την ανέμελη πλευρά σας σήμερα, οργανώνοντας μια πιο διασκεδαστική έξοδο με το ταίρι σας. Εκπλήξτε το με μια βόλτα σε ένα πάρκο ή μια έφοδο σε ένα κατάστημα παιχνιδιών. Μπορείτε να κλείσετε τη βραδιά σας με ένα «παραμύθι» της επιλογής σας!

ζωδια παρθένος
Μην επιτρέψετε σε μια μικρή διαφωνία με το ταίρι σας να καταλήξει σε καυγά. Όλοι δικαιούνται να έχουν διαφορετική άποψη, ωστόσο κανείς δεν πρέπει να υποχρεώνει τον άλλο να υιοθετήσει τη δική του.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια ζυγός
Όταν τα πράγματα κυλάνε όμορφα, κυλάνε πολύ όμορφα. Αυτή την εποχή περνάτε μια εξαιρετική περίοδο με το ταίρι σας, που όλα είναι καλά και απολαυστικά. Και ευτυχώς δεν διαβλέπετε να τελειώνει σύντομα!

ζωδια σκορπιός
Τις τελευταίες νύχτες βλέπετε κάποια πολύ παραστατικά όνειρα. Είναι βέβαιο ότι το υποσυνείδητό σας προσπαθεί να σας πει κάτι που αφορά τον ερωτικό σας τομέα. Προσηλωθείτε και ακούστε το.

ζωδια τοξότης
Είναι εξαιρετικά ρομαντικό να θεωρείτε ότι το λατρεμένο σας ταίρι ξέρει ακριβώς τι θέλετε, χωρίς να χρειάζεται να λέτε ούτε λέξη. Η αλήθεια ωστόσο είναι ότι κάποιες φορές πρέπει να βοηθάτε και λίγο. Αν υπαινιχθείτε ότι θέλετε κάτι, αυξάνετε τις πιθανότητες να το αποκτήσετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια αιγόκερως
Σήμερα θα είστε πολύ ενεργητικοί και θα θέλετε να κάνετε πράγματα μέσα στο σπίτι σας. Συνεργαστείτε με το ταίρι σας για να κάνετε πολύ περισσότερα και να τελειώσετε πιο γρήγορα!

ζωδια υδροχόος
Η σωματική έλξη που ασκεί το ταίρι σας πάνω σας, είναι πολύ έντονη. Όταν βρίσκεται κοντά σας, δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε σε κάτι άλλο. Γι’ αυτό απόψε μην προσπαθήσετε καν να αντισταθείτε, ενδώστε και απολαύστε το!

ζωδια ιχθύες
Η προσωπική εξέλιξη είναι ένα εξαιρετικό στοιχείο στους ανθρώπους, γι’ αυτό τολμήστε να ενθαρρύνετε το ταίρι σας να κάνει κάποιες αλλαγές. Το κλειδί σε αυτή την προσπάθειά σας θα είναι να μην σας παρασύρει η διάθεση των αλλαγών, τόσο που να πάψετε να αναγνωρίζετε τα θετικά του στοιχεία!

zwdia-zodia-astrologia-65