αστρολογικες προβλεψεις για δύο 4/05 Τετάρτη

erwtikes-provlepseis-zodia-deytera-26-5

Καθημερινό Ωροσκόπιο Για Ζευγάρια

ζωδια Κριός
Οι στολές δεν είναι μόνο για τα παιδιά. Κάντε έκπληξη στο ταίρι σας και ντυθείτε ανάλογα, για να εκφράσετε την αγαπημένη σας φαντασίωση. Όλα μπορούν να συμβούν σήμερα, οπότε μην κρατήσετε τίποτα πίσω!

ζωδια Ταύρος
Σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να κάνετε τις φαντασιώσεις σας πραγματικότητα με το ταίρι σας. Ξεφύγετε λίγο και ντυθείτε όπως δεν θα τολμούσατε στην πραγματική σας ζωή. Ίσως να θελήσετε να το κάνετε περισσότερο από μία φορά το χρόνο!

 

 

ζωδια Δίδυμοι
Είναι όλα καλά για εσάς και το ταίρι σας σήμερα! Είστε απόλυτα συντονισμένοι με την διάθεση ο ένας του άλλου, οπότε σε οποιαδήποτε σκανταλιά και αν αποφασίσετε να μπλέξετε, σίγουρα θα περάσετε καταπληκτικά.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Οι στολές δεν είναι μόνο για τα παιδάκια! Είναι μια καταπληκτική ευκαιρία να βγείτε από το καβούκι σας και να εξερευνήσετε τις πιο τρελές σας φαντασιώσεις. Ενθαρρύνετε και το ταίρι σας να σας ακολουθήσει στην άγρια πλευρά επίσης.

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια Λέων
Η σημερινή μέρα υπόσχεται μια γλυκιά έκπληξη. Απολαύστε τη με τον κύκλο των φίλων σας. Αλλά όταν περάσει η ώρα, η πραγματική απόλαυση θα συμβεί, όταν θα βρεθείτε μόνο οι δυο σας.

ζωδια Παρθένος
Αν δεν υπήρχε ποτέ πιο ιδανική η στιγμή να είστε τολμηροί, τώρα ήρθε! Γιατί να είστε διακριτικοί, όταν μπορείτε να εκφράσετε την άγρια πλευρά σας σήμερα το βράδυ; Το ταίρι σας θα θέλει να βλέπει αυτή τη πλευρά σας πολύ πιο συχνά.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Ζυγός
Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να εκφράσετε την άγρια πλευρά σας. Ντυθείτε σαν μια εκδοχή του εαυτού σας που υπάρχει μόνο στις φαντασιώσεις σας και ενθαρρύνετε το ταίρι σας να κάνει το ίδιο. Βγάλτε τα νέα σας λουκ έξω, σε κάποιο πάρτι, ή μείνετε μέσα και δημιουργείστε την δική σας διασκέδαση.

ζωδια Σκορπιός
Η μαγεία αιωρείται στον αέρα σήμερα! Βάλτε τα καλά σας και βγείτε στην πόλη, ή κάντε το μια πιο ιδιωτική περίσταση. Ότι και αν αποφασίσετε, το ταίρι σας πρόκειται να σας βρει απόλυτα μαγευτικούς.

ζωδια Τοξότης
Δείξτε στο ταίρι σας μια πλευρά του εαυτού σας που δεν έχουν δει ξανά. Αφήστε το εσωτερικό σας φρικιό ελεύθερο, γιατί σήμερα είναι η μέρα που θα το απολαύσουν. Και ποιος ξέρει, μπορεί να θελήσετε να το κάνετε και περισσότερο από μια φορά το χρόνο.

ζωδια Αιγόκερως
Μην αφήσετε την σημερινή ημέρα να περάσει χωρίς να κάνετε κάτι εξωφρενικό μαζί με το ταίρι σας. Είτε βγείτε έξω σε κάποιο πάρτι, είτε κάνετε το δικό σας ιδιωτικό πάρτι, η σημερινή μέρα απαιτεί να αφήσετε την άγρια πλευρά σας έξω να παίξει.

ζωδια Υδροχόος
Φορέστε το πιο μαγευτικό σας σύνολο και χαρίστε στο ταίρι σας μια βραδιά καλής, δυναμικήςδιασκέδασης. Κάντε πράξη την αγαπημένη σας φαντασίωση, ή απλά αφήστε την άγρια πλευρά σας να βγει και να παίξει.

ζωδια Ιχθύες
Σήμερα είναι η ευκαιρία σας να βγάλετε την άγρια πλευρά σας! Κάντε έκπληξη στο ταίρι σας, ντυμένοι σαν την αγαπημένη τους φαντασίωση. Δεν θα ξέρουν αν θα πρέπει να σας βγάλουν έξω ή να μείνετε σπίτι για να σας έχουν μόνο για τον εαυτό τους.