αστρολογος προβλεψεις 01/06 Πέμπτη

zvxj2_251010747.1024×0

αστρολογος προβλεψεις 01/06 Πέμπτη

Η Πέμπτη θα είναι μια ημέρα γεμάτη ένταση, κατά την οποία θα ανακύπτουν με ευκολία διενέξεις και συγκρούσεις. Κάποια από αυτές τις αντιπαραθέσεις, μπορεί να οδηγήσουν σε προσωρινό η μόνιμο χωρισμό από μια σχέση σας. Θα υπάρξει μια συνάντηση ή κάποιος άλλος τρόπος επικοινωνίας με έναν φίλο ή περισσότερους που είναι στο πλάι σας.

Τη μέρα αυτή θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις, από νεαρές γυναίκες και άντρες άνω των 35 ετών. Σήμερα διάφορα γεγονότα θα σας γυρίσουν πίσω, στις αναμνήσεις κάποιας περασμένης αγάπης ή μιας άλλης στενής σχέσης.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα θα έχετε σοβαρούς λόγους για να είστε χαρούμενοι για κάτι ή για κάποιον. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να επισκεφτείτε ή να δουλέψετε με άτομα από διάφορα κράτη ή να επισκεφτείτε τραπεζικά ή θεσμικά ιδρύματα. Θα λάβετε νέα ή πληροφορίες που θα σας ανακουφίσουν από ένα περίπλοκο πρόβλημα ή μια μπερδεμένη υπόθεση.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα είστε σε θέση να επιτύχετε μια σημαντική συμφωνία. Θα πετύχει εν μέρει λόγω των δικών σας προσπαθειών και εν μέρει από τύχη, που σας ευνοεί αυτή την περίοδο. Θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε τυχόν προβλήματα υγείας. Μην αφήσετε τη φαντασία σας να σας προκαλέσει πανικό ή αναμονή για κάτι πολύ δυσάρεστο.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου θα πρέπει να επιλύσετε ένα επαγγελματικό ζήτημα ή κάποιο πρόβλημα που θα σχετίζεται με άτομα από κάποιο ίδρυμα, με τακτ, κατανόηση και διπλωματία. Αυτό το θέμα θα αφορά κάποια τραπεζική ή κυβερνητική υπηρεσία, ένα δικαστήριο ή κάτι ανάλογο. Η σημερινή μέρα θα φέρει καλά νέα ή γεγονότα, που θα σχετίζονται με ιδιοκτησία ή περιουσιακά στοιχεία άλλου είδους.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα μια γυναίκα, το πιθανότερο από την οικογένειά σας, θα απαιτήσει την προσοχή σας. Η μέρα ευνοεί γεγονότα και υποχρεώσεις που θα σχετίζονται με γυναίκες. Να αναμένετε μια συνάντηση ή μια συγκέντρωση, όπου θα έχετε σημαντικές συνομιλίες. Αναζητήστε συμβουλή ή κάποια υπόσχεση και τα λοιπά.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75