αστρολογος προβλεψεις 06/03 Δευτέρα

astrologia-27-7-2-8

αστρολογος προβλεψεις 06/03 Δευτέρα

Η νέα εβδομάδα άνοιξε την αυλαία της. Κάποιες παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις είναι πιθανές στον τομέα της αγάπης, όμως σε γενικές γραμμές αυτή η Δευτέρα προμηνύει ενδιαφέρουσες και ενθαρρυντικές εξελίξεις στα προσωπικά σας θέματα.

Οι γυναίκες άνω των 35 ετών θα έχουν σημαντικές συζητήσεις ή επαφές, ειδικά για δικαστικές ή νομικές τους εκκρεμότητες.
Όσο αφορά τον τομέα της οικογένειας, θα πρέπει να αγνοήσετε – ή να πάψετε, αν είστε οι «δράστες» – κάθε προσπάθεια εκμετάλλευσης, ίντριγκας ή ψεύδους.

 

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα αφιερώσουν πολύ από τον χρόνο σας σε συζητήσεις και επαφές με άτομα που διαμένουν κοντά και μακριά τους. Δεν αποκλείεται να οργανώσουν και ένα ταξίδι ή μια μετακίνηση για να συναντήσουν άτομα του φιλικού τους περιβάλλοντος, με αφορμή ένα ευχάριστο γεγονός.
Ένα οικονομικό θέμα ενδέχεται να σας εκπλήξει σήμερα και θα αφορά ένα παιδί.
Οι γυναίκες άνω των 35 ετών να αναμένουν μια μέρα με επιτυχία, όσο αφορά τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού. Οι άντρες θα συζητήσουν κάποια οικονομικά θέματα με μια νεαρή γυναίκα της οικογένειας (κόρη, εγγονή, ανιψιά, αδελφή ή κάτι ανάλογο).

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα ασχοληθείτε σήμερα με ένα θέμα υγείας που θα αφορά εσάς ή ένα αγαπημένο σας άτομο. Κατά πάσα πιθανότητα θα πρόκειται για μια διαδικασία ρουτίνας, όπως κάτι σχετικό με οδοντίατρο ή κάποιες προγραμματισμένες εξετάσεις.
Οι γυναίκες θα έχουν λόγους να χαρούν σήμερα, για κάποια χρήματα ή ειδήσεις που τα αφορούν. Είναι πιθανό να εισπράξετε ένα ποσό μετά από κάποιες δυσκολίες. Οι άνδρες θα έχουν επαγγελματικές επιτυχίες, αν η εργασία τους σχετίζεται με χρήματα ή οικονομικά θέματα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα ενδέχεται να σας προκύψουν κάποιες δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα. Να ξέρετε όμως ότι τα προβλήματα θα είναι παροδικά.
Οι γυναίκες θα κάνουν νέες γνωριμίες σήμερα, μέσα από τις οποίες θα αναλάβουν κάποιες δεσμεύεις. Είναι στο χέρι σας να κάνετε κάποιες αλλαγές, για να υιοθετήσετε καινούργιους τρόπους επικοινωνίας με το περιβάλλον σας.
Κάποια παλιά λάθη και προβλήματα θα απασχολήσουν σήμερα τους άντρες εκπροσώπους αυτών των ζωδίων. Έχει έρθει η στιγμή να πάρετε αποφάσεις, να κλείσετε κάποιες δεσμεύσεις ή σχέσεις που σας δυσχεραίνουν, να δράσετε πιο αποφασιστικά. Είναι αποδεκτό να υποστείτε και κάποια απώλεια, αν είναι αναγκαία για την πρόοδό σας.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, να αναμένουν καινούργιες επαφές και καινούργιες γνωριμίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή τους. Μάλιστα για ένα από αυτά τα άτομα, δεν θα προσέξετε καν την ύπαρξή του σήμερα.
Οι γυναίκες θα αρχίσουν να βάζουν σε σειρά τις οικογενειακές τους σχέσεις που πέρασαν λίγες αναταράξεις τον τελευταίο καιρό. Ίσως να κάνετε επί αυτών κάποιες σοβαρές συζητήσεις και να πάρετε αποφάσεις για τη μελλοντική δράση σας.
Οι άντρες θα ασχοληθούν με τα προβλήματα στην προσωπική ζωή ενός ατόμου του πολύ στενού τους κύκλου. Δεν αποκλείεται να λήξει μια σχέση, εξαιτίας του δύστροπου χαρακτήρα του ενός από τα δύο μέρη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00