αστρολογος προβλεψεις 07/03 Τρίτη

zwdia-imerisies-22-7-14

αστρολογος προβλεψεις 07/03 Τρίτη

Αυτή η Τρίτη θα είναι παραγωγική και αποδοτική μέρα σε γενικές γραμμές. Η τύχη και οι ευκαιρίες θα χαμογελάσουν σε πολλούς, καθώς η μοίρα θα καθορίσει τι ακριβώς τους χρειάζεται. Η στιγμή είναι ιδανική για να επιλύσετε ένα μικρό περιουσιακό πρόβλημα που έχει ανακύψει πριν αρκετό καιρό.

Δεν αποκλείεται κάποιοι να βιώσουν έναν χωρισμό για μικρό χρονικό διάστημα σε οικογενειακό επίπεδο, που θα σχετίζεται με ένα ταξίδι ή μια ανάλογη αιτία.
Οι γυναίκες θα βρουν σήμερα λύση σε ένα σοβαρό πρόβλημα που αφορά ένα παιδί τους.

 

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, θα ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν τα περιουσιακά ή τα οικονομικά σας. Ευνοήστε να οργανώσετε τώρα τις συναντήσεις σας επί αυτών.
Οι άντρες άνω των 35 ετών θα έχουν μια επιτυχία και δεν αποκλείεται να πάρουν μια σημαντική υπόσχεση.
Τα κορίτσια και οι νεαρές γυναίκες θα χαρούν από κάποιες συναισθηματικές συζητήσεις στους οικογενειακούς κόλπους. Οι γυναίκες άνω των 35 ετών θα έχουν μια ήσυχη μέρα, όπου οι κατάλληλοι άνθρωποι θα βρεθούν στις κατάλληλες θέσεις για να σημειώσουν πρόοδο.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα νιώσουν λίγο άβολα σήμερα εξαιτίας ενός παλιού προβλήματος που αναδύεται και μάταια θα αναζητήσουν λύση. Ίσως όμως να υπάρξει μια ευχάριστη έκπληξη σε σχέση με χρήματα ή ένα έγγραφο.
Ενδιαφέρουσα θα είναι η μέρα για τις γυναίκες, με ανέλπιστες τροπές στη ζωή τους όσο αφορά τα χρήματα. Αν υπάρξει κάποια απώλεια σήμερα, να έχετε υπόψιν σας ότι θα είναι το θεμέλιο για την μελλοντική επιτυχία σας.
Οι άντρες θα κλείσουν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και πολλά υποσχόμενες συμφωνίες. Η μέρα είναι ιδανική για εύρεση νέων πελατών.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, ίσως να αγχωθείτε σήμερα από κάποιες αρνητικές συγκυρίες και συγκρούσεις. Η μέρα θα είναι αρκετά φορτωμένη, επιλέξτε να μην την κάνετε πιο περίπλοκη…
Οι γυναίκες προσεγγίζουν σταδιακά την επιτυχία, μετά από μια μακρά διαδρομή προβλημάτων και προκλήσεων. Σήμερα ενδέχεται να παρευρεθείτε σε μια γιορτή για ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα.
Οι άντρες ίσως να ανατρέψουν το πρόγραμμα της ημέρας ή να μειωθούν οι ελπίδες τους, από κάποιες δυσχερείς ειδήσεις. Η μέρα δεν ενδείκνυται για ταξίδια και μετακινήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα έχετε αρκετές συζητήσεις με φιλικά σας άτομα για προσωπικά ή οικογενειακά τους προβλήματα. Κάποια θέματα στη δουλειά, ίσως επηρεάσουν αρνητικά το κλίμα στο σπίτι.
Οι γυναίκες θα έχουν μια νέα γνωριμία, για συγκεκριμένο σκοπό. Ίσως να αφορά κάποιες αλλαγές που επίκεινται στον επαγγελματικό ή τον μαθησιακό τομέα.
Οι άντρες θα δυσκολευτούν σήμερα, δεχόμενοι δυσάρεστες ερωτήσεις ή μια προβληματική σχέση. Κάποιες υποσχέσεις που αναμένατε, δεν θα εκπληρωθούν σήμερα.

zwdia-66