αστρολογος προβλεψεις 10/04 Δευτέρα

zwdia-astrologia

αστρολογος προβλεψεις 10/04 Δευτέρα

Η σημερινή μέρα θα σας επηρεάσει συναισθηματικά, με διάφορα νέα σχετικά με ταξίδια ή με ανθρώπους που ζουν ή εργάζονται σε άλλο μέρος. Να είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές με έναν άντρα άνω των 35 ετών, που δεν είναι μέλος της οικογένειάς σας.

Η μέρα προμηνύει μια σημαντική δέσμευση, συζήτηση ή συνάντηση σχετική με την κόρη, την εγγονή, την ανιψιά σας ή κάποιο ανάλογο θηλυκό άτομο. Όπως και να έχει, σήμερα θα έχετε συναντήσεις, συζητήσεις ή επικοινωνία πέραν των συνηθισμένων.

 

Η Δευτέρα θα είναι μια ενδιαφέρουσα ημέρα στο πεδίο των ερωτικών σχέσεων, για αυτούς που γεννήθηκαν στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη. Να περιμένετε νέα ή πληροφορίες σχετικές με ταξίδια ή με άτομα από άλλη τοποθεσία, που τις περισσότερες φορές θα σας ευχαριστήσουν ή θα σας καθησυχάσουν για κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ένα σημαντικό γεγονός ή ένας ιδιωτικός εορτασμός θα προκύψει στη ζωή ενός συναδέρφου, τους αφεντικού σας, ενός συνεργάτη ή κάποιου πελάτη σας. Είναι πιθανό να προκύψει κάποιο απρόοπτο γεγονός η κάποιο πρόβλημα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω θα έχετε την τάση να επιστρέψετε στο παρελθόν σας. Ο λόγος για αυτό μπορεί να είναι κάποια γεγονότα ή ειδήσεις, σχετικά με ασθένεια κάποιου άνδρα, μια αναπάντεχη και δυσάρεστη συνάντηση με κάποιον άντρα ή ένα τηλεφώνημα και άλλα ανάλογης φύσεως. Τη Δευτέρα μια σημαντική πληροφορία που θα λάβετε από άλλη τοποθεσία, μπορεί να σας ανακουφίσει. Θα είναι μια μέρα που θα σας εκπλήξει με κάποιο γεγονός, νέα ή μια συνάντηση.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η μέρα υπόσχεται χρήματα, επιτυχία στον οικονομικό τομέα, εκκαθάριση πληρωμών και υποχρεώσεων. Μπορεί να σας γίνει κάποια πρόταση που θα σας φέρει επιπλέον εισόδημα. Θα έχετε τηλεφωνικές συζητήσεις, από τις οποίες θα πάρετε πληροφορίες που θα αποβούν ενδιαφέρουσες ή σημαντικές για εσάς. Θα είστε σε θέση να απομακρύνετε την ένταση από τη σχέση σας, με ένα άτομο που ζει σε άλλη πόλη ή σε άλλη χώρα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων θα εκτιμήσετε νέα ή κάποιο γεγονός που θα σχετίζεται με ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα. Πιθανόν να υπάρξουν νέα, σχετικά με τη γέννηση ενός παιδιού ή με μια μελλοντική εγκυμοσύνη. Σήμερα θα αναβάλλετε κάποια από τα αρχικά σας σχέδια εξαιτίας έλλειψης χρόνου ή πόρων απαραίτητων για την πραγματοποίησή τους. Σήμερα θα είστε πρόθυμοι να μιλήσετε ανοικτά, να συζητήσετε «ευαίσθητα» θέματα. Θα είστε ειλικρινείς και το ίδιο περιμένετε και από τους άλλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768