αστρολογος προβλεψεις 11/03 Σάββατο

teleies-gynaikes

αστρολογος προβλεψεις 11/03 Σάββατο

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου σήμερα και άλλο ένα διήμερο χαλάρωσης έχει φτάσει. Καλό θα είναι να μην οργανώσετε πράγματα που θα απασχολήσουν πολύ τον χρόνο σας, γιατί ενδείκνυται να τον αφιερώσετε στον εαυτό σας για να ξεκουραστείτε και να ασχοληθείτε με προσωπικά θέματα ή με τα χόμπι σας.

Δεν αποκλείεται να έχετε κάποιες ευχάριστες ειδήσεις, που θα αφορούν χρήματα ή ένα κέρδος. Είναι πιθανό να σας επιβληθεί κάποια συναισθηματική πίεση ή κάποιου είδους αρνητική επιρροή, από ένα άτομο που έχει λειτουργήσει ξανά με αυτό τον τρόπο προς εσάς. Η αντίδραση και οι επιλογές που θα κάνετε, είναι κάτι που εξαρτάται από εσάς και μόνο.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα έχουν μια ήρεμη μέρα με επιτυχίες. Θα έχετε την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε τη σπουδαιότητα των ιδεών και των σχεδίων σας.
Θα είναι καλό για εσάς σήμερα να αποφύγετε συγκρούσεις με γυναίκες.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα έχετε να διεκπεραιώσετε κάποιες προσωπικές ή οικογενειακές ή επαγγελματικές δεσμεύσεις σας. Αυτές θα αφορούν κάποιο ταξίδι, με άτομα από άλλη πόλη ή χώρα. Ίσως εκείνοι να συζητήσουν κάποια σχέδια και ιδέες τους, που να αφορούν ένα ταξίδι.
Σε κάποιες περιπτώσεις θα ενέχει την εργασία ή την εκπαίδευση ενός παιδιού σε άλλη πόλη ή χώρα. Σήμερα θα υπάρξουν συγκεκριμένα γεγονότα σε σχέση με αυτά τα σχέδια.

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα κληθείτε να επιλύσετε ένα σοβαρό πρόβλημα ή μια επιπλοκή.
Να έχετε όμως στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι πρέπει να λειτουργήσετε στο πλαίσιο του νόμου και των αποδεκτών κοινωνικών κανόνων ηθικής.

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα βιώσετε πιο συναισθηματικά τις πράξεις ενός αγοριού ή ενός νεαρού άντρα. Δεν αποκλείεται αυτά τα συναισθήματα να σχετίζονται με γεγονότα που αφορούν την προσωπική ζωή του εν λόγω ατόμου.
Σήμερα ενδέχεται να βρεθείτε σε δυσάρεστη θέση εξαιτίας πράξεων ενός άλλου ατόμου, με αποτέλεσμα να γίνετε αντικείμενο απάτης ή εκμετάλλευσης.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh