αστρολογος προβλεψεις 14/01 Σάββατο

zwdia-erwtikes-7-8-14

αστρολογος προβλεψεις 14/01 Σάββατο

Έφτασε επιτέλους το Σαββατοκύριακο της πολυαναμενόμενης ξεκούρασης, το πρώτο του έτους χωρίς εορταστικές υποχρεώσεις. Ωστόσο τα άστρα προβλέπουν ότι σήμερα πολλοί θα έχετε επισκέψεις στο σπίτι σας ή θα κάνετε επισκέψεις, κυρίως με επίκεντρο το συγγενικό σας περιβάλλον.

Δεν αποκλείεται επίσης να βρεθείτε με κόσμο, με αφορμή τα γενέθλια ενός κοντινού σας ατόμου ή κάποια άλλη επέτειο. Θα παραβρεθείτε και σε μια συνάθροιση που θα οργανώσει και ένα φιλικό σας άτομο, για να γιορτάσει μια επιτυχία ή μια προαγωγή.

 

Οι γυναίκες άνω των 35 ετών θα πρέπει να ασχοληθούν με εκκρεμότητες και δεσμεύσεις τους που δεν πρέπει να καθυστερήσουν άλλο. Οι μέρες που έπονται θα φέρουν περισσότερες υποχρεώσεις.
Η σημερινή μέρα ευνοεί τα οικονομικά θέματα, γι’ αυτό πολλοί θα λάβουν κάποια χρηματικά ποσά – ίσως από ποσοστά ή απρόσμενα κέρδη.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τα υπάρχοντά σας και τις συσκευές στο σπίτι και τον εργασιακό σας χώρο.
Φροντίστε να είναι ασφαλή τα παιδιά, από επικίνδυνα αντικείμενα, υλικά ή οτιδήποτε ανάλογο που θα μπορούσε να προκαλέσει κάποιο ατύχημα.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα έχετε σήμερα μια υπέροχη μέρα γεμάτη επιτυχίες, εκπλήξεις αλλά και αρκετές προσδοκίες.
Ωστόσο είναι εξαιρετικά σημαντικό να μείνετε απόλυτα προσγειωμένοι και να μην πετάτε στα σύννεφα. Η μοίρα είναι με το μέρος σας, για να δώσει υπόσταση στις ιδέες, τις σκέψεις και τα όνειρά σας!

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, ενδέχεται σήμερα να μάθετε κάποιες δυσχερείς ειδήσεις από μακριά, είτε κάτι δυσάρεστο ως συνέχεια ενός γεγονότος που έχει ήδη περάσει.
Σε συναισθηματικό επίπεδο, είναι πιθανό να βιώσετε κάποιες άβολες στιγμές που θα αφορούν εσάς προσωπικά ή το ταίρι σας.

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα περάσουν κάποια δοκιμασία. Τα σχέδιά σας θα αναβληθούν εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας δικού σας ή ενός αγαπημένου σας ανθρώπου.
Θα καταφέρετε να αλλάξετε τα σχέδιά σας ή να τα ακυρώσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera