αστρολογος προβλεψεις 17/02 Παρασκευή

zwdio-aderfi-psyxi

αστρολογος προβλεψεις 17/02 Παρασκευή

Η σημερινή μέρα θα δώσει αρκετή χαρά σε πολλούς, καθώς προμηνύει ευκαιρίες για εισροή μετρητών στον προϋπολογισμό του σπιτιού σας!
Είναι επίσης πιθανό να μάθετε ευχάριστες ειδήσεις ή γεγονότα σχετικά με χρήματα, που θα αφορούν την οικογένειά σας. Τα περιουσιακά σας θέματα μπορεί να ευνοηθούν από μια πρόταση ή μια τυχαία πληροφορία που θα φτάσει σε εσάς.

Αρκετοί τομείς που αφορούν το σπίτι σας θα έχουν σήμερα προστασία από τη μοίρα. Αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας για να βελτιώσετε τη θαλπωρή στον χώρο σας και για να μιλήσετε με τα άτομα της οικογένειάς σας ή το ταίρι σας.
Τα αγόρια και οι νεαροί άντρες να αναμένουν σήμερα ενθουσιασμό, αγάπη, συναντήσεις, ραντεβού και αρκετό φλερτ!

 

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα λάβετε ειδήσεις που θα αφορούν ένα δέμα, ένα δώρο ή την παραλαβή μιας παραγγελίας που κάνατε από το διαδίκτυο.
Ίσως να εκπλαγείτε με την αντίδραση ή τις απόψεις που θα εκφράσει εναντίον σας ένας άντρας άνω των 35 ετών. Μην στηριχθείτε σε υποσχέσεις ή δεσμεύσεις ενός αγοριού ή ενός νεαρού άντρα. Αντιθέτως, το εν λόγω άτομο χρίζει βοήθειας από εσάς.
Σήμερα αποφύγετε τις συγκρούσεις, γιατί η καταστολή τους ενδέχεται να πάρει μήνες!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα κληθείτε να φροντίσετε την υγεία ενός αγαπημένου σας ατόμου. Κι εσείς όμως θα πρέπει να αποφύγετε το άγχος και τις απότομες κινήσεις. Θα είναι καλύτερα να αφήσετε τα πάντα να εξελιχθούν από μόνα τους.
Η μέρα θα σας φέρει μια έκπληξη, μέσω ενός άντρα. Θα είναι διαφορετική για τον καθένα ατομικά, ωστόσο κυρίως θα αφορά χρήματα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, θα καταφέρετε να εκπληρώσετε πολλά από τα σχέδια και τις προσδοκίες σας.
Η σημερινή μέρα αναμένεται να σας μείνει αξέχαστη για μια ποικιλία γεγονότων, ευκαιριών και εμπειριών που θα αφορούν χρήματα, προτάσεις ή συμφωνίες.
Βεβαιωθείτε ότι έχετε φροντίσει για την ευημερία ενός παιδιού, όσο αφορά την υγεία του, τη μόρφωσή του και την προσωπική του ισορροπία.
Οι νεαρές γυναίκες θα χαρούν από ένα δώρο που θα λάβουν, είτε θα αγοράσουν για ένα ιδιαίτερο άτομο.

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα πρέπει να διατηρήσετε αρμονικές σχέσεις με τους άντρες που θα βρεθούν στο περιβάλλον σας.
Ένα τηλεφώνημα ή μια είδηση ενδέχεται να στενοχωρήσει ένα κοντινό σας άτομο. Δεν αποκλείεται να αφορά τον χωρισμό ενός φιλικού σας ζευγαριού ή φίλων που διαμένουν μακριά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia