αστρολογος προβλεψεις 17/05 Τετάρτη

artworks-000018240056-x22dct-original

αστρολογος προβλεψεις 17/05 Τετάρτη

Σήμερα μπορεί να προκαλέσετε ανησυχία στον εαυτό σας, εξαιτίας των μεγαλύτερων συναισθηματικών αναταράξεων που θα φέρει η μέρα αυτή. Σύντομα θα γίνετε πιο ευαίσθητοι, ανυπόμονοι, εύθικτοι. Η καθυστέρηση ή η αδυναμία να πάρετε ένα έγγραφο ή μια πληροφορία σημαντική για εσάς, θα προκαλέσει κακή διάθεση, άσχημες στιγμές και πρόσθετη νευρικότητα.

Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι ευνοϊκή για ταξίδια. Η μέρα προμηνύει την ευκαιρία να ταξιδέψετε για τους επόμενους δύο με τρεις μήνες. Την Τετάρτη, οι άντρες άνω των 35 ετών θα πρέπει να δράσετε γρήγορα και λογικά, χωρίς καθυστερήσεις και κόλπα. Θα είναι μια ημέρα που θα καθορίσει την εξέλιξη κάποιων σημαντικών για εσάς σχεδίων.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα καταφέρετε να πραγματώσετε ένα μεγάλο μέρος των καθημερινών σας σχεδίων. Μπορεί να αισθάνεστε θυμωμένοι ή απογοητευμένοι, εξαιτίας των πράξεων κάποιου που δεν ανήκει στον φιλικό σας κύκλο. Μπορεί να γίνετε μάρτυρες ενός συμβάντος, μιας δυσάρεστης διαφωνίας και τα λοιπά.

zodia-taro-45

Διαβαστε αναλυτικα το Καρμικο ωροσκοπιο δεσμων σεληνης για καθε ζωδιο 

ζωδια φωτιας  ζωδια γης  ζωδια νερου  ζωδια αερα

tarw-zwdia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα θα έχετε την προσοχή και τις πράξεις σας επικεντρωμένες σε διάφορα οικονομικά ζητήματα και ενέργειες, σημαντικές για το σπίτι σας και τη δική σας σταθερότητα και άνεση. Το πιο πιθανό είναι ότι όλα θα εξελιχθούν καλά για εσάς, με τον τρόπο που τα περιμένετε.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου την Τετάρτη δεν θα είστε και στην καλύτερή σας φάση για δουλειά. Αναβάλλετε ό,τι μπορείτε για την επόμενη μέρα. Τώρα στρέψτε την προσοχή σας σε δραστηριότητες που δεν απαιτούν υπευθυνότητα ή συγκέντρωση. Μπορεί να προκύψει κάποιο σημαντικό γεγονός ή υποχρέωση, σχετικά με κάποιο αγόρι ή έναν νεαρό άντρα από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με την επίλυση προβλημάτων και δυσκολιών. Μπορεί να χρειαστεί να επισκεφτείτε τη δημαρχία, ένα δικαστήριο, μια τράπεζα ή κάποιον άλλο κρατικό θεσμό. Ενδεχομένως να βιώσετε ένα άσχημο γεγονός ή κάποιο όνειρο, που θα σχετίζεται με κάποιο παιδί ή νεαρό άτομο.

Διαβαστε αναλυτικα το Καρμικο ωροσκοπιο δεσμων σεληνης για καθε ζωδιο 

ζωδια φωτιας  ζωδια γης  ζωδια νερου  ζωδια αερα

zwdia shmera