αστρολογος προβλεψεις 18/05 Πέμπτη

imerisies-2322014

αστρολογος προβλεψεις 18/05 Πέμπτη

Την Πέμπτη πολλοί από εσάς θα έχετε την ευχαρίστηση να ενθουσιάσετε το αγαπημένο σας άτομο με κάποιο δώρο, κάποιο ιδιαίτερο δείπνο ή κάποια άλλη κίνηση προσοχής. Διάφορα απρόσμενα γεγονότα θα σας δώσουν μια νέα ιδέα, για την εξέλιξη σημαντικών σχεδίων ή σχέσεων για εσάς. Σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε με νέα ή γεγονότα, σχετικά με κάποιο πρόσωπο γεννημένο στα ζώδια των Ιχθύων, του Καρκίνου ή του Σκορπιού.

Τα κορίτσια και οι νεαρές γυναίκες θα πρέπει να συγκεντρωθούν περισσότερο σε επαφές ή ραντεβού με άτομα γεννημένα στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω. Σήμερα αυτά τα πράγματα θα έχουν κάποιο σημαντικό, μοιραίο νόημα για εσάς. Είναι πιθανόν για κάποιον να σας αναζητήσει με θυμό, απογοήτευση ή λύπη. Αυτή μπορεί να είναι μια δύσκολη συναισθηματική εμπειρία για εσάς.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα περάσετε όμορφα αποβάλλοντας τις ανησυχίες σας, τελειώνοντας κάποια θεραπεία ή φαρμακευτική αγωγή ή βρίσκοντας την καλύτερη λύση για ένα θέμα σημαντικό για εσάς. Μπροστά σας βρίσκεται μια επιτυχημένη μέρα, τόσο προσωπικά όσο και οικονομικά.

zodia-taro-45

Διαβαστε αναλυτικα το Καρμικο ωροσκοπιο δεσμων σεληνης για καθε ζωδιο 

ζωδια φωτιας  ζωδια γης  ζωδια νερου  ζωδια αερα

zwdia-66

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω η σημερινή μέρα θα είναι σημαντική για την επαγγελματική σας εξέλιξη ή για την εκτέλεση σημαντικών καθηκόντων για την επιχείρησή σας. Μια πολύ έντονη μέρα από αυτή την άποψη, θα έχουν οι γυναίκες άνω των 35 ετών. Σήμερα θα σκεφτείτε για τις μελλοντικές σας πράξεις, σχετικά με το σπίτι στο οποίο ζείτε τώρα ή με την ιδιοκτησία σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Η σημερινή μέρα δεν θα είναι εύκολη για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου για ένα πλήθος λόγων. Ανεκπλήρωτα καθήκοντα, υποσχέσεις, παρατημένες δουλειές θα δημιουργήσουν τώρα ανεπιθύμητη ένταση και δυσφορία στη ζωή σας. Πιθανόν να λάβετε χρήματα ή νέα οικονομικής φύσης, αλλά τα πράγματα σε σχέση με αυτό δεν είναι ξεκάθαρα.

Η σημερινή μέρα θα είναι ευχάριστη για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων με διάφορα νέα από κοντά και μακριά. Μπορεί να λάβετε ένα σημαντικό έγγραφο, συμβόλαιο ή πρόταση. Οι άντρες άνω των 35 ετών θα έχουν μια σημαντική υποχρέωση σχετικά με κάποιο συγγενή, κάποιο μέλος της οικογένειας καθώς επίσης και μια πιθανή οικογενειακή συγκέντρωση.

Διαβαστε αναλυτικα το Καρμικο ωροσκοπιο δεσμων σεληνης για καθε ζωδιο 

ζωδια φωτιας  ζωδια γης  ζωδια νερου  ζωδια αερα

zwdia shmera