αστρολογος προβλεψεις 20/07 Πέμπτη

astrologia-ioylios-2014

αστρολογος προβλεψεις 20/07 Πέμπτη

Η Πέμπτη μπορεί να σας εκπλήξει λόγω των πράξεων ή των αποφάσεων μιας γυναίκας. Πολλοί από εσάς θα συμμετάσχετε σε μια συγκέντρωση ή μια συνάντηση με φίλους ή συγγενείς, οπαδούς, ή συμπατριώτες. Σήμερα, ακόμη και αν λαμβάνει χώρα ένα χαρούμενο γεγονός στο σπίτι σας, θα βιώσετε και στιγμές λύπης, μελαγχολίας ή άγχους.

Η ερωτική σας ζωή θα είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους θα προβληματιστείτε, θα σκεφτείτε τις πράξεις σας και θα πάρετε αποφάσεις.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη θα έχετε μια ειρηνική και εποικοδομητική μέρα. Να περιμένετε διάφορες συναντήσεις ή συγκεντρώσεις. Πιθανόν να δεχτείτε επισκέπτες στο σπίτι σας ή να πάτε εσείς κάπου. Σήμερα να είστε προσεκτικοί με τις ψεύτικες υποσχέσεις. Μην πείτε ψέματα στον εαυτό σας ή στους άλλους.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα θα ήταν προτιμότερο να ξεκουραστείτε. Τίποτα εποικοδομητικό δεν θα συμβεί σήμερα. Για πολλούς θα υπάρξει κάποια περίσταση για χαρά και ενθουσιασμό. Να περιμένετε ευχάριστα νέα, προτάσεις ή πληροφορίες που θα αποδειχθούν σημαντικές για τα προσωπικά σας σχέδια.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η σημερινή ημέρα θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη σας λόγω κάποιας δέσμευσης, συνάντησης ή συζήτησης που θα αφορά κάποιο αγόρι ή άντρα. Σήμερα μπορεί να λάβετε ενδιαφέρουσες ή χρήσιμες πληροφορίες. Μπορείτε να περιμένετε μια πρόταση ή κάποια νέα που θα είναι σημαντικά για εσάς. Για τις γυναίκες που γεννήθηκαν σε αυτά τα τρία ζώδια, θα υπάρξουν οικονομικές δεσμεύσεις διαφορετικής φύσεως.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων η μέρα ευνοεί περισσότερες συναντήσεις, συζητήσεις ή συγκεντρώσεις με φίλους ή συγγενείς. Για κάποιους από εσάς, θα υπάρξει μια σημαντική συζήτηση σχετικά με κάποια τωρινή ή μελλοντική εργασία ή επιχείρηση. Η ημέρα κρύβει ένα ενδιαφέρον γεγονός, που θα σχετίζεται με ένα μωρό, παιδί ή νεαρό άτομο. Σήμερα οι γυναίκες θα έχουν καλύτερες ευκαιρίες και η τύχη θα τις ευνοεί περισσότερο.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις