αστρολογος προβλεψεις 21/05 Κυριακή

665449

αστρολογος προβλεψεις 21/05 Κυριακή

Την Κυριακή μπορεί να καθαρίσετε το σπίτι ή το κτήμα σας από άχρηστα αντικείμενα ή εξοπλισμό. Η μέρα δεν προμηνύει εκπλήξεις σχετικές με χρήματα, αντιθέτως μπορεί να προκύψει ένα απροσδόκητο έξοδο ή κάποιο οικονομικό πρόβλημα. Μπροστά στις οποιεσδήποτε δυσκολίες που ενδεχομένως προκύψουν, μην πανικοβληθείτε, αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις, την απαισιοδοξία και την καταθλιπτική ψυχολογική κατάσταση.

Οι γυναίκες άνω των 35 ετών θα εκπλαγούν από την τύχη που θα έχουν σε διάφορους τομείς. Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι χαρισματικά, με έφεση στη μουσική, θα αγαπούν την ομορφιά, τις τέχνες και το χορό. Σήμερα δώστε την ευχή σας σε κάποιον που περνάει δύσκολα ή χρειάζεται υποστήριξη.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη την Κυριακή θα προκύψει μια σημαντική συζήτηση ή κάποιο γεγονός σχετικά με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα. Ενδεχομένως να υπάρξουν εκπλήξεις από το περιβάλλον εργασίας σας, τις επαγγελματικές σας επαφές ή από άτομα με τα οποία έχετε παρόμοια σχέση. Οι γυναίκες κάτω των 35 ετών πρόκειται να πάρουν μια απόφαση έκτακτης ανάγκης, να δώσουν μια οριστική απάντηση ή κάποια σημαντική υπόσχεση.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα θα έχετε κυρίως συνομιλίες μέσω διαδικτύου με ένα αγόρι ή νεαρό άντρα. Μπορεί να χρειαστεί ιατρική περίθαλψη κάποιο άτομο που διαμένει μαζί σας. Πιθανόν να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα στο νοικοκυριό σας ή να δυσκολευτείτε στις σχέσεις με τους γείτονές σας. Οι άνδρες κάτω των 35 ετών σήμερα θα λάβουν κάποια πρόσκληση, μια σημαντική πρόταση ή κάποιο έγγραφο.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα οι κύριες προσδοκίες σας – με τον ένα ή τον άλλο τρόπο – θα σχετίζονται με ένα παιδί ή εγγόνι. Μπορεί να υπάρξει κάποια οικογενειακή συγκέντρωση για κάποιο μνημόσυνο, μια επίσκεψη σε κάποιο τόπο ή συζητήσεις για θέματα κληρονομιάς, περιουσίας που κληρονομήθηκε και τα λοιπά. Σήμερα μπορεί να λάβετε νέα που θα αφορούν μητρότητα στο μέλλον ή τη γέννηση ενός παιδιού.

zwdia - love

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα καλό θα ήταν να μην έχετε πολλές προσδοκίες. Μην πιέζετε καταστάσεις και μην χειραγωγείτε τους ανθρώπους γύρω σας για να επιτύχετε τους σκοπούς ή τις επιθυμίες σας. Η σημερινή μέρα μπορεί να σας φέρει τύχη και ευχάριστες εμπειρίες, μόνο αν αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους. Σήμερα θα χαρείτε με κάποια νέα, μια επίσκεψη ή μια συνάντηση. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για φιλικές ή ερωτικές επαφές και συναντήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera