αστρολογος προβλεψεις 22/02 Τετάρτη

69576_124103790987438_100001634520750_155473_5328126_n

αστρολογος προβλεψεις 22/02 Τετάρτη

Αυτή η Τετάρτη θα φέρει πολλούς πιο κοντά στα παιδιά, που θα είναι οι πρωταγωνιστές της ημέρας. Θα προκύψουν αρκετές ειδήσεις ή γεγονότα που θα είναι σημαντικά και θα σχετίζονται με αυτά.

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πολλά πράγματα για το σπίτι σας. Αφιερώστε χρόνο για να κάνετε όποιες επιδιορθώσεις χρειάζεται και να ολοκληρώσετε εκκρεμούσες υποχρεώσεις.

 

Πολλοί θα πάρουν χαρά από ένα ανέλπιστο δώρο, μια αγορά ή μια νέα γνωριμία. Ειδήσεις ή μια ενδιαφέρουσα πρόταση θα έρθει σε κάποιους από εσάς, από ένα άτομο που θα ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού, του Υδροχόου ή των διδύμων.

zodia-taro-45

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, να αναμένετε μια μέρα με επιτυχίες και τύχη σε έναν συγκεκριμένο τομέα. Ίσως να σας εκπλήξουν κάποιες επισκέψεις, συναντήσεις ή επαφές με ένα άτομο που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.
Σήμερα πρέπει να αποφύγετε τις προστριβές, τις εντάσεις και τις υπερβολές στις αντιδράσεις σας. Είναι πιθανό να προκύψει μια αλλαγή στο περιβάλλον σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα έχουν πολλές δυναμικές επαφές και επικοινωνίες.
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των τριών ζωδίων να αναμένουν εκπλήξεις. Οι άντρες θα χαρούν από την επαναπροσέγγιση με ένα αγαπημένο τους άτομο, ίσως και το ταίρι τους.

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα έχετε αρκετή δουλειά και αρκετές υποχρεώσεις να διεκπεραιώσετε.
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των τριών ζωδίων θα έχουν μια επαφή ή μια συνάντηση που θα αφορά τον φιλικό τους κύκλο. Οι άντρες θα πρέπει να προσέχουν πιο πολύ σήμερα, γιατί θα είναι επιρρεπείς σε ατυχήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα καταφέρουν σήμερα να επιλύσουν ένα θέμα που δημιούργησε άγχος και εντάσεις τον τελευταίο καιρό. Ειδικά για τις γυναίκες προβλέπεται ότι κάποια προβλήματα που θα ανακύψουν σήμερα, θα τους δείξουν πού, πώς και με ποιους έχουν κάνει λάθος ή έχουν φερθεί άδικα.
Οι άντρες θα είναι περισσότερο εστιασμένοι στην οικογένεια σήμερα. Θα έχουν να διευθετήσουν υποχρεώσεις και να χειριστούν κάποια γεγονότα σε σχέση με το οικογενειακό τους περιβάλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera