αστρολογος προβλεψεις 23/06 Παρασκευή

potential_1366x768

αστρολογος προβλεψεις 23/06 Παρασκευή

Η Παρασκευή θα είναι μια καλή μέρα για διάφορες δράσεις, ραντεβού, συναντήσεις ή συζητήσεις σχετικές με την οικογένειά σας ή με συγγενείς. Είναι πιθανό να συμβεί ένα σημαντικό γεγονός ή να λάβετε κάποια νέα, σχετικά με ένα άτομο που ζει σε άλλη πόλη ή σε άλλο σπίτι. Για πολλούς από εσάς η μέρα αυτή έχει να κάνει με το πρόβλημα στέγασης, το σπίτι, τα αγαθά της παραγωγής, τις επισκευές και ούτω καθεξής.

Τα κορίτσια και οι νεαρές γυναίκες θα ενθουσιαστούν με μια ιδέα ή ένα επερχόμενο γεγονός για αυτό το Σαββατοκύριακο. Γενικά σήμερα να περιμένετε διάφορα νέα ή γεγονότα, σχετικά με άτομα από άλλη τοποθεσία ή χώρα που θα παρακολουθείτε στενά.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα θα έχετε συγκεκριμένες προσδοκίες ή σχέδια σχετικά με κάποιον άντρα. Σήμερα μπορεί να βιώσετε ένα σημαντικό γεγονός ή να πάρετε μια απόφαση που θα σχετίζεται με κάποιο πρόσωπο από το στενό σας περιβάλλον.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω να περιμένετε να συμβούν ενδιαφέροντα γεγονότα που θα περιλαμβάνουν μια γυναίκα. Μπορεί να ζει μακριά από εσάς, μπορεί ακόμη να ζει σε άλλη πόλη ή χώρα. Θα υπάρξει μια περίσταση για συγκέντρωση, για εορτασμό ή για μια σημαντική επικοινωνία σχετικά με μια γυναίκα ή μια ομάδα γυναικών.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα μπορεί να απογοητευτείτε μετά την αποκάλυψη κάποιου ψέματος, απάτης ή ίντριγκας. Θα λάβετε νέα που θα σας απογοητεύσουν ή θα σας λυπήσουν για κάποιον λόγο. Είναι καλό να ελέγχετε κάθε πληροφορία που λαμβάνετε και να μην βασίζεστε μόνο σε μία πηγή.

zwdia - love

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων να περιμένετε νέα ή γεγονότα από άλλη πόλη ή χώρα, που θα σχετίζονται με κάποιον που γνωρίζατε πριν πολύ καιρό. Σήμερα οποιαδήποτε ενδιαφέρουσα εξέλιξη, μπορεί να σχετίζεται με ερωτικές ή φιλικές σχέσεις με ένα πρόσωπο από μακριά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia