αστρολογος προβλεψεις 28/04 Παρασκευή

zwdia-shmera-7-8-14

αστρολογος προβλεψεις 28/04 Παρασκευή

Σήμερα Παρασκευή τα άστρα σας καλούν να επαναξιολογήσετε όλα όσα έχετε πετύχει αλλά και όσα χάσατε, στη διάρκεια της εβδομάδας που ολοκληρώνεται. Κάποια πράγματα θα έχετε ακόμη χρόνο να τα υλοποιήσετε και να τα πραγματώσετε.

Θα δείτε όμως ότι υπάρχουν και κάποια, για τα οποία χάσατε ανεπιστρεπτί την ευκαιρία τους. Η μέρα θα είναι ιδανική για να πάρετε αποφάσεις ή να προβείτε σε αλλαγές, που θα στηριχτούν στα συμπεράσματα όσων προαναφέρθηκαν.

 

Η στιγμή είναι καίρια να διευθετήσετε όποια προβλήματα υπάρχουν στο σπίτι σας, διαφορετικά να τα αγνοήσετε δια παντός. Μην ρισκάρετε τώρα να φορτώσετε υπερβολικά το Σαββατοκύριακό σας – που θα είναι τριήμερο ξεκούρασης, λόγω της αργίας της Πρωτομαγιάς!
Να ξέρετε ότι όσα θέματα σήμερα νιώθετε να σας προκαλούν ένταση, πανικό ή και απώλειες, τις επόμενες μέρες θα ανακαλύψετε ότι ήταν ακριβώς το αντίθετο.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Για όσους είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, προβλέπονται κάποιες εκπλήξεις που θα σχετίζονται με ένα ή περισσότερα παιδιά. Θα σας απασχολήσει ένα σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, που όμως είναι διευθετήσιμο.
Σήμερα ενδέχεται να προκύψουν κάποιες ήπιας μορφής αδιαθεσίες – που θα συνοδεύονται από κάποιο μικρό κόστος, που θα αφορούν ένα παιδί ή ένα νεαρό πρόσωπο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για όσους είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σας αναμένουν συναντήσεις και συναντήσεις με άτομα του φιλικού ή του συγγενικού σας περιβάλλοντος. Ένα μικρό ποσό που θα ξοδέψετε σήμερα, για κάποιο λόγο αργότερα θα σας επιφέρει θυμό ή απογοήτευση.
Ασχοληθείτε σήμερα με την πληρωμή των λογαριασμών σας και τη διευθέτηση υποχρεώσεων που έχετε σε εκκρεμότητα. Ίσως σας δοθεί η ευκαιρία να μιλήσετε ή να μάθετε ειδήσεις, για ένα φιλικό σας άτομο που διαμένει σε άλλη πόλη.

Αν είστε γεννημένοι υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σας αναμένει μια επιτυχημένη και παραγωγική ημέρα. Να ξέρετε ότι μπορείτε να καταφέρετε πολλά, αρκεί να καταβάλετε τους κόπους που πρέπει.
Η μέρα θα είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή για τα αγόρια και τους νεαρούς άντρες που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια. Φροντίστε να δράσετε και να κινηθείτε με θάρρος, καθώς θα σας δοθούν ευκαιρίες και έχετε τα άστρα με το μέρος σας. Μια είδηση που θα ακούσετε σήμερα θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα, γιατί θα αφορά κάτι σημαντικό στη ζωή ενός άντρα του φιλικού ή του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, να αναμένετε νέες γνωριμίες και καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας, μέσα από διάφορα μέσα επικοινωνίας. Φροντίστε να μην σας διαφύγει μια ευκαιρία που θα έρθει στο δρόμο σας. Δώστε τη σημασία που πρέπει, στις προτάσεις και τις προσκλήσεις που θα λάβετε.
Σήμερα δεν πρέπει να εμπλακείτε σε διαφωνίες και προστριβές, με αφορμή τα λόγια τρίτων. Να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι τα εν λόγω άτομα αρέσκονται στο να «βάζουν φωτιές».

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00