αστρολογος προβλεψεις 28/10 Παρασκευή

anadromos-poseidwnas

αστρολογος προβλεψεις 28/10 Παρασκευή

Η μέρα σήμερα θα σας καλέσει να είστε υπομονετικοί. Θα είναι καλό για εσάς να περιμένετε, και να αφήσετε τους άλλους να πάρουν τα ηνία, τόσο στα οικογενειακά όσο και στα επαγγελματικά σας θέματα.

Θα δείτε ότι όλες οι δραστηριότητες που θα εμπλακείτε, θα έχουν αίσια εξέλιξη αν τις διεκπεραιώσετε συνεργατικά ή από κοινού με τα αγαπημένα σας άτομα.

 

Αυτό που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα σήμερα, είναι να μην παραβλέψετε καμία λεπτομέρεια ή κάποιο φαινομενικά ασήμαντο θέμα.
Η μέρα ενδείκνυται για να ξεκινήσετε νέες σχέσεις, ή να αφυπνίσετε τις υφιστάμενες με παλιούς φίλους σε ρομαντικό ή επαγγελματικό επίπεδο.
Αναζητήστε τους μελλοντικούς σας επαγγελματικούς συνεργάτες, είτε τους συναδέλφους με τους οποίους θα εργαστείτε μαζί για ένα σημαντικό σας εγχείρημα. Φροντίστε να κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερες επαφές και γνωριμίες.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Για όσους είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, με τη βοήθεια της τύχης η μέρα σας θα απελευθερωθεί από μια πιεστική κατάσταση, ή από εντάσεις στις προσωπικές ή τις επαγγελματικές σας σχέσεις.
Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε την καλή σας τύχη για καλό σκοπό, και με σύνεση προς το συμφέρον σας χωρίς όμως να αποβεί εις βάρος κάποιου άλλου.
Θα νιώθετε να σας διέπει φώτιση, διαίσθηση και διαύγεια, που θα είναι απαραίτητα συστατικά για να δώσετε απαντήσεις σε ερωτήματα καίρια για το μέλλον σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, να αναμένουν μια δοκιμασία σήμερα, που θα κρίνει και τη σχέση σας με τους φίλους ή την οικογένειά σας.
Ειδικά οι σχέσεις σας με τις γυναίκες, θα είναι εύθραυστες, περίπλοκες και προβληματικές. Αιτία για αυτή την κατάσταση θα είναι κάποια απιστία, η αμέλεια των ευθυνών, η μηδενική ανοχή και η απουσία διπλωματίας.

Αν είστε γεννημένοι υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα σας κάνει ευτυχισμένους ένα γεγονός ή μια είδηση που θα αφορά ένα παιδί σας, έναν αδελφό, μια αδελφή, μια ανιψιά ή κάποιο άλλο νεαρό μέλος της οικογένειάς σας.
Η μέρα θα είναι ιδανική για την εργασία σας, αλλά και για δεσμεύσεις που αφορούν παιδιά και νεαρά άτομα.
Να αναμένετε θετικές εξελίξεις και ευχάριστα νέα, αν έχετε σε εκκρεμότητα κάποιο δικαστικό ή νομικό θέμα που αφορά ένα παιδί.

Για όσους ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η μέρα είναι ιδανική για συναντήσεις και συζητήσεις με άτομα του συγγενικού σας περιβάλλοντος. Επίσης ενδείκνυται για ρομαντικά ραντεβού και για την εξέλιξη ενός έρωτα ή μιας άλλης προσωπικής σας σχέσης.
Σήμερα θα χαρείτε από ειδήσεις ή με την επιτυχία ενός αγαπημένου σας ατόμου.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia